Gönderen Konu: Dedikodular, senaryolar..  (Okunma sayısı 614024 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: Dedikodular, senaryolar..
« Yanıtla #990 : 12 Kasım 2020, 21:25 »
Kevin O'Connor bugün yayınladığı mock draftın bir yerinde, tamamen dedikodu olarak, Green+Kuzma karşılığında Derozan yazmış. Pek gerçekçi gelmese de ne düşündüğünüzü merak ettim.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #991 : 12 Kasım 2020, 21:45 »
Kevin O'Connor bugün yayınladığı mock draftın bir yerinde, tamamen dedikodu olarak, Green+Kuzma karşılığında Derozan yazmış. Pek gerçekçi gelmese de ne düşündüğünüzü merak ettim.

Lebron ciddi load management yapacaksa söylendiği gibi çok mantıklı bir hamle. ama yapmayacaksa çok anlamsız.

Diğer yandan Kuzma'yı daha iyi bir şeye dönüştürme imkanı yoksa da hiç yoktan iyidir Derozan. 2021 yazına ilgilenilecek oyuncu kalacak mı bilmiyorum ama büyük esneklik de sağlar biten kontratı Lebron'un oyuncu opsiyonu ile birleşince.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #992 : 12 Kasım 2020, 22:23 »
Dış şutunun olmaması büyük problem. Fakat çok istediği yüzüğe ulaşılabilmek için elinden gelenin fazlasını yapacaktır. LeBronun da bu sezon load management yapacağını düşünürsek fayda sağlayabilir. Tüm bunlara rağmen benim en son tercihim olurdu. Başka isimleri zorlamakta fayda var. DeRozanın zaten fazla talibi olacağını sanmıyorum. Hiç kimseden sonuç alamazsak son olarak bu hamleyi yapabiliriz.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #993 : 12 Kasım 2020, 22:29 »
LeBron ve Davis in yanına üçlük konusunda neredeyse sıfır olan birini koymak bana göre hiç akıl karı değil
 Bir de Derozan mental açıdan biraz sıkıntılı bir arkadaş LeBron ve Davis gibi iki mega starın yanında üçüncü kişi olmak hemde bunun belki de çocukluktan beri hayalini kurduğu takımda olması kendisini nasıl etkiler bilemedim kötü etkilenip duygusal tiplere de girebilir baskının bu iki ismin üstünde olması nedeniyle olumlu da etkilenebilir
 LeBron un load management ını düşünürsek tabanı yükseğe çekeceği kesin ama play off zamanı tavanı da aşağı çeker bence

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #994 : 12 Kasım 2020, 23:17 »
Baya ciddi konuşulmaya başlandı bu arada, şaşırdım ciddiye alınmasını :D

Neyse ben de fikrimi belirteyim. Şutörlerimizin %30-33 ile üçlük atmasını izlemek yerine Derozan'ın %42-44 civarı orta mesafe atmasını izlemeyi tercih ederim. Hem ikinci bir top yönlendirici girmiş olur denkleme. Savunması biraz soru işareti tabi ki. Genel olarak ne offf hemen al al al derim, ne de Derozan da topçu mu ne gerek var.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #995 : 12 Kasım 2020, 23:35 »
Boş bırakılmayacak her el'e okeyim. Mesele üçlük çizgisinin bir adım önü ya da arkası değil. Takımın caydırıcılık gücünü yükseltmek. Üçlüğü saymazsak, kendi hücumunu yaratabilen bir adam olduğunu hatırlamak lazım. Lebron'un yönettiği bir takımda bulunmaz nimet olur.

Ben gelmesini isterim, neden isterim? Kendisinden daha çaplı birini katabileceğimize hiç ihtimal vermiyorum ondan. Derozan-Lebron-Davis gayet gayet iyi üçlü olur.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #996 : 13 Kasım 2020, 00:17 »
Valla basite aldığınız 30 cm içerisi veya dışarısı günümüz basketbolunda o kadar önemli ki hele takımının iki yıldızı LeBron ve Davis gibi ekmeğini boyalı alan ve orta mesafeden çıkaran yıldızlarsa 2 kat daha değerli ki söz konusu oyuncu da aman aman topsuz oyunu olmayan topu elinde isteyen bir isim.
 Piyasadaki isimlere bakıyorum Derozan dan daha uyumsuz kim olabilir diye westbrook dışında aklıma bir isim gelmiyor
 Green ve kuzma ya ölüp bitmem ama Derozan yerine bunlarla devam etmeyi tercih ederim. Her ne kadar tuğla atsa da Green yerine Derozan ı koymak senin oyun geometrini değiştirir ve bu değişim hem LeBron hem Davis in verimini olumsuz etkiler

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #998 : 13 Kasım 2020, 07:18 »
Derozan bize gelsin, maç başına en az 3 üçlük atar..

Bradley opt out olursa, bubble'da olmadığı için daha iyi kontrat bulamaz bence..

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #999 : 13 Kasım 2020, 13:08 »
DeRozan yerine Westbrook'u tercih ederim, o kadar söyleyim.