Gönderen Konu: Dedikodular, senaryolar..  (Okunma sayısı 613877 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: Dedikodular, senaryolar..
« Yanıtla #2500 : 04 Kasım 2024, 20:10 »
Buna çok katılamıyorum. Çünkü bitik Klay bile serbest oyuncu pazarından Lakers'a gelmiyor. Kimse gelmiyor. Lakers takas yapmak zorunda.

Haklısın da, o iki ismin kontratı bitiyordu ve ayrılacakları garantiydi. Bedavaya kaybedeceklerine 1 tane 1st, 2 tane 2nd verip çok rahat çözerdin. Keza Caruso ve Drummond ikilisine 1. tur draft hakkı vermek delilik olarak görülürdü.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #2501 : 04 Kasım 2024, 23:12 »
Haklısın da, o iki ismin kontratı bitiyordu ve ayrılacakları garantiydi. Bedavaya kaybedeceklerine 1 tane 1st, 2 tane 2nd verip çok rahat çözerdin. Keza Caruso ve Drummond ikilisine 1. tur draft hakkı vermek delilik olarak görülürdü.

Hiç de öyle rahat çözemezdik. Çünkü Lakers'a vermezlerdi o fiyata Caruso ve Drummond'ı. Bunu bir varsayıma dayanarak söylemiyorum. Bunu yıllardır yaşıyoruz. Gerçek bu.

Ainge bidonu, biri muhtemelen 2029'da ilk 5'te olacak 2 birinci tur draft hakkına Kessler vermemiş. Vermez. Vermiyorlar. Lakers için fiyat öyle olmuyor.

Yıllarca Indiana'nın önüne Hield için birinci tur draft haklarından buket yapıp yollarına serdik, bize vermediler. Bir sene sonra kontratı biteceğe yakın gidip Furkan Korkmaz ve ikinci tur draft hakkına takasladılar adamı. Yani bize vereceklerine, ellerinde kontratı bitene kadar çürütüp, yok pahasına çöpe attılar.

Lakers'ın bir oyuncuyu değerinde alabilmesi için, o oyuncunun lig genelinde itibarının sıfıra yakın olması lazım. Lakers'ın Batı finaline çıkmasını sağlayan takaslara bak: Vanderbilt, D'Lo, Hachimura... Hepsine çöp gözüyle bakılıyordu. "Lakers bu çöpleri mi istiyormuş, alsınlar madem" kafasıyla makul fiyata geldiler. Burada Hachimura'ya verilen 3 2. tur draft hakkının ne kadar fahiş olduğunu tartıştık hatta. Hachimura bugün olduğu oyuncu olsa o tarihte, en az 3 1. tur draft hakkı isterdi Washington.

Dolayısıyla Lakers yine makul fiyattan takas yapacaksa, bunu ancak ligde kimsenin onda göremediği cevheri keşfettiği bir oyuncu üzerinden yapar. Onun dışında Lakers'a bugün katkı sağlayacağına inanılan en alt seviye oyuncunun bile bedeli 2 birinci tur draft hakkından başlar.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #2502 : 05 Kasım 2024, 00:21 »
Konudan bağımsız olacak ama biz de bir ara oynayan hatta oynama şansi vermediğimiz bir oyuncu vardı, Jay Huf. Adam Memphis'te kısıtlı süre almasına rağmen  verimli oynuyor. Niye bıraktık tam bilgim yok ama denenebilirdi. Son zamanlarda Caruso, Reaves gibi oyuncuların potansiyelini fark edipte, Zubac, Jay Huff ve daha hatırlayamadığım bize mevcut durumda faydası dokunacak oyuncuların potansiyelini farkedememek  bana garip geliyor. Oyunculardan Caruso' da olduğu gibi bana göre çok çabuk vazgeçiyoruz.
« Son Düzenleme: 05 Kasım 2024, 00:37 Gönderen: King James »

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #2503 : 09 Kasım 2024, 01:00 »
Dlo ve Reaves'i olası Giannis ya da Butler takası için kullanmayı düşünüyor diye haberlere denk geldim. Butler bir ihtimal gelebilir ama Giannis imkansız gibi, sizler ne düşünüyorsunuz sizce olma ihtimali var mı? Takımın ilk beşi mi sıkıntı yoksa benc mi ya da her ikisi de mi?

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #2504 : 11 Kasım 2024, 18:12 »
Takımın iki ana sıkıntısı var. Birincisi fizikli uzunlarla gönül rahatlığıyla eşleşecek uzun olmaması. İkincisi atletik guard eksikliği. 2023 senesinde ikinci kategoriyi Schröder, Walker, kısmen Beasley çözüyordu. Ama Vando da olmayınca iyice göz(!)e batıyor. İlk eksikliği çözmek için de pek bir şey yapıyor gibi durmuyor takım ve burada da Wood'un sakatlığı da ekstra terse getiriyor takımı.

Butler en mantıksız takaslardan biri, Giannis ise Bucks'ın hiçbir pick'i yokken takaslanması imkansız gibi bir şey :D

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #2505 : 11 Kasım 2024, 20:07 »
Butler en mantıksız takaslardan biri, Giannis ise Bucks'ın hiçbir pick'i yokken takaslanması imkansız gibi bir şey :D
zamanında bir takasımız vardı ama :D artık bunun için bir "Chris Wallace" yok :D

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #2506 : 11 Kasım 2024, 21:17 »
zamanında bir takasımız vardı ama :D artık bunun için bir "Chris Wallace" yok :D

Myles Turner çözemeyen adamlarla fazla hayal kurmaya gerek yok ya :D

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #2507 : 11 Kasım 2024, 21:32 »
Myles Turner dedin, Turner+Hield beklediğim günler geldi aklıma...

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #2508 : 12 Kasım 2024, 09:18 »
bize "eski takımına" yardım edecek bir GM gerekiyor :D var mı 29 takım arasında eski takımı LAL olan bir GM?

şu tarz bir yardım bünyelerimize iyi gelebilir :D

July 31, 2007: Traded Kevin Garnett to the Boston Celtics for Ryan Gomes, Gerald Green, Al Jefferson, Theo Ratliff, Sebastian Telfair, a 2009 1st round draft pick (Wayne Ellington was later selected) and a 2009 1st round draft pick (Jonny Flynn was later selected).

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #2509 : 12 Kasım 2024, 10:05 »
Myles Turner dedin, Turner+Hield beklediğim günler geldi aklıma...

Ben bu ikisi için 2 tane 1. tur verilmesine karşıydım ama JHS seçiminden sonra diyorum ki, takımı geliştirmek için üçe beşe bakmadan ne varsa yaksınlar; zaten 15-30 arasından seçilenler bir halta yaramıyor.