Gönderen Konu: Dedikodular, senaryolar..  (Okunma sayısı 613900 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
Ynt: Dedikodular, senaryolar..
« Yanıtla #2520 : 22 Kasım 2024, 09:15 »
Baba iyi diyorsun da Lebron ölümsüz mü? AD sürekli sakatlanmıyor mu?

15 maçı gördük "bunlar hücumda iyiler zaten" savı da bana garip geliyor. Yan oyuncuları verip (birinin gerçekten overrated olduğunu düşünüyorum) seni sırtlayabilecek birini almak bence evla...

Lillard hayatında hangi takımı sırtlayıp bir yere taşımış. Sırtlayacaksa, çerçöp Doğu'da Bucks'ı sırtlasın önce.

Ayrıca evet, LeBron ölümsüz değil de, Lillard da 34 yaşında.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #2521 : 22 Kasım 2024, 15:43 »
Lillard hayatında hangi takımı sırtlayıp bir yere taşımış. Sırtlayacaksa, çerçöp Doğu'da Bucks'ı sırtlasın önce.

Ayrıca evet, LeBron ölümsüz değil de, Lillard da 34 yaşında.
Kimi taşıyacaktı afedersin? Lillard kimle oynadı da finale çıkaracaktı, contender yapacaktı?

Lebron da 40 yaşında... O riski alıp onla sezona başlıyorsan Lillard niye olmasın?

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #2522 : 23 Kasım 2024, 07:26 »
Lillard gibi biri senin sorunlarını çözmüyor ki, aksine, sadece 60 milyonluk kontratı bile var olan sorunlarını daha da büyütüyor.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #2523 : 23 Kasım 2024, 07:45 »
Kimi taşıyacaktı afedersin? Lillard kimle oynadı da finale çıkaracaktı, contender yapacaktı?

Lebron da 40 yaşında... O riski alıp onla sezona başlıyorsan Lillard niye olmasın?

Geçen sene Bucks'ı taşısaydı. Holiday'i çıkarıp onu koydular, ilk turda elendi Bucks.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #2524 : 23 Kasım 2024, 12:06 »
Yani asıl problem, LeBron ve Davis'in hücum yükünü azaltacağız diye savunma yükünü arttırıp onları daha çok yormak. Ha zaten biz burada birbirimizi yesek de yönetim kıçının üstüne oturmuş keyfine bakıyor. Durmadan söylenti ama icraat sıfır.

Lillard takasına asset harcamak bu dönemi resmi olarak kapatır. Cam Johnson gibi adamlara yönelmek daha mantıklı geliyor bana. Utah, Nets, Portland gibi takımların kadrolarında rol oyuncusu bolluğu var, lider oyuncuları olmadığı için parlayamıyorlar. Geçen sene mesela PJ Washington'dı o adam ve Dallas kaptı, onlara bir seri kazandırdı. Bu sene de bu isim bağıra bağıra Cam Johnson. 2 1st verip ya da bir 1st bir korumasız swap, Cam Johnson+Schröder+Day'Ron Sharpe çalmak lazım. Keza Magic'in uzun bolluğu olduğu için oradan birileri kovalanabilir. Veya Gabe Vincent zaten ölüyken üstüne minimal asset ile Rob Williams denenebilir.

Fırsatlar gözükmeye başladı küçük küçük ama icraat yapabilene...

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #2525 : 23 Kasım 2024, 14:08 »
Robert Williams sakatlık sorunları nedeniyle pek mantıklı gelmese de şu ortamda alabileceğimiz nadir uzunlardan. Sağlıklı olursa ve biz de alabilirsek takıma katkısı baya iyi olur. Lilard işi ikinci bir Westbrook vakası olur bence hiç bulaşmamak lazım. İyi rol oyuncuları bulup iki süperstarın etrafını bu şekilde doldurmak, bench tarafını verimli oyuncular ile tamamlamak bu tür maceralardan daha mantıklı. Pelinka bana göre takımın biraz daha neler yapabileceğini görmek ve buna göre takas yapmak istiyor. Birçok fırsat doğacaktır kadroyu güçlendirmek için fakat Pelinka bunu becerebilek mi orası muamma...

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #2526 : 24 Kasım 2024, 08:52 »
Pelinka bana göre takımın biraz daha neler yapabileceğini görmek ve buna göre takas yapmak istiyor. Birçok fırsat doğacaktır kadroyu güçlendirmek için fakat Pelinka bunu becerebilek mi orası muamma...

Pelinka'nın herhangi bir fikri olduğunu sanmıyorum, adam dümdüz beceriksiz ve ne yapacağını bilmeyen bir GM.

Yituruz'un dediği gibi; ATM GM'i..

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #2527 : 24 Kasım 2024, 08:54 »

Cam Johnson+Schröder+Day'Ron Sharpe çalmak lazım. Keza Magic'in uzun bolluğu olduğu için oradan birileri kovalanabilir. Veya Gabe Vincent zaten ölüyken üstüne minimal asset ile Rob Williams denenebilir.

Fırsatlar gözükmeye başladı küçük küçük ama icraat yapabilene...

Şu hamleleri 1 ay önce yapmıştım ve zaten orta ve uzun vadede bir işe yaramayacakları için 1. tur draft haklarını vermekten hiç çekinmem.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #2528 : 24 Kasım 2024, 17:11 »
Dlo, varlığını unuttuğumuz Vanderbilt, Gabe Vincent hatta Reaves şunların komple gitmesi lazım. Fakat kimi alacaz, alacak beceriye sahip miyiz. Geçmiş senelerden ders çıkarmış mi Pelinka öküzü yoksa takımı boşaltip Lillard mi alınacak. Bunların bana göre hepsinin cevabı hayır. Cam Johnson'un dahil olduğu bir paketin takıma cuk oturacağını ve seviye atlatacagini düşünüyorum.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #2529 : 24 Kasım 2024, 17:14 »
Reaves'in gitmesi falan lazım değil. He Giannis, LaMelo gibi birini alabileceksek verelim hemen.