Gönderen Konu: Kyle Kuzma  (Okunma sayısı 80590 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: #0 Kyle Kuzma
« Yanıtla #170 : 03 Aralık 2020, 21:10 »
Kuzma ile kontrat uzatma muhabbetlerine başlanmış. Takaslamayı planlıyorsak bile şimdiden 3-4 yıllık ve yıllık 10-12M civarı bir kontrata ikna etmek iyi olur. Bundan sonra belli bir süre kadroya eklemeleri sadece takaslar ile yapacağız gibi görünüyor.

https://twitter.com/mcten/status/1334559130028179456

Çevrimdışı Zulada

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #171 : 04 Aralık 2020, 12:22 »

Çevrimdışı badmfker

• Rookie
  • *
« Yanıtla #172 : 04 Aralık 2020, 12:29 »
Kuzma ile kontrat uzatma muhabbetlerine başlanmış. Takaslamayı planlıyorsak bile şimdiden 3-4 yıllık ve yıllık 10-12M civarı bir kontrata ikna etmek iyi olur. Bundan sonra belli bir süre kadroya eklemeleri sadece takaslar ile yapacağız gibi görünüyor.

https://twitter.com/mcten/status/1334559130028179456
bu baya riskli bir şey aslında ya. bu sezon iyice performansı yerlere düşer de gönderecek hiç yer bulamazsak bu sefer 10-12 milyonluk nur topu gibi bir çöpümüz olur elimizde. kuzma'nın yüzünde fer yok resmen oyuna karşı olan tutkusunu kaybetmiş gibi hissediyorum ben. umarım yanılırım.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #173 : 04 Aralık 2020, 13:03 »
Kuzma'nın çöp olduğunu düşünmediğim için o olasılığa pek bakmadım. Çöp olsa bile yanına bir draft hakkı ekleyip takaslarsın draft günü o civarlarda kontratlı topçusu olan ve tanklayan bir takıma. Kötü kontratı bir draft hakkı karşılığında üstlenecek takım asla bitmez.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #174 : 04 Aralık 2020, 14:18 »
Kuzma'nın bu sezon ilerleme kaydedeceğini düşünmüyorum hatta istatistik olarak geriye bile gidebilir ama 10-12 milyonluk bir kontratla hala onu çok rahat takaslayabiliriz bence.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #175 : 04 Aralık 2020, 15:05 »
Oyunu genel manada geriler mi bilmiyorum ama en önemli özelliği skor bulmak olan bir oyuncu neredeyse 5.opsiyona dönüşeceği için bubbleda gösterdiği savunma ışıklarını istikrarlı bir şekilde gösteremezse normal sezon rotasyon topçusu gibi gözükeceği kesin. Ahhh ahhh çaylak Kuz nerelerdesin...

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #176 : 04 Aralık 2020, 16:43 »
3&D oyuncusuna dönüşürse kadronun en değerli üçüncü oyuncusu olabilir. Bu tarz bir oyuncu olan Grant 20 m kontrat aldı. Kuzma için benzer paralar verilebilir.

Bence önemli olan rolünün hakkını vermesi, istatistikler çok bir anlam ifade etmiyor.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #177 : 04 Aralık 2020, 17:00 »
3&D oyuncusuna dönüşürse kadronun en değerli üçüncü oyuncusu olabilir. Bu tarz bir oyuncu olan Grant 20 m kontrat aldı. Kuzma için benzer paralar verilebilir.

Bence önemli olan rolünün hakkını vermesi, istatistikler çok bir anlam ifade etmiyor.

Bu çocuğun hiçbir zaman o denli azimli bir adam olmasını beklemiyorum.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #178 : 04 Aralık 2020, 17:46 »
Ben Kuzma nın azim göstermediğini yada çaylak yılından geriye gittiğini düşünmüyorum aradaki fark 2018 lakers ile 2020 lakers  arasındaki kadro farkı ve Lakers ın bu iki sezonda oynadığı maçların yoğunluk farkından kaynaklanıyor.

Kuzma yı ben biraz Zach Lavine e benzetiyorum özgür takılabileceği amaçsız bir takıma giderse 20-25 sayı ortalama yapması hiç sürpriz olmaz benim için

Burada var mıydı bilmiyorum ama twitter da lakers için yoğun bir Lavine isteği vardı off season öncesi, Lakers Lavine i takıma katsa muhtemelen Kuzma nın yaşadığı sıkıntıların benzerini yaşayacaktı o da. Bu oyuncular bana küçük takımın büyük topçusu geliyor gibi biraz

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #179 : 04 Aralık 2020, 19:45 »
Kuzma'nın Ingram gibi bizden gidince bambaşka bi seviyeye çıkacağına inanıyorum. Bu adamın oyun tarzı bizim oynamak istediğimiz oyunla alakası bile yok.

Lebron filan da bunun farkında ve Twitter'dan gaz filan vermeye çalışıyor yapıya bi adam daha katabilmek için sözleşme yenilersek.

Maalesef tüm potansiyeline rağmen götümüzde patladı gibi görünüyor.