Gönderen Konu: Kyle Kuzma  (Okunma sayısı 80495 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: #0 Kyle Kuzma
« Yanıtla #90 : 23 Aralık 2019, 09:05 »
Zu Bogdanovic?

Diye diye getireceksin valla :D

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #91 : 23 Aralık 2019, 09:06 »
Zu Bogdanovic?

Bavullarını ellerimle hazırlarım.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #92 : 23 Aralık 2019, 09:09 »
Neden Davis için fazla verdik dediğimizin göstergesi şu an bu takas muhabbetlerindeki çaresizliğimiz. Kuzma'nın şu ara performansı çok git gelli ve bu yüzden lig geneli takas değeri algısı düştü. Yanına draft hakkı da ekleyemiyorsun. KCP'nin, Rondo'nun falan da takas vetolama hakkı var. Hamle yapabilirsek çok sevinirim ama buyout dışında çok bir esnekliği yok kadronun ne yazık ki.

Oysa çalınabilecek o kadar çok genç atletik guard-forvet oyuncusu var ki şu ara:/

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #93 : 23 Aralık 2019, 09:10 »
Diye diye getireceksin valla :D

Ya itirazın olur mu? Burada bir sinerji yaratmaya çalışıyorum, herkes elini taşın altına koysun ve sayıklamaya başlasın..

Bavullarını ellerimle hazırlarım.

Sacramento'dan Los Angeles'a sırtımda taşırım..

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #94 : 23 Aralık 2019, 09:11 »
Benim itirazım 2021 konusundaydı, bizim yöneticiler böyle oyunculara kontrat verildiğinde çok rahat takaslanabileceğini çözebilirse sıkıntı yok aslında o konuda da ama.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #95 : 23 Aralık 2019, 09:12 »
KCP'nin, Rondo'nun falan da takas vetolama hakkı var. Hamle yapabilirsek çok sevinirim ama buyout dışında çok bir esnekliği yok kadronun ne yazık ki.

KCP önemli değil zira Lebron git derse her şekilde gider.. Sonuçta Clutch oyuncusu..

Benim itirazım 2021 konusundaydı, bizim yöneticiler böyle oyunculara kontrat verildiğinde çok rahat takaslanabileceğini çözebilirse sıkıntı yok aslında o konuda da ama.

Nasıl?

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #96 : 23 Aralık 2019, 09:16 »
Abi Bogdan'ın kontratı bittiği için eğer bir şekilde alırsak bu yaz ona 3-4 yıllık kontrat vereceğiz. Bu da 2021'deki cap boşluğumuzu etkileyecek. Bu yıl yapılan 2 yıllık kontratlar 2021 yazına girmeye çalışacağını işaret ediyor Lakers'ın.

Zamanında Randle'ı, Lopez'i falan cüzi miktarlara tutabilirdik ama takım hayır 2019 yazına cap boşluğumuz kalmalı kafasıyla sadece 1 yıllık kontratlar yapmıştı ve hiç pahasına salmıştık adamları mesela. Belki bu olaylardan akıllanmışlardır ama bilemiyorum, hala güvenmiyorum yönetime :D

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #97 : 23 Aralık 2019, 09:35 »
Bir Giannis için de bu kadar riske girmeye değer mi bilemiyorum.. Zira LA semalarına geleceğini hiç düşünmüyorum.

Randle'ı ya da Lopez'i tutmaktan ziyade, gideceklerini bilirken, sezon ortasında takaslamamamız en büyük hataydı. En azından draft hakkı alabilirdik. O yüzden bu konulara hiç girmeyelim.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #98 : 23 Aralık 2019, 09:36 »
Lopez'i tutsaydık şu an kısmına girmek isterim ben yaa, ama başka günün konusu diyip geçebiliriz :D

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #99 : 26 Aralık 2019, 17:36 »
Bu kadar hayal kırıklığı ve öfke arasında kaybolmasın, Kuzma'nın bu sezonki açık ara en iyi maçını izledik. Normalleşmenin başlangıcı maçı olur umarım bu, çaylak sezonunda hayran bırakan Kuzma'ya en yakın performansıydı cidden bu. Savunmada da çok iyi çabaladı ve sırıtmadı.