Gönderen Konu: #4 Rajon Rondo  (Okunma sayısı 26525 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
Ynt: #9 Rajon Rondo
« Yanıtla #50 : 12 Ekim 2020, 10:01 »
Sen olmasan sanırsam şampiyon olamayacaktık bu sene. O kadar büyük oynadın ki.

Kremanı yalıyım.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #51 : 12 Ekim 2020, 10:38 »
İlginç bilgi; geçen gün Richard Jefferson söylemişti. Dallas'ta birlikte oynarlarken bir gün Lakers'ta oynayacağını, daha doğrusu oynamak istediğini söylemiş..

Zamanında Boston'da bir Laker varmış?

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #52 : 12 Ekim 2020, 11:28 »
İlginç bilgi; geçen gün Richard Jefferson söylemişti. Dallas'ta birlikte oynarlarken bir gün Lakers'ta oynayacağını, daha doğrusu oynamak istediğini söylemiş..

Zamanında Boston'da bir Laker varmış?

Ahahaha. Ben de tam tersine "içimizdeki irlanda'lı mı acaba?" diye düşünmeye başlamıştım iyice bu sezonun sonlarında. O kadar saldıktan sonra bu seviyede top oynamasını hiç beklemiyordum. Eyvallah.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #53 : 12 Ekim 2020, 11:54 »
Ahahaha. Ben de tam tersine "içimizdeki irlanda'lı mı acaba?" diye düşünmeye başlamıştım iyice bu sezonun sonlarında. O kadar saldıktan sonra bu seviyede top oynamasını hiç beklemiyordum. Eyvallah.

Valla Garden'da buzzer'ı soktuktan sonra deliler gibi sevinmişti ya, işte o zaman aklımda buna dair hiç şüphe kalmamıştı..

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #54 : 12 Ekim 2020, 12:02 »
Cok buyuk oynadi tum playofflar boyunca cok. Ustelik parmagini kirmisti, yaklasik 2 aylik sakatliktan gelip boyle top oynamasi inanilmaz gercekten. Playofflari da 9 sayi, 6 asist, 4 ribaund, 1 top calma ortalamalariyla kapatti. %45 ile fg atip, %40 ile ucluk atti.

https://twitter.com/nbastats/status/1315496350625280000

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #55 : 12 Ekim 2020, 13:01 »
Mutluyuz, üzerine limon sıkmak gibi olmasın da ben Rondo'nun hiç bize karşı sempati beslediğini aklımın ucundan geçirmemiştim bugüne kadar. Hatta Boston'da oynarken bir ayakkabı reklamı gibi bir şeyde oynamıştı. Tuttuğu takımın ayakkabısının renkleri üzerine yerleşiyordu hemen, Lakers ürünlerini giyince böyle ıyyy der gibi bi tiksinme hareketi yapmıştı. O gün bu gündür sevmezdim Rondo'yu. :D

Ancak play-off Rondo bir gerçekmiş. Önce kendisine, sonra çatır çatır haklı çıkan Vogel hocama teşekkürlerimizi iletmek bir borç sanırım.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #56 : 15 Ekim 2020, 07:47 »
Rajon Rondo will opt out of his contract with the Los Angeles Lakers to become an unrestricted free agent, BasketballNews.com learned on Thursday.

Beklenen haber geldi bu kadar iyi oynamisken normal, son bir kontrat kapip ordan emeklilige.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #57 : 15 Ekim 2020, 09:34 »
Rajon Rondo will opt out of his contract with the Los Angeles Lakers to become an unrestricted free agent, BasketballNews.com learned on Thursday.

Beklenen haber geldi bu kadar iyi oynamisken normal, son bir kontrat kapip ordan emeklilige.

Bizle daha yüksek bir kontrat imzalaması da bir ihtimal. Vogel çok seviyor, bırakmak isteyeceğini sanmam.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #58 : 15 Ekim 2020, 09:46 »
Bizle daha yüksek bir kontrat imzalaması da bir ihtimal. Vogel çok seviyor, bırakmak isteyeceğini sanmam.

Abi biri çıkıp da, 2021 yazını düşününce olacağını hiç sanmıyorum ama, 3 sene 15 milyon falan verirse de gider, zaten hakkıdır da..

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #59 : 15 Ekim 2020, 09:52 »
Tek sene 5 6 milyon doları kabul ediyorsa imzalayalım.Overpaid bir kontrat vermeye gerek yok bence.Kabul etmezse Alec Burks gibi birisiyle de imzalayabiliriz.