Gönderen Konu: Darren Collison  (Okunma sayısı 31415 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bombaleya

• Rookie
  • *
Ynt: Darren Collison
« Yanıtla #30 : 10 Şubat 2020, 10:41 »
O kadar yedirdik icirdik bumu karsili.
resmen şu duruma düştük :D

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #31 : 10 Şubat 2020, 10:42 »
Küfür etsek faydası yok, sussak gönül razı değil.

Asıl bu şizofrene bel bağlamamıza sebep olanlar utansın.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #32 : 10 Şubat 2020, 10:58 »
Ruh hastasının teki bu adam.Biz hata yaptık buna inanarak.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #33 : 10 Şubat 2020, 11:47 »
Lakers yönetimi daha ne kadar kendini rezil edecek.Jeanie Buss senin neyine West le kavga etmek

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #34 : 10 Şubat 2020, 14:01 »
Bu işin ne takımla, ne de yönetimle ilgisi var.. Sallamadan önce bu ayrımı iyi yapmak gerekiyor..

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #35 : 10 Şubat 2020, 14:14 »
Şöyle bir ilgisi var, hem clippers hem lakers ciddi peşinden koştu diye ama sadece birinin takım sahibiyle saha kenarında maç izledi. Ve yine yılan hikayesine dönen bir transferi yapamadı Lakers. Artık bu biraz patern'e dönüştü.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #36 : 10 Şubat 2020, 15:02 »
Gel bir görüşelim vs. demenin nesi kötü anlamıyorum.. Clippers da Darren'a güvenerek Thomas'ı waive etti.. 

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #37 : 10 Şubat 2020, 17:05 »
Lakers yönetimi daha ne kadar kendini rezil edecek.Jeanie Buss senin neyine West le kavga etmek
Darrendan öte jerry buss öldüğünden beri berbat yönetiliyoruz ki madem kesin değildi döneceği gereksiz içli dışlı olmadılar mı?

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #38 : 10 Şubat 2020, 17:39 »
Gel bir görüşelim vs. demenin nesi kötü anlamıyorum.. Clippers da Darren'a güvenerek Thomas'ı waive etti.. 

It'nin waive edilmesinin Collison ile ilişkisi olduğuna dair bir bilgi var mı? Bana sadece spekülasyon gibi geliyor. Dediğim gibi onların ne kadar ilgili olduğuna dair haberler dışında çok bir şey çıkmadı. Ama biz göstere göstere peşinden koştuğumuz bir adamı daha alamadık. Yani burada hangi açıdan bakarsak eksi yazar bu. Ya bizimle ilgilenmeyen insanların boşundan gereksiz efor sarfediyoruz ya da gelme ihtimali olan adamları ikna edemiyoruz. 1 değil 2 değil kaç oldu yani. Ben bir taraftar olarak takım sahibi ile maç izleyen adama garanti geldi diye bakıyordum ve gelmemesini yönetime yazarım. Nickvanexel da değinmiş, madem kesin değildi bu kadar içli dışlı olmanın anlamı neydi?

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #39 : 10 Şubat 2020, 18:04 »
Bu zamanında Howard'a "Stay With Us" diye hayvan kadar billboard yaptırmamıza benzer bir durum. Koskoca Lakers'a hiç yakışmayan bir şeydi. Sen de bostan korkuluğu değilsin Jeanie Buss'sın yani. Yanında birini gördüğümüz zaman "hee halletmiş o işi" diye rahatlıkla düşünmemiz gerekecek bir ağırlığa sahipsin. Milletin derdi bu. Masada görüşürsün, anlaşamazsın, o ayrı.
See y'all on the dark side of the moon.