Gönderen Konu: Dedikodular, senaryolar..  (Okunma sayısı 613901 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
Ynt: Dedikodular, senaryolar..
« Yanıtla #1240 : 22 Kasım 2020, 15:21 »
Ben onu unutmuştum. Yine sövdürdü kendine şimdi. :D
Sabah iş yerinde hala sövüyordum morrise :D

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #1241 : 22 Kasım 2020, 16:05 »
Evet Pelinka kısıtlı imkanlarla 2 tane kaliteli oyuncuyu takıma kattı ama geçen sezon eksik olduğumuz bölge yine eksik. Kawhi'ın, Giannis'in karşısına koyabileceğimiz bir forvetimiz hala yok ve kalan oyuncularda da bulmamız zor gözüküyor. Geçen sezon Clippers veya Bucks'la eşleşmedik diye bu eksiği görmezden gelmememiz gerekiyor.

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #1242 : 22 Kasım 2020, 17:12 »
https://lakersnation.com/lakers-rumors-dwight-howard-misinterpreted-deal-concept/2020/11/21/

Adama boşuna sallamışım ya :) Takımın tercih etmediği belliydi, yoksa gerçekten aynı ücrete Sixers'a gitmesinin mantığı yoktu. Bence tutulabilirdi bir sene daha o ayrı konu.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1243 : 22 Kasım 2020, 17:29 »
Evet Pelinka kısıtlı imkanlarla 2 tane kaliteli oyuncuyu takıma kattı ama geçen sezon eksik olduğumuz bölge yine eksik. Kawhi'ın, Giannis'in karşısına koyabileceğimiz bir forvetimiz hala yok ve kalan oyuncularda da bulmamız zor gözüküyor. Geçen sezon Clippers veya Bucks'la eşleşmedik diye bu eksiği görmezden gelmememiz gerekiyor.

Aslında kısmen boş diyebiliriz, Wesley Matthews o işi belki geçen seneki Green'den bile iyi yapabilecek biri. Aynı zamanda kısa süreler için bile olsa Kuzma yapabileceğini geçen sene All Star arasından sonra göstermişti. Ve hala piyasada o işi kotarabilecek isimler var. Önemli olan minimuma gelmeleri zira yüksek profilliler en az 7 milyondan gitti ve bizde o parayı verecek esneklik zaten hiç olmadı.   

https://lakersnation.com/lakers-rumors-dwight-howard-misinterpreted-deal-concept/2020/11/21/

Adama boşuna sallamışım ya :) Takımın tercih etmediği belliydi, yoksa gerçekten aynı ücrete Sixers'a gitmesinin mantığı yoktu. Bence tutulabilirdi bir sene daha o ayrı konu.

Tutulsa iyi olurdu tabii ama eli daha düzgün, ikili oyun savunmasında biraz daha iyi bir uzunu tercih ederim. FO'nun da bu yönde gittiğini düşünüyorum. Sırf Jokic savunma ihtimali var diye bir adamı tutmayalım bence ve onu da ilk maç hariç pek tutabildiği de söylenemez. Baynes ve Gasol tipinde bir uzun, hatta Alex Len bile o işi gayet rahat yapar.

Bence önemli olan Markieff ile uzatmamış şu aşama.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #1244 : 22 Kasım 2020, 18:35 »

Bırakın NBA'in geri kalanı artık bizimle nasıl eşleşeceğini düşünsün. Eksiğimiz falan da olduğunu düünmüyorum şahsen. Kim olduğuna bakmadan herhangi kalıplı bir uzun, herhangi bir kanat ve herhangi bir kısa işimizi görür. Maksat kadro dolsun.

Çok başka, derin ve güçlüyüz şu anda.

"Giannis ile kim eşleşecek" denmiş. Zaten playoff'a gelindiğinde ve koçların Bucks'ı 2 gün oturup analiz edecek vakti olduğunda her takım Giannis ile eşleşebiliyor.

Clippers'ın durumu da büyütülecek gibi değil. Denver bunlarla savunma kanat rotasyonunda Michael Porter Jr'ı kullanarak eşleşti ve eledi.

Biz ise artık Lebron'un hala üst seviye savunma yapabildiğini biliyoruz. Davis var. Üstüne Matthews orada önemli iş görecek tipte bir oyuncu. Hatta Kuzma bile artık iyi kötü rakibin karşısında durabiliyor. Markieff ya da ona benzer bir oyuncu yeter de artar bile o rotasyona.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #1245 : 22 Kasım 2020, 18:53 »
Pelinka şuana kadar çok iyi bi off-season çıkardı ama hala Howard'ı niye minimum kontrata tutmadığımızı anlamış değilim. Şimdi de pivot arıyoruz kadroya. Ne gerek vardı bu maceraya?

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #1246 : 22 Kasım 2020, 19:11 »
Pelinka şuana kadar çok iyi bi off-season çıkardı ama hala Howard'ı niye minimum kontrata tutmadığımızı anlamış değilim. Şimdi de pivot arıyoruz kadroya. Ne gerek vardı bu maceraya?

Bu Howard bok yemesi. 500 bin dolar daha yüksek olan ve garanti olan kontratı yanlış anlayıp beklemeyip Sixers'a giden o.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #1247 : 22 Kasım 2020, 19:40 »
Bırakın NBA'in geri kalanı artık bizimle nasıl eşleşeceğini düşünsün. Eksiğimiz falan da olduğunu düünmüyorum şahsen. Kim olduğuna bakmadan herhangi kalıplı bir uzun, herhangi bir kanat ve herhangi bir kısa işimizi görür. Maksat kadro dolsun.

Çok başka, derin ve güçlüyüz şu anda.

"Giannis ile kim eşleşecek" denmiş. Zaten playoff'a gelindiğinde ve koçların Bucks'ı 2 gün oturup analiz edecek vakti olduğunda her takım Giannis ile eşleşebiliyor.

Clippers'ın durumu da büyütülecek gibi değil. Denver bunlarla savunma kanat rotasyonunda Michael Porter Jr'ı kullanarak eşleşti ve eledi.

Biz ise artık Lebron'un hala üst seviye savunma yapabildiğini biliyoruz. Davis var. Üstüne Matthews orada önemli iş görecek tipte bir oyuncu. Hatta Kuzma bile artık iyi kötü rakibin karşısında durabiliyor. Markieff ya da ona benzer bir oyuncu yeter de artar bile o rotasyona.

Haklısın aslında ama Lakers'ın kadro esnekliğinin ne kadar etkili olduğunu gördük ve benzer bir plan ile çıkmasını bekliyoruz takımın doğal olarak. Yoksa tabiki tüm playofflarda Davis 5 LeBron 4 oynar ve yine şampiyonluk favorisi olur takım. Ama onların sağladığı esneklik kadar etrafındaki parçaların sağladığı esneklik, bu takımı playofflarda çok iyi bir seviyeye taşıdı. Bunda bubble'ın da etkisi olduğunu düşünüyorum aslında bazı açılardan ama sanırım 2021 Playoffları da, çok büyük bir sürpriz olmazsa aşı tarafında, bubble'a benzer bir ortamda yapılır.

Geçen sene yaz sonunda yaptığımız tartışmalara bakınca takımın şu an bulunduğu konum bayağı iyi zaten :D

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #1248 : 22 Kasım 2020, 19:56 »
Kieff + Gasol ile kapatıp önümüze bakalım artık.

sanırım 2021 Playoffları da, çok büyük bir sürpriz olmazsa aşı tarafında, bubble'a benzer bir ortamda yapılır.

Haftada 3-4 kez aşı bulunuyor, sıkıntı yok. ::)

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #1249 : 22 Kasım 2020, 20:26 »
Bu 2020 şampiyonluğunda Bubble etkisinin önemli olduğu neden düşünülüyor ben pek anlamıyorum. Bu argümanı bir kesim bu şampiyonluğa bok atmak için kullanıyor da siz neden böyle düşünüyorsunuz?

Ben 50-60 maç yardırmışım saha avantajını elde etmişim corona patlamadan önce vites arttırmışım en ciddi rakiplerimi tokatlamış herşey rayında giderken hop 3 ay ara veriliyor ve  benim bütün normal sezon emeklerim boşa gidiyor çünkü artık saha avantajım yok, rakibimin 5 maç oynayıp iki maç yatması yanına kar kalıyor ama genel kanı Bubble lakers ın şampiyonluğunda önemli etken :)

Sürekli Bucks ve clippers la karşılaşmadan gelen şampiyonluk deniyor da normal sezon ve play off birbirinden çok farklı bu iki takımın da çok ciddi yapısal problemleri vardı bucks isterse bu sene 65-7 bitirsin normal sezonu şu kadrosuyla yine play off ta patlayacak Clippers yapısal problem üstüne takım kimya problemleri falan Lakers da çok akan bir takım değildi ama iki yıldız problem çözücü olarak görevlerini yaptılar. Kawhi o konuda George dan yeteri kadar destek alamadı ve ben bunun Bubble dan ziyade oyuncunun baskı yönetimiyle alakalı olduğunu düşünüyorum
 Ben lakers ın corona hiç olmasa yine aynı rahatlıkla şampiyon olacağını düşünüyorum. Bu sene içinde şu anlık  tek şüphe benim için Nets. Durant ın nasıl döndüğüne bir bakmak lazım ki durant iyi olsa bile onlar da harden takasıyla takımı sirke çevirebilirler