Gönderen Konu: Dedikodular, senaryolar..  (Okunma sayısı 613797 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
Ynt: Dedikodular, senaryolar..
« Yanıtla #2510 : 20 Kasım 2024, 11:47 »
Bleacher Report'un yayınladığı birkaç farklı takas senaryosundan biri şöyleymiş ;

3 takımı kapsıyor.

Lakers -> Lillard
Bucks -> Reaves+Hachimura+Russell+2029 korumasız ilk tur pick
Pistons -> Wood+ 2025 ikinci tur pick

Celtics'in Garnett hamlesi gibi görünüyor.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #2511 : 20 Kasım 2024, 12:37 »
Bleacher Report'un yayınladığı birkaç farklı takas senaryosundan biri şöyleymiş ;

3 takımı kapsıyor.

Lakers -> Lillard

Lakers bunu kabul etmez.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #2512 : 20 Kasım 2024, 12:44 »

3 takımı kapsıyor.

Lakers -> Lillard

Lillard'ı severim ama bu paketle takıma daha faydalı olacak hamleler yapılabilir. Takımda oyuncu kalmıyor.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #2513 : 20 Kasım 2024, 15:05 »
Reaves'i de Hachimura'yı da vermesinler, Vanderbilt gitsin onlar gideceğine, sakatlığa eğilimli bir oyuncu. Ayrıca Lillard ihtiyacımız olan oyuncu değil bence.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #2514 : 20 Kasım 2024, 19:29 »
Lakers bunu kabul etmez.

Ya burada aslında şunun hakemliğini iyi yapabilmek lazım. Şu an takım 10-4 değil 4-10 olsa kaçımız buna hayır derdi? Asıl meziyet işler kötü giderken değil iyi giderken de radikal hamleler yapabilmekte...

---

Ben bu pakete kesinlikle ok derim bu arada; Rui ve D-Lo'ya zaten bir damla gözyaşı dökmem de Reaves'in de herkesin düşündüğü kadar büyük bir oyuncu olmadığını / olmayacağını düşünüyorum.

Açıkçası ben bu kadroyla bu sene şampiyon olamayacağımızı da düşünüyorum ancak Lillard - James - Davis üçlüsü de bir garip geliyor kulağa...

Rui ve Reaves'i versek Knecht'ten bu sene ne alabiliriz? Lebron sonrasına hazırlanmak mı bu sene bu kadroya güvenmek mi? Ya da Lillard hamlesi mi?

Güzel paketmiş ama kafa yordurdu.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #2515 : 20 Kasım 2024, 22:12 »
Butler - LeBron - Davis üçlüsü nasıl olur sizce. Normal sezon için değil play-off olarak düşünün..
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2024, 23:22 Gönderen: King James »

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #2516 : 21 Kasım 2024, 00:28 »
Ya burada aslında şunun hakemliğini iyi yapabilmek lazım. Şu an takım 10-4 değil 4-10 olsa kaçımız buna hayır derdi? Asıl meziyet işler kötü giderken değil iyi giderken de radikal hamleler yapabilmekte...

---

Ben bu pakete kesinlikle ok derim bu arada; Rui ve D-Lo'ya zaten bir damla gözyaşı dökmem de Reaves'in de herkesin düşündüğü kadar büyük bir oyuncu olmadığını / olmayacağını düşünüyorum.

Açıkçası ben bu kadroyla bu sene şampiyon olamayacağımızı da düşünüyorum ancak Lillard - James - Davis üçlüsü de bir garip geliyor kulağa...

Rui ve Reaves'i versek Knecht'ten bu sene ne alabiliriz? Lebron sonrasına hazırlanmak mı bu sene bu kadroya güvenmek mi? Ya da Lillard hamlesi mi?

Güzel paketmiş ama kafa yordurdu.

4-10 olsak da korkunç bir takas olur. Reaves'in değeri sahaya kattığının dışında kontratı. O kontrat tek başına Lillard'dan 3 kat falan daha değerli. 12M'a çaylak kontratı dışında kaç takımın playoff'ta clutch'ta katkı veren güvenilir oyuncusu var acaba?

Bu takımın hücumda herhangi bir sıkıntı yaşamadığını fark etmedikçe hiçbir takasın değeri yok. Bu takıma gelecek oyuncuların iyi savunmacı olması gerekiyor artı yazması için, hücumda katkı verecek oyuncu değil.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #2517 : 21 Kasım 2024, 00:42 »
Yani zaten bu şekilde bir yıldız alacaksak bile yanında birilerini de almamız lazım. O bahsedilen takası yaptığımız takdirde beşimiz Lillard, Reddish, Knecht, LeBron, Davis oluyor. Bench ise Vincent, Hayes ve Christie. Bir de dönerlerse Vanderbilt ve Wood var. Şu kadrodan bir şey çıkma ihtimali pek yok.

Üstüne biz Vincent ekledik Bucks da Lopez ve Gary Trent ekledi (isimler örnek, kontratlara bakmadım şimdi) o zaman mantıklı bir takas olabilir.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #2518 : 21 Kasım 2024, 08:06 »
Lillard gibi 34 yaşına gelmiş 60 milyon kontratı olan, 6-7 senedir kendi takımlarına bile faydası olmayanlar bize uzak allaha yakın olsun.

Bu takımın kısa ve orta vadede gard savunmacısı ve ortayı kapatan uzun dışında bir şeye ihtiyacı yok. Bunu takıma kazandırmak içinde gereken draft haklarına ve Christie, Wood, Dlo, Gabe ve Vando'nun kontratlarına sahipsin. Tek olmayan şey, becerikli bir yönetim.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #2519 : 22 Kasım 2024, 04:26 »
4-10 olsak da korkunç bir takas olur. Reaves'in değeri sahaya kattığının dışında kontratı. O kontrat tek başına Lillard'dan 3 kat falan daha değerli. 12M'a çaylak kontratı dışında kaç takımın playoff'ta clutch'ta katkı veren güvenilir oyuncusu var acaba?

Bu takımın hücumda herhangi bir sıkıntı yaşamadığını fark etmedikçe hiçbir takasın değeri yok. Bu takıma gelecek oyuncuların iyi savunmacı olması gerekiyor artı yazması için, hücumda katkı verecek oyuncu değil.

Baba iyi diyorsun da Lebron ölümsüz mü? AD sürekli sakatlanmıyor mu?

15 maçı gördük "bunlar hücumda iyiler zaten" savı da bana garip geliyor. Yan oyuncuları verip (birinin gerçekten overrated olduğunu düşünüyorum) seni sırtlayabilecek birini almak bence evla...