Gönderen Konu: NBA'den Haberler  (Okunma sayısı 357186 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
Ynt: NBA'den Haberler
« Yanıtla #350 : 10 Aralık 2019, 23:34 »
Gsw sever kevin love u jerry west yokken klayı verecekler diye korkuyorum ;D

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #351 : 11 Aralık 2019, 01:11 »
O kontrata kim girer ki? Karşılığında kimi verirler? Çok zor bence. Takımların bugün onun gibi birine ihtiyacı olduğunu da sanmıyorum.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #352 : 11 Aralık 2019, 07:35 »
Maç kazanmak istiyorum geleceğe değil şu ana yatırım yapın dedi diye bir oyuncuya gömmem ya. Kaybeden takımda 30-10 yapayım keyfime bakayım demesine kesinlikle tercih ederim.

Evet doğru ama daha 2. senesindeki bir oyuncu bunu soyunma odasında, herkesin önünde değil, kapalı kapılar ardında yapar..

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #353 : 11 Aralık 2019, 11:18 »
Zaten kapalı kapılar ardında yapmış, soyunma odasında sinirlenmiş basına yansımış. Artık kapalı kapılar ardı kalmadı ya, JR Smith'in attığı çorbanın ne çorbası olduğuna kadar öğrenmeye çalışılan bir dönemdeyiz :D

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #354 : 11 Aralık 2019, 12:03 »
Tamam da abi, gidersin GM'in odasına konuşursun.. Resmen daha dünkü bokun soyunma odasında bunları yapması hiç hoş değil..

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #355 : 11 Aralık 2019, 14:13 »
Burada benim konumum şu, bence de gereksiz bir hareket ve takımın planlarına zarar verecek bir olaya dönüşebilir. Ama abi oynuyoruz ya 30-10umuzu yapıp keyfimize bakıyoruz modunda olmasına tercih ederim. Çocuk şu an playoff takımı lideriyim topu oynuyor ama etrafı çok yetersiz, yeterli olacaklar da cezalı ya da sakat. Hawksın ana planı 2-3 yıla iddialı olmaktı o da ben bu topu oynarken beklemem diyor ben de hak veriyorum bu isteğine.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #356 : 11 Aralık 2019, 17:50 »
Başkası olsa bana da çocukça gelirdi. Adam çok fena top oynuyor, prime dönemine yaklaşmadı bile. Kariyerinin başında böyle bi çıkış yapmasını da takımla geçireceği önündeki zamana yapılmış bi uyarı gibi düşünmek lazım. Playoff yarışını uzaktan koklasalar bile Allstar olabilir.  Oyun stilini oluştururken bu en iyilerden olma hırsı onu bu kadar mükemmel kılan şeylerden biri. O yüzden bu seviyedeki bi oyuncudan duymaya alışmamız gereken durumlardan biri. Eskiden takas isteme gibi bi olay bile çok etik bakılan bir durum değildi. Fakat artık takım arkadaşlarını beğenmeyip takas isteyen oyuncular, sürekli hangi takıma gideceği hakkında basın önünde tartışan FAler, vs. Lige o kadar sözde buisness yaklaşımı yapıldı ki oyuncular bireysellikte çok cesaretli.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #357 : 12 Aralık 2019, 20:02 »
Nets, Iman Shumpert'ı serbest bırakıyormuş.. Fena da forvet savunucusu değildir aslında..

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #358 : 12 Aralık 2019, 20:21 »
Nets, Iman Shumpert'ı serbest bırakıyormuş.. Fena da forvet savunucusu değildir aslında..

Ondan geçeli çok oldu bence.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #359 : 12 Aralık 2019, 23:44 »
Ben olsam Daniels'ı serbest bırakıp alırım Shumpert'ı. Bir şey beklediğimden değil ama, vakti geldiğinde Daniels'dan daha çok işe yarar. Hiç değilse iyi kötü birinin önünde durabilir. Iggy de sıkıntıya girdiyse, koy kenara otursun işte.