Gönderen Konu: Bogdan Bogdanovic  (Okunma sayısı 44413 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
Ynt: Bogdan Bogdanovic
« Yanıtla #30 : 19 Kasım 2020, 18:37 »
Yapılabilir. Ama bir oyuncuyu sign&trade ile aldığın anda hard capped oluyorsun. Ayrıca full midlevel kullanırsan da hardcapped olursun. (Sacramento KCP'yi o maaşa ister mi, Lakers'tan başka bir şey talep eder mi ayrı konu!)

Eğer Bogdanoviç isteyeceği maaş 15-16 m$ gibi bir şeyse 139 m$'lık hard cap apronuna yaklaşma olasılığımız çok yüksek. Yani yapılacak diğer hamleler de kritik oluyor.

Bazı durumlar olabilir: Meselâ Bradley ve Mcgee takımdan ayrılır da onların yerine minimum kontratlı alternatifler bulursak yaklaşık 6 m$ hareket alanı buluruz. Veya nba Luol Deng için yaptığımız başvuruyu kabul ederse ayrıca 5 m$'lık avantajımız olur.

Hiçbirisi olmazsa (tam hesaplamadım ama) Bogdanoviç minimumlar dışında yapacağımız son hamle olabilir. Ne MLE ne BAE ne de sezon içinde ekstra bir ekleme (Geçen sezon Howard, Waiters, Morris falan gibi) yapma şansımız olmayabilir.

Bana kalırsa Lakers KCP'yi tutmayı tercih eder. Bu şekilde opsiyonlar çoğalıyor. Eğer salary toplamında 130'ları göreceğimiz kesinleşirse dış bir transfer için full MLE (9,3 m$) yerine taxpayer MLE'yi (5,7 m$) kullanmayı tercih edebilir.

Bu cap işlerinden ben de çok anlamıyorum mesela Kcp ile imzalandı cap  126 mil  dolar mle olarak 9.3 mü yoksa 5.7 mi kullanılıyor 130 sınırı mid level ı içeriyor mu içermiyor mu ?

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #31 : 19 Kasım 2020, 18:50 »
Yapılabilir. Ama bir oyuncuyu sign&trade ile aldığın anda hard capped oluyorsun. Ayrıca full midlevel kullanırsan da hardcapped olursun. (Sacramento KCP'yi o maaşa ister mi, Lakers'tan başka bir şey talep eder mi ayrı konu!)

Eğer Bogdanoviç isteyeceği maaş 15-16 m$ gibi bir şeyse 139 m$'lık hard cap apronuna yaklaşma olasılığımız çok yüksek. Yani yapılacak diğer hamleler de kritik oluyor.

Bazı durumlar olabilir: Meselâ Bradley ve Mcgee takımdan ayrılır da onların yerine minimum kontratlı alternatifler bulursak yaklaşık 6 m$ hareket alanı buluruz. Veya nba Luol Deng için yaptığımız başvuruyu kabul ederse ayrıca 5 m$'lık avantajımız olur.

Hiçbirisi olmazsa (tam hesaplamadım ama) Bogdanoviç minimumlar dışında yapacağımız son hamle olabilir. Ne MLE ne BAE ne de sezon içinde ekstra bir ekleme (Geçen sezon Howard, Waiters, Morris falan gibi) yapma şansımız olmayabilir.

Bana kalırsa Lakers KCP'yi tutmayı tercih eder. Bu şekilde opsiyonlar çoğalıyor. Eğer salary toplamında 130'ları göreceğimiz kesinleşirse dış bir transfer için full MLE (9,3 m$) yerine taxpayer MLE'yi (5,7 m$) kullanmayı tercih edebilir.

Eyvallah. Nefis anlatmışsın.

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #34 : 20 Kasım 2020, 23:07 »
Bu hamleyi, KCP'ye adam ol kardeşim imzala şu kontratı yoksa başkasıyla imzalarız olarak yorumladım.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #35 : 20 Kasım 2020, 23:18 »
Kolpa haber.. Anca S&T belki ama onda da Kuzma dışında kim var ki?

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #36 : 20 Kasım 2020, 23:25 »
Keşke olsa. Cuk oturur.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #37 : 20 Kasım 2020, 23:26 »
Keşke olsa. Cuk oturur.

Ama olmaz.. Bradley ve KCP uzatmış olsalar kesin S&T yapardık ama şimdi elde malzeme de yok. Ne yapacak, MLE'ye mi gelecek?.. Keşke..
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2020, 23:52 Gönderen: RuSTeDSouL »

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #38 : 20 Kasım 2020, 23:39 »
18 mil $ dan 4 yıllık 72 mil istediği söyleniyor bana da Bogdanoviç işi Kcp ye gözdağı gibi geliyor. Tabi bunun ne kadar faydası olur o da muamma

Diğer yandan da california da kalmak istediği söyleniyor ama California ekiplerinden o parayı verebilecek tek takım da kendi takımı Sacramento

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #39 : 20 Kasım 2020, 23:44 »
Bu hamleyi, KCP'ye adam ol kardeşim imzala şu kontratı yoksa başkasıyla imzalarız olarak yorumladım.

Hahahahha, mantıklı gibi dursa da Bogdanovic'i almamız için en gerçekçi senaryo kcp ile ikisinin S&T olması. Yoksa Bogdan'ın istediği kontratı karşılayacak seviyeye çıkamıyoruz sanırsam.