Gönderen Konu: Kobe Bryant Fotoğraf ve Videoları  (Okunma sayısı 48013 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
Ynt: Kobe Bryant Fotoğraf ve Videoları
« Yanıtla #50 : 30 Ocak 2020, 14:18 »
Fotoğrafa tıklayın.

Çevrimdışı badass

• Sophomore
  • **
  • deadeye

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #52 : 30 Ocak 2020, 14:58 »

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2020, 23:28 Gönderen: DeadAsDeadCanBe »

Çevrimdışı Wastelander

• Rookie
  • *
« Yanıtla #54 : 30 Ocak 2020, 23:24 »
Facebook albümünde duruyodu yıllar sonra lazım olacağı aklıma gelmemişti.Flood yaptım biraz ama idare edin fotolar büyük çünkü o yüzden böyle yaptım.

Çok teşekkür ederim hocam. Eline, emeğine sağlık :)

Çevrimdışı Wastelander

• Rookie
  • *
« Yanıtla #55 : 30 Ocak 2020, 23:35 »
Ben paylaşmıştım onu. Şimdi baktım jpeg hallerini bulamadım. Ama kupürler hala bende. Bir fırsat bulup tarayınca atarım.

Gerçekten çok değerli bir arşiv. Fotoğrafları internet cafede indirip mynet hesabıma yükleyerek evdeki bilgisayarıma aktarmıştım hiç unutmam :) Evde internet yoktu o zamanlar..

Kobe'yi kaybettiğimiz gün bütün gazeteleri alıp haberleri hatıra olsun diye saklamayı düşünüyordum ama evden çıkacak halim pek kalmamıştı. Bir ara bayileri dolaşıp aramayı planlıyorum bulursam ben de onları yüklerim buraya.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #56 : 31 Ocak 2020, 00:19 »
Vefatı sonrasında dövmesini yaptırmayı düşünen var mı? Ben kesinlikle böyle bir şey yapacağım.

Açıkçası vücudumun bir yerinde 24 yazıyor ama şimdi fotoğrafı mı olsa, 'Mamba Out' mu yazsa yoksa Mamba logosu mu olsa gibi bir sürü fikir var aklımda.

Benzer fikirde olan varsa aklında olan tasarımı, düşünceyi paylaşabilir mi?

Açıkçası bu fikri başlık olarak açıp herkesle ortak bir şeyler yaptırmayı dahi teklif etmeyi düşündüm ama nihayetinde dövme yaptırmak farklı bir karar. Herkesin müdahil olmasını beklemek zor.

Çevrimdışı Wastelander

• Rookie
  • *
« Yanıtla #57 : 31 Ocak 2020, 00:44 »
Vefatı sonrasında dövmesini yaptırmayı düşünen var mı? Ben kesinlikle böyle bir şey yapacağım.

Açıkçası vücudumun bir yerinde 24 yazıyor ama şimdi fotoğrafı mı olsa, 'Mamba Out' mu yazsa yoksa Mamba logosu mu olsa gibi bir sürü fikir var aklımda.

Benzer fikirde olan varsa aklında olan tasarımı, düşünceyi paylaşabilir mi?

Açıkçası bu fikri başlık olarak açıp herkesle ortak bir şeyler yaptırmayı dahi teklif etmeyi düşündüm ama nihayetinde dövme yaptırmak farklı bir karar. Herkesin müdahil olmasını beklemek zor.

Ben de aynı şeyi ciddi ciddi düşünüyorum. Hayatımızda bu kadar yeri, anlamı olan kişinin dövmesini vücudumda gururla ömrüm boyunca taşıyabilirim. Sol kolum karalama tahtası gibi olsa da sağ kolumu benim için anlam ifade eden kişilere ve olaylara ayırmıştım. Dövmeyi sağ kolumun en güzel yerine yaptırmayı düşünüyorum ama ben de nasıl bir sey yaptıracağımı bilmiyorum şu an.

Fikirleri, tasarımları olan birileri varsa ben de konuyu yakından takip edeceğim.

Çevrimdışı bryant81

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #58 : 31 Ocak 2020, 01:07 »
tek dövmem var o da K.Atatürk, başka bir dövme yaptırmayacaktım kesinlikle ama Kobe dövmesi de yaptıracağım

Çevrimdışı EdizDavis93

• Laker
« Yanıtla #59 : 31 Ocak 2020, 10:09 »
https://twitter.com/NBAonTNT/status/1223136460708073472?s=19

Shaq'dan güzel bi ani gül gül öldüm  :)