Gönderen Konu: NBA'den Haberler  (Okunma sayısı 357150 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
Ynt: NBA'den Haberler
« Yanıtla #90 : 27 Ocak 2018, 13:16 »
Cousins'in asiller gitmis. Yazik oldu.

Çevrimdışı Pardus

• Sophomore
  • **
  • MAMBA 4 LIFE
« Yanıtla #91 : 27 Ocak 2018, 20:34 »
Cousins'in asiller gitmis. Yazik oldu.

Seneye bize gelme ihtimalini arttırabilir mi ?

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #92 : 28 Ocak 2018, 15:01 »
Seneye bize gelme ihtimalini arttırabilir mi ?
Piyasasını ve FA piyasasında imzalayacağı kontratın büyüklüğünü etkileyeceği kesin.

Çevrimdışı Pardus

• Sophomore
  • **
  • MAMBA 4 LIFE
« Yanıtla #93 : 09 Şubat 2018, 01:55 »
Cavs Lebron sonrası için plan yapmaya başladı sanırım. Bu takasları başka türlü açıklayamıyorum.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #94 : 24 Mart 2018, 14:36 »
Bu seneden çok umutluydum. Hoş, hali hazırda güzel sezon oluyor. Fakat en son Curry'nin de sakatlanmasıyla hayatımda karşılaştığım en cenabet sezon oldu sanırım. Kahwi de dönmeyecek gibi.

Çevrimdışı Pardus

• Sophomore
  • **
  • MAMBA 4 LIFE
« Yanıtla #95 : 25 Mart 2018, 22:02 »
Bu seneden çok umutluydum. Hoş, hali hazırda güzel sezon oluyor. Fakat en son Curry'nin de sakatlanmasıyla hayatımda karşılaştığım en cenabet sezon oldu sanırım. Kahwi de dönmeyecek gibi.

Katılıyorum hocam . Gerçekten seyir zevki açısından zayıf bir sezon izliyoruz. Porzingis yok, Kawhi yok, Hayward zaten gazi oldu seneye anca dönecek. Cousins yok... Rose öldü gömdük:(  Curry de 2. tura yetişecek galiba. Bizim evlat Ingram da 1 ay olacak herhaldde yok piyasada. Umudum konferans finallerinde... Rockets sürpriz yapar mı acaba veya Raptors ???? Vallahi biz Lakers'lı play-off'ları özledik :(

Çevrimdışı Pardus

• Sophomore
  • **
  • MAMBA 4 LIFE
« Yanıtla #96 : 05 Nisan 2018, 20:06 »
Kyrie Irving sezonu kapatmış :/

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #97 : 30 Nisan 2018, 16:24 »
Playoff ilk serileri pek keyifli değildi. Cavs'in Raptors'u eleyebileceğini sanmıyorum. GSW playofflarda başka bi seviyeye çıkardı oyunlarını. Curry'nin tam anlamıyla hazır dönemediği bir Rockets serisini bile alma ihtimalleri çok yüksek.

Çevrimiçi Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #98 : 02 Mayıs 2018, 11:12 »
Playoff ilk serileri pek keyifli değildi. Cavs'in Raptors'u eleyebileceğini sanmıyorum. GSW playofflarda başka bi seviyeye çıkardı oyunlarını. Curry'nin tam anlamıyla hazır dönemediği bir Rockets serisini bile alma ihtimalleri çok yüksek.

İlk tur fena değildi bence ya. Sertlik seviyesi yukarıdaydı birçok maçta. Lebron vs. Pacers kapışması, Thunder'ın paketlenmesi, Donovan'ın acayip oyunu, Pelicans'ın süpürmesi falan eğlenceliydi. Celtics de o kadar eksiğe rağmen sistem basketbolunun önemini gösterdi. Bazı konferans yarı final eşleşmeleri bunlardan daha sönük geçebilir.

Bu arada Curry bu sabah döndü ve iyi gözüküyor. Diğer takımlara göre başka seviyede yine Gsw. Toronto da şanına yakışır şekilde ilk maçtan yenildi Cavs'e. Maçın son 4 dakikasında 3/18 isabet, sıfır üçlük.
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2018, 11:29 Gönderen: Crazy_Kobe »

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #99 : 02 Mayıs 2018, 18:34 »
İlk tur fena değildi bence ya. Sertlik seviyesi yukarıdaydı birçok maçta. Lebron vs. Pacers kapışması, Thunder'ın paketlenmesi, Donovan'ın acayip oyunu, Pelicans'ın süpürmesi falan eğlenceliydi. Celtics de o kadar eksiğe rağmen sistem basketbolunun önemini gösterdi. Bazı konferans yarı final eşleşmeleri bunlardan daha sönük geçebilir.

Bu arada Curry bu sabah döndü ve iyi gözüküyor. Diğer takımlara göre başka seviyede yine Gsw. Toronto da şanına yakışır şekilde ilk maçtan yenildi Cavs'e. Maçın son 4 dakikasında 3/18 isabet, sıfır üçlük.

Söylediklerinde çok haklısın. Mücadele, çekişme olaylarında güzel anlar yaşandı genel anlamda. Beni bu güç dengesizliği ve özellikle doğu takımlarındaki basketbol kalitesinin düşüklüğü hiç tatmin etmedi. Mesela Bucks'dan daha keskin bi savunma ve hızlı hücümlarla enerjik bi oyun oynamalarını beklerdim. Maçların çoğunda galip hangi takımın daha iyi üçlük atması ile belirleniyor.