Gönderen Konu: Kyle Kuzma  (Okunma sayısı 80561 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: #0 Kyle Kuzma
« Yanıtla #130 : 12 Ocak 2020, 10:17 »
Sorun zaten bench'ten geldiğinde bir faydasının olamaması..

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #131 : 12 Ocak 2020, 10:21 »
Yep, bu AD 4 oynamak istiyor muhabbetinin en çok bozduğu oyuncu oldu. Cidden süre bulamıyor çünkü. Ben Howard 8-10dk oynar diye düşünüyordum sezon başında o yüzden çok takılmıyordum da, şuan olan süre dağılımı Kuzma'dan götürüyor. Bir ara Davis'i beşe çekip Kuzma'yı ilk beşe atıp Mcgee'nin sürelerini ve Howard'ın sürelerini kısarsak güzel şeyler olabilir.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #132 : 12 Ocak 2020, 10:28 »
AD için acaba demiştim ama herif hiçbir şekilde 5 oynamak istemiyor. Garip bir inadı var. Ben sezon başlamadan önce Kuzma ve AD'nin yan yana olacağı bir 5 bekliyordum hücum opsiyonları açısından. Lakin bugün geldiğimiz notkada artık aynı fikirde değilim. Kuzma kenardan geldiğinde istediğimiz katkıyı veremiyor evet ama yapacak bir şey yok. Bu düzenin feda edilecek kişisi o olmak zorunda. Zaten AD vakit geçtikçe hücumda takıma alan açma konusunda ve top yönlendirme konusunda beklediğimiz şeyleri yapmayacağını gösterdi. Bu durumda Kuzma'nın şutörlüğünden ilk 5 te yararlanmayı bekleyemeyiz. Zaten Vogel'ın savunmayı ön planda tutup AD'nin yanına bir çember savunucusu koyma fikrini daha çok tuttuğunu zannediyorum.

Bu şekilde takas değerini arttırsın, yapacak bir şey yok. Yer bulamayacağız kendisine.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #133 : 12 Ocak 2020, 11:36 »
Her ne kadar asıl ihtiyacımız hala Bogdan gibi biri olsa da, Kuzma'nın takımda kalması, kalan maçlarda AD'yi dinlendirebilme şansı vereceğini ilk 5 çıktığı 3 maçta da gösterdi. Ama play off temelli düşünürsek, ve zaten öyle düşünülüyor, Kuzma'nın bu yapı içinde play off'ta x-factor olabileceğini hala sanmıyorum. Zaten o kontratıyla takaslanması zor olduğundan, Jeff Green, düşerse Iggy ve Collison'la kadroyu FA'den tamamlarız.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #134 : 12 Ocak 2020, 13:06 »
Bence Lonzo ile takaslayalım. Dün sadece 4 top kaybı yaptı. Üstelik 10 sayı attı Celtics'e karşı.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #135 : 12 Ocak 2020, 13:44 »
Bence Lonzo ile takaslayalım.

Keşke..

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #136 : 12 Ocak 2020, 18:01 »
Bence Lonzo ile takaslayalım. Dün sadece 4 top kaybı yaptı. Üstelik 10 sayı attı Celtics'e karşı.

Bu mantıkla son 9-10 maçta ortalama 16-7-7 falan yaptı ve %40 ile üçlük soktu 7-8 denemede :)

Çevrimdışı Talen

• Rookie
  • *
« Yanıtla #137 : 13 Ocak 2020, 21:13 »
Kuzma'yı takaslayıp onun verebileceklerini verebilecek bir oyuncu almak kontratı çok düşük olduğu için oldukça zor. Oyunundaki teknik anlamdaki en büyük değişim ise Anthony Davis ve bir adet pivotla oynadığımız için bu sene önceki yıllara göre çember etrafında pek fazla şut kullanmaması.

Geçen sene şutlarının %37'sini çember etrafından kullanırken bu sene bu yüzde 24'e kadar düşmüş, orta mesafe oranı ise %26'dan %35'e çıkmış. Bu tabii ki istenilen bir değişim değil, benim çözümüm ise olabildiğince Rondo'suz dakika verip LeBron-AD ikilisiyle oynadığı dakikaları artırmak. Rondo sahada olunca topu sürekli elinde tuttuğu için Kuzma ritmini bulmakta sıkıntı yaşıyor. İki senedir Lonzo gibi topu döndüren bir guardla oynadığında daha iyi Kuzma görmemiz tesadüf değildi.

Umarım Vogel rotasyonu bu şekilde ayarlayıp daha iyi Kuzma izlettirir bize. Çok ihtiyacımız var çünkü. (Evet Thunder maçını izledim ve hala böyle düşünüyorum  :D)
o sene bu sene demeyin

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #138 : 05 Şubat 2020, 08:10 »
Kyle "Beni Takas Etmeyin" Kuzma..

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #139 : 05 Şubat 2020, 08:41 »
Kyle "Beni Takas Etmeyin" Kuzma..

İki maçtır deli ribaunt kovalıyor cidden.