Gönderen Konu: Kyle Kuzma  (Okunma sayısı 80605 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
Ynt: #0 Kyle Kuzma
« Yanıtla #190 : 21 Aralık 2020, 00:59 »
Bence gayet makul bir kontrat. Umarım şu üstündeki çıtkırıldım halinden de kurtulur. Ve eski özgüvenli haline geri döner. Çok umutluydum Kuz'dan. Artık geri dönme vakti hadi evlat.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #191 : 21 Aralık 2020, 01:07 »
Kendini toparlayamasa bile takas için ideal rakamlarına ulaşmış oldu sözleşmesi. Uzun vadede her anlamda kar.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #192 : 21 Aralık 2020, 01:42 »
Bu kadar emeğin üzerine kuş gibi uçmasındansa en azından takasta kullanırız sezon sonu.

Çevrimdışı kobeforthewinnn

• Rookie
  • *
« Yanıtla #193 : 21 Aralık 2020, 10:13 »
Sözleşmeyi aldığı için kafası da daha rahat oynar, belki bu sayede rolüne daha iyi oturur.. genelde kontratının son sezonundaki oyuncular istatistik kasmak için saçma toplar kullanabiliyolar yada kendimi göstermem lazım stresi ile daha da baskı altına girip iyice saçmalayabiliyolar.. Ki Kuzma karakter olarak baskıda dağılmaya çok yatkın bence. O yüzden kontrat alması iyi oldu. Beklenen seviyeye gelemese de seneye takasta kullanılabilecek bi seviyese kontratı,o da iyi haber..

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #194 : 21 Aralık 2020, 10:18 »
Tam bu civarda bir kontrata tutacağımızı düşünüyordum. Denildiği gibi ileride takaslanmak istenirse de artık yanına 88 parça eklemeye çalışmaya gerek kalmayacak. 2021 FA'inin boşalmasıyla birlikte böyle çaylak kontratındaki oyuncuları erkenden uzatmak çok avantajlı ve pek çok takımın yapması gerektiğini düşünüyorum. Cap boşluğu olan çok fazla takım var ve takımlar bu RFA'lara yüksek kontratlar önerip takımları "Tutmazsan kötü tutarsan yine kötü" noktasına getirecek gibi geliyor.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #195 : 21 Aralık 2020, 10:35 »
O zaman seneye Kuzma+KCP+S&T Harrell ya da Schröder yaparak Beal almanın zamanı?

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #196 : 21 Aralık 2020, 10:44 »
O zaman seneye Kuzma+KCP+S&T Harrell ya da Schröder yaparak Beal almanın zamanı?

Hakikaten kadro mühendisliği/planlaması olarak çok iyi bir noktadayız yalnız.

Umarım herkes çok iyi oynar ve takas yapmaya bile ihtiyacımız olmaz, çünkü yaş ortalamamız da oldukça düşük şu anda. Ama önümüze bir takas fırsatı çıkarsa, 10 milyon civarı ve üzerinde kontratları olan KCP, Kuzma ve S&T ile Schröder, Harrell gibi takas için müthiş malzemeler yaratmış oldu Pelinka.

Çevrimdışı Zulada

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #197 : 21 Aralık 2020, 10:58 »
evlatları severiz. evlat kontenjanı olarak bir bynum olmasa da beklentisiz gelişi ve üstüne koydukları kıymetli. arada delirtmelerini minimuma indirmesini umuyorum ve hayırlı olsun diyorum.

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #198 : 09 Ocak 2021, 08:39 »
AD’nin olmadığı maçta bile ilk beş başlamadı ve kadroda halen uyumsuz bir parça görünümünde. Ben bu sezon trade deadline öncesi sepetleyeceğiz diye düşünüyorum. Gerçekten işlevi yok şu anda.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #199 : 09 Ocak 2021, 08:41 »
İlk 5 başlamadı çünkü artık 4 numarada neredeyse hiç kullanmıyoruz.