Gönderen Konu: Dedikodular, senaryolar..  (Okunma sayısı 613919 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı King James

• Laker
Ynt: Dedikodular, senaryolar..
« Yanıtla #2110 : 04 Şubat 2023, 20:02 »
Bi de Kyrie Nets' te kalıyorum diye bir açıklama yapıyor ne gülerim 😁

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #2111 : 04 Şubat 2023, 20:33 »
Nets'in başkanı ters adam. Sene başında Durant'a restine rest ulan çekmişti.

Fake atıyorsa bile buradan bi dönüş beklemiyorum ben.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #2112 : 04 Şubat 2023, 20:35 »
Nets'in Suns'dan Ayton'ı istediği yazıyordu bir yerde...

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #2113 : 04 Şubat 2023, 20:40 »
Hachimura'yı takıma katmamızın bu takas isteğiyle bağlantısının olduğu söyleniyor. Bu yaz Irving'e kontrat verebileceğimiz bir boşluk kalmayacağı için şimdiden takasını istemiş Irving.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #2114 : 05 Şubat 2023, 00:41 »
Hachimura'yı takıma katmamızın bu takas isteğiyle bağlantısının olduğu söyleniyor. Bu yaz Irving'e kontrat verebileceğimiz bir boşluk kalmayacağı için şimdiden takasını istemiş Irving.

Hem bu hem de Nets'in kontrat uzatma sözü vermemesi deniliyor. Alabilirsek seve seve alacağız, alamazsak da hızlıca yedek planlara yönelmemiz lazım. Westbrook ya takas olacak ya takas olacak.

Bu arada ben sezon başında bu ihtimaller ilk konuşulduğunda da aynı şeyi düşünüyordum ve değişmedi bakış açım. Turner+Hield paketini Kyrie+Harris'e tercih ederim. Hem pozisyonel ihtiyacımızı daha fazla karşılıyor ve takımı daha esnek bir kadroya çeviriyor, hem de takımın tabanını yükselten bir hamle tavanı daha düşük olsa da. Zaten iki tane tavanı yıkıp geçen topçun varken üçüncü baya baya lüks. Ama o tren kaçtı çoktan.

Kyrie takası için pozitif bakışım da şu, LeBron'un kariyeri boyunca ona oyunu en iyi uyan iki oyuncu kim diye sorsak cevabı Davis ile Kyrie olur. İkisini de prime'larında ne kadar yaşlı da olsa hala 30-8-8 yapabilen bir LeBron yanına koymak, en ufak tabirle çok ilginç olur. O yüzden gelsin.

Ve son olarak, 2x3=6

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #2115 : 05 Şubat 2023, 01:29 »
Hem bu hem de Nets'in kontrat uzatma sözü vermemesi deniliyor. Alabilirsek seve seve alacağız, alamazsak da hızlıca yedek planlara yönelmemiz lazım. Westbrook ya takas olacak ya takas olacak.

Bu arada ben sezon başında bu ihtimaller ilk konuşulduğunda da aynı şeyi düşünüyordum ve değişmedi bakış açım. Turner+Hield paketini Kyrie+Harris'e tercih ederim. Hem pozisyonel ihtiyacımızı daha fazla karşılıyor ve takımı daha esnek bir kadroya çeviriyor, hem de takımın tabanını yükselten bir hamle tavanı daha düşük olsa da. Zaten iki tane tavanı yıkıp geçen topçun varken üçüncü baya baya lüks. Ama o tren kaçtı çoktan.

Kyrie takası için pozitif bakışım da şu, LeBron'un kariyeri boyunca ona oyunu en iyi uyan iki oyuncu kim diye sorsak cevabı Davis ile Kyrie olur. İkisini de prime'larında ne kadar yaşlı da olsa hala 30-8-8 yapabilen bir LeBron yanına koymak, en ufak tabirle çok ilginç olur. O yüzden gelsin.

Ve son olarak, 2x3=6

Big three olayı bana pek sıcak gelmez ama ben de bu üçlünün saha içinde olabilecek en uyumlu üçlülerden bir olacağını düşünüyorum
    Kyrie evet deli evet güvenilmez ama mevcut durumda risk alınıp o pickler verilecekse bu kişinin kyrie olması gerektiğini düşünüyorum
    Westbrook u çıkarıp Kyrie yi koymak takımın tavanını ciddi yükseltir hatta bu üçlü sağlıklı kaldığı taktirde şampiyonluğun en büyük favorisi olacaklarını düşünüyorum
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2023, 08:00 Gönderen: RuSTeDSouL »

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #2116 : 05 Şubat 2023, 01:35 »
Lakers'ı ben bu anlamda biraz Galatasaray'a benzetiyorum. Kafası kırık adamlar bizde hep gayet iyi performans sergileyip büyük başarılar elde ederek gidiyor. Heralde bi Howard'ı adam edememiştik; o da geri gelip şampiyonluğa babalar gibi katkısını yaptı.

Kyrie bize cuk oturur.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #2117 : 05 Şubat 2023, 05:10 »
Kyrie ile anlaşmak, 3 4 sene daha bu bokun farklı rengini çekmek demek. Kontrat uzatmadan, milyonları cebinde görmeden bu işe girmez. Sanırım ligde çok az GM bu riskli alır. Ve Pelinka da bu seviyede bir mal.

Şu pislik zümreden kurtulmak imkansız. Keşke Durant'i bağlayabilse bir şekilde, Westbrook Mestbrook.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #2118 : 05 Şubat 2023, 20:04 »
There’s pessimism that the Lakers will trade for Kyrie Irving because of Kyrie’s contract demands, per @DanWoikeSports

“Irving is expected to seek a four-year maximum contract, with the Lakers preferring a two-year deal, aligning with the two years remaining on James' deal.”

The Clippers have made a ‘strong offer’ for Kyrie Irving, per @LawMurrayTheNU
“Lue is also ready to reunite with his former player.”

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #2119 : 05 Şubat 2023, 20:08 »
The Los Angeles Lakers have held trade discussions surrounding Russell Westbrook with the Charlotte Hornets and the Utah Jazz, sources told Jake Fischer of Yahoo! Sports.

Any deal with the Jazz would most likely include Mike Conley, Malik Beasley, and Jarred Vanderbilt.

bunlardan hayır gelir mi?

+++

Pelinka şunu bekliyor olmalı

Clippers Could Buy Out John Wall If Not Traded At Deadline