Gönderen Konu: Dedikodular, senaryolar..  (Okunma sayısı 614054 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
Ynt: Dedikodular, senaryolar..
« Yanıtla #1890 : 09 Kasım 2022, 16:13 »
Kingim de memleketine dönsün yine olmadı. Mobley + Garland üf

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #1891 : 09 Kasım 2022, 16:17 »
Ek olarak bu 'evime dönmek istiyorum' muhabbetlerine geyik gözüyle baksam da ben AD'nin gitmek istediğini düşünüyorum dışardan bir gözlemle.

Adamın sallantıda, liderlik yapması gereken bir yapıda debelenmek yerine oturmuş, belli belirli bir hedefi olan ve görevini yapıp kafasının rahat edeceği bir yapıda yer almak isteyecek bir karakter olduğu 500 bin kilometreden belli.

Bu arada Lebron'un bu sene takas edilmesi mümkün değil maalesef. Geçen merak edip bir araştırmıştım.

https://fansided.com/2022/11/03/lakers-arent-allowed-trade-lebron-james-season/

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #1892 : 09 Kasım 2022, 16:24 »
Oyuncu merkezli düşünmemek lazım. Bu pickler bir kaç sene sonra daha değerli birer takas parçası haline gelebilir. Yoksa dediğin gibi, özellikle Lakers gibi picklerine sabır göstermeyen takımlar için pek bir değer içermiyor.
pickler önemli ya sabır göstermedik ama o pickler sayesinde AD'ye getirdik ve şampiyon olduk. Ligin kaderini çizen şey draft hakları.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #1893 : 09 Kasım 2022, 16:28 »
Bu takasları yapacaksak mantıklı olan yazın yapmak zaten. Sezon içerisinde değerlerinin altına gitmelerinin ihtimali çok yüksek.

Yazın bu 3 takımın yanına başka takımlar da eklenebilir, Mitchell takasina Cavs'ın dahil olması gibi.Biz de bu sayede alabileceğimiz en iyi paketleri almış oluruz. Benim açımdan bu dönem kapanmıştır, Davis'in Kobe diye bağırmasıyla bu dönemi hatırlayacağım.
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2022, 16:35 Gönderen: GeraltOfRivia »

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #1894 : 09 Kasım 2022, 17:51 »
https://basketball.realgm.com/wiretap/269315/Lakers-Will-Be-Prudent-With-Trading-First-Round-Picks

:D "sezona kötü başlamasına rağmen takas konusunda aceleci olmayacak"mış takımımız :D

takımı "contender" yapacak bir paketin olmadığına inanıyorlarmış.

Acun abinin Diablo için dediği gibi

"şaka mı bu abi?"

• Superstar
« Yanıtla #1895 : 10 Kasım 2022, 06:38 »
Tecavüze uğrayacağız gibi görünüyor ilk çeyreğin sonunda. PG çıldırdı her zamanki gibi. Kennard da bu yüzdeyle atmaya devam ederse fecaat olacak.

• Superstar
« Yanıtla #1896 : 10 Kasım 2022, 07:56 »
Ya çükünüzü öpeyim yemeyin şu serileri ya... Ne güzel geri geliyoruz; yediğimiz şu saçma sapan seriye bak.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1897 : 10 Kasım 2022, 09:51 »
Yazın AD verip, Lavine-Caruso alacaktık, Lebron'u verip Sexton-Markkanen alacaktık, Russ verip Hield-Turner alacaktık..

Sexton-Hield-Lavine-Markkanen-Turner

Üff..

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #1898 : 10 Kasım 2022, 16:49 »
Yönetimin hiçbir hamle yapmamasına giderek daha çok hak veriyorum. Bu yönetim daha önce pek çok hata yaptı. Fakat bu kadroya, o 2 birinci tur hakkını da ekleyerek takasla oyuncu eklememeleri yerden göğe haklı ve desteklenmesi gereken bir tavır.

O 2 picki feda ederek alınacak hangi paket bu takımı şampiyonluk potasına sokacak? Var mı öyle bir paket? Ben göremiyorum.

Bu takımı finale götürmeyecek bir kadro yapılanması için onları harcamamak, gerekirse hiçbir şey yapmamak çok daha doğru.

Bu taraftarın en az 2027'ye kadar gün yüzü göreceği yok. O pickleri kullanırsak 2030'a kadar gün yüzü göremeyeceğiz.

Abi şöyle bir sıkıntı var ki, 2027 2029 gibi değerli pickleri vermeyelim derken 2023 2024'ü hayvan gibi değerli kılıp vereceğiz :D

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #1899 : 02 Aralık 2022, 11:24 »
realgm'e göre,ocağımız yine alevlenmeye başlamış.

The Los Angeles Lakers are exploring three different trade options, sources told Jovan Buha of The Athletic.

The first option involves trading Russell Westbrook and picks for a star or multiple players.

The second option features trading a combination of Patrick Beverley, Kendrick Nunn, and picks for role players who upgrade the rotation.

The third option involves two separate trades, with Westbrook and a first-round pick in one deal, and Beverly and Nunn in a separate second deal.

neler olur acaba...