Gönderen Konu: Dedikodular, senaryolar..  (Okunma sayısı 613784 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
Ynt: Dedikodular, senaryolar..
« Yanıtla #1390 : 24 Mart 2021, 14:45 »
Tüm tuşlara aynı anda basıyoruz gibi geldi bana. Caruso kırmızı çizgimizdir.  :D

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #1391 : 24 Mart 2021, 15:41 »
Hala panik olacak bir şey olduğunu düşünmüyorum bu takım sağlıklı bir sekilde olsun son sıradan po ya kalsa bile şampiyon olur

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #1392 : 24 Mart 2021, 16:27 »
Hala panik olacak bir şey olduğunu düşünmüyorum bu takım sağlıklı bir sekilde olsun son sıradan po ya kalsa bile şampiyon olur

O iş öyle kolay değil ya. Ritim, kimya, birliktelik.. Sezon içi tam kadroyken bile geçtiğimiz sezona göre soru işaretiydi bunlar. Playoff'larda bir anda tam kadro olunca şampiyonluğa yürüyebileceğimizi sanmıyorum.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #1393 : 24 Mart 2021, 17:02 »
Sezon başında Lakers ın şampiyonluk konusunda tek rakibinin sakatlıklar olabileceğini düşünüyordum korktuğum gerçekleşti iki yıldız da sakatlıklara kurban gitti maalesef

Davis ve Lebron un ne zaman döneceği hala belirsiz Play off lardan önce mutlaka dönecekleri söyleniyor ama form ve ritm çok önemli konular play off a kadar ne kadar ritm bulacakları büyük soru işareti ve benim bundan pek umudum yok açıkçası. Biri sakat olsa diğeri üzerinden devam edilirdi belki ama iki ana direğin ritmsiz olması tavanı çok düşürecektir

Bana şu son 36 saat içinde bu sezondan ziyade off season da Caruso ve Tht yi tutmaya yönelik hamleler yapmak daha mantıklı geliyor hatta sezon sonunda tutulamayacaklarsa Schröder ve Harrell karşılığında bir şeyler koparabilir Rob belki

Umarım işin sonunda yanılan taraf olurum ama şu sezon büyük hayal kırıklığı oldu benim açımdan

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #1394 : 24 Mart 2021, 19:32 »
Nets bizi paramparça eder bu halimizle...

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #1395 : 24 Mart 2021, 22:11 »
Son derece mantıklı ve doğru hareket ettiğimizi düşünüyorum. Ortada bir sürü iyi oyuncunun adı geçiyor ve Lakers takasa açık olduğunu söyleyerek bu pazarlıkların içinde yer alıyor. FO'nun panik olduğunu sanmıyorum. O iyi oyuncular için elimizdeki değerli parçalarla teklifte bulunuyorlardır. Olursa olur, olmazsa olmaz. 

Zaten bu takım playoff'a sağlıklı girerse, en kötü finale kadar çıkar. Bundan şüphem yok. Batı'da playoff ciddiyetinde bizim kadar iyi savunma yapabilecek takım yok. Hücum kısmı zaten geçen seneden daha kolay olacak.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #1397 : 24 Mart 2021, 23:12 »
Lakers rumors: It seems Los Angeles became open to discussing all of Dennis Schroder, Montrezl Harrell and Kentavious Caldwell-Pope with rival teams as of Monday night, and that chatter has not since quieted among league executives.
(🔗: @JakeLFischer- BleacherReport)

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #1398 : 24 Mart 2021, 23:41 »
Schröder'in işin içinde olması çok mantıklı gelmedi ama bakalım ne çıkacak bu işin sonunda.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #1399 : 24 Mart 2021, 23:50 »
O iş öyle kolay değil ya. Ritim, kimya, birliktelik.. Sezon içi tam kadroyken bile geçtiğimiz sezona göre soru işaretiydi bunlar. Playoff'larda bir anda tam kadro olunca şampiyonluğa yürüyebileceğimizi sanmıyorum.
abi daha sezonun yarısı oynandı en geç 1 aya bütün sakatlar dönmüş olacak po ya kadar ritim oturur zaten geçen seneden kalan savunma alışkanlığımız var hucumda ritm diyoruz ama ne ritmi diyprum geçen sene 2 süperstar üzerine oynayıp sampiyon olmadı mı bu takım