Gönderen Konu: Dedikodular, senaryolar..  (Okunma sayısı 613801 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
Ynt: Dedikodular, senaryolar..
« Yanıtla #1220 : 21 Kasım 2020, 20:16 »
Mcgee yerine Nerlens Noel olsa ne güzel olur. Takımda 26-27 yaşında pek çok isim var. Bence oyuncu gelişimi için çok geç bir yaş değil. Bir oyuncunun bird haklarına sahip olmak için 3 sene takımda kalması yeterli oluyor mu? Eğer öyleyse oyuncuların yüksek kontrat talepleri de karşılanabilir. Böyle bir çekirdek için lüks vergisi ödenir.

Schröder-Caruso-Kcp(Bogdan)-Kuzma-Davis. Bir de Jerami Grant'ı eklesek LeBron sonrası dönem için yeterli bir kadro olmaz mı?
Tek süper star artık yeterli olmuyor. Bir iç bir de dış all-star oyuncusu olması lazım. Bu yüzden Davis'in yanına birisi daha gerekiyor LeBron sonrası dönem için.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #1221 : 21 Kasım 2020, 20:20 »
Kadrodan 1-2 isim all-star seviyesine çıkar diye umuyorum. Örneğin, Schröder ve Kuzma neden olmasın?

Nerlens Noel minimuma imza atar mı? Menajeri Klutch'mış.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #1222 : 21 Kasım 2020, 20:34 »
Kuzma başka bir takımda o seviyeyi ulaşabilir. O yeteneğe sahip. Ama bence burada gelişimini tamamlayamayacak. İlk 5 oynayabileceği bir takımda o seviyeye ulaşabilir. Schroder'den, o gelişim Atlanta yıllarında bekleniyordu ama seviye atlayamadı.

Noel güzel olur ama bence minimuma imzalamaz. Rich Paul, büyük ihtimalle bize Tristan Thompson'ı iteler. Ben, veteran minumuma Marc Gasolu tercih ederim Tristan yerine. Bakalım ne olacak.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1223 : 21 Kasım 2020, 20:37 »
Zaten Harrell'ın benzeri olan Tristan gereksiz olur artık.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #1224 : 22 Kasım 2020, 09:58 »
Bundan sonra Morris+Gasol/Baynes hamleleri yakışır. Takımın esnekliğine de katkısı olur.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1225 : 22 Kasım 2020, 10:09 »
Kieff gidici gibi. 8 senelik kariyerinde sadece 45 milyon dolar kazandı. Artık yüzüğü de var. Güzel bir kontrat verene kim olduğuna bakmadan gider bence.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #1226 : 22 Kasım 2020, 10:16 »
Şu an rotasyona baktığımızda teknik olarak pivot almaya gerek yok gibi ama alsak iyi olur. Harrell 3 yıldır falan saf pivot oynuyor çünkü.

McGee/Harrell
Davis/X
James/Kuzma
Matthews/Caruso
Caldwell-Pope/Schröder gibi duruyor rotasyon.

Yine de bir adet normal sezonda uzunlarla boğuşacak adam almak iyi olur. X yerine de kesinlikle bir takviye lazım. Geri kalanı da minimuma kimler gelirse onlar ile halledilir.

Morris olmazsa Batum falan olsun, zaten parasını alıyor minimuma gelsin :D

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #1227 : 22 Kasım 2020, 10:17 »
oyun kurucu tarafının yeterli olduğuna inanıyor musunuz?

Bradley ve Rondo sonrası ben oranın çok dolduğunu düşünmüyorum da...

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #1228 : 22 Kasım 2020, 11:00 »
Lebron-kcp-wes-Ad-Mcgee ilk beş desek
Schröder-caruso-kuzma-x-harrell bench beşi olur

Yaklaşık 20 dakika LeBron ve Schröder birlikte oynasa LeBron un kenarda olduğu 12-13 dakikayı da Schröder çok rahat idare edebilecek bir isim. Kadro aslında şişik  Mcgee yi bir kenara koyarsan diğer 8 oyuncu min 18-20 dakika verebileceğin oyuncular üstüne yukarıda boş kalan x e Batum yada Ariza gelme durumu var ve ihtiyaç da var bence. Şu an pg alsan ne kadar süre verebilirsin normal sezonda hadi 10-15 verdin ama play off zamanı pek imkan yok gibi duruyor. Ben şu anda pg için hamle yapmam ama sezon içi serbest kalan oyunculardan uygun biri olursa düşünülebilir tabi

Ben ayrıca takımda hücum opsiyonu artmasının Caruso ya çok yarayacağını düşünüyorum bu sene süresi de verimi de artacaktır. Olumsuz taraf ise bence kuzma bu takımda da Bir yere oturmuyor Kuzma nın da Caruso nun aksine veriminin daha da düşeceğini düşünüyorum. Bence değeri daha da düşmeden x i kuzma yı takas ederek çözmek rollerin dağılımı açısından vogel i de rahatlatır. Son bir şarkı istiyorum pelinka sın bir şarkı o da kuzma takası

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #1229 : 22 Kasım 2020, 11:25 »
Bismack Biyombo gibi isimlere de razıyım. En azından 10-20 dakika süre arabilecek bir uzun lazım kesinlikle.

Bir de olabiliyorsa Markief'i tutmak gerekiyor.