Gönderen Konu: NBA'den Haberler  (Okunma sayısı 357255 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
Ynt: NBA'den Haberler
« Yanıtla #70 : 30 Temmuz 2017, 22:49 »
Curry Lebron'un antrenman videolarıyla dalga geçiyor. Eşlik edenler arasında Kyrie de var :)

https://twitter.com/SInow/status/891665733360513026

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #71 : 23 Ağustos 2017, 03:01 »
Cavs-Celtics takası iki takım için de faydalı oldu. Jae, 3-4 oynatabilecekleri çok değerli bir parça olur.

Çevrimdışı darage

• Rookie
  • *
« Yanıtla #72 : 23 Ağustos 2017, 09:34 »
Cavs-Celtics takası iki takım için de faydalı oldu. Jae, 3-4 oynatabilecekleri çok değerli bir parça olur.
Bilemiyorum Altan.. Çok garip oldu

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #73 : 23 Ağustos 2017, 15:03 »
Bilmeyenler için takas şu şekilde;
Boston--> Irving
Cavs---->  Isaiah Thomas,Crowder,Zizic,Nets 2018 1. tur draft hakkı.

Takımdan ayrılmak isteyen bir oyuncu için fazla cömert davranmış bence Boston. Thomas+Crowder olsa tamam da çok değerli gözüken Nets ilk tur hakkını da vermiş.Celtics fa den Hayward i aldı güzelce ama bu sene elindeki parçaları,draft haklarını ve draft seçimini iyi kullanamadı bana göre. Bradley-Morris takasi olsun bu takas olsun draft takasi ve Tatum seçimi olsun bence çok da doğru hamleler değildi.Eldeki o kadar değerli malzemeden sonra Boston'lı taraftarların hayalini kurduğu kadro bu değildir heralde. Ek olarak Bradley ve Crowder'ın gidişiyle savunma olarak da düşecekler. Daha çok atarak kazanmaya çalışan bir takım olacaklar gibi.

Cavs en azından uzun vadede önemli bir draft hakkını cebine koydu. Kadro kalitesi olarak da aşağı inmedi fakat çok yukarı da çıkmadı. Yani doğu finali favorisi yine ama Warriors'ı geçmeleri pek mümkün gözükmüyor hala.
« Son Düzenleme: 23 Ağustos 2017, 15:20 Gönderen: Crazy_Kobe »

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #74 : 23 Ağustos 2017, 15:29 »
2018 draftında ilk 4 seçim çok değerli görünüyor. Nets bu sezon biraz daha derli toplu bir kadro kurdu. Takasın o parçası pek değerli olmayabilir.

Bu yaz, Boston, olayın savunma kısmında çok güç kaybetti. Güzel bi takım kimyası oturtamazlarsa geçen seneden çok daha kötü bitirebilirler.

NBA'in, Kyrie'e verdiği değer bizim algımızdan biraz farklı sanıyorum. MVP kalibresinde bir oyuncu olduğu düşünülüyor. Boston tarafında, bu takasın başarı değeri, Kyrie'nin bir sonraki kontrat döneminde değerlendirilebilir.

Cavs bu takasın karşılığını beklediğimden fazla aldı. Eric Bledsoe merkezli takastan çok daha iyi iş yaptılar.

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #75 : 23 Ağustos 2017, 22:12 »
2018 draftında ilk 4 seçim çok değerli görünüyor. Nets bu sezon biraz daha derli toplu bir kadro kurdu. Takasın o parçası pek değerli olmayabilir. 

Brook gitti D'angelo,Crabbe,Carroll,Trevor ve Mozgov geldi.Bir de Lin geçen sene çok maç kaçırdı. Yukarılara tırmanmak için ne kadar yeterli bilemiyorum. Hakkın değerli olma ihtimali hala yüksek bana kalırsa.

Sonuç olarak elindeki en değerli hakkı da harcamış oldu Ainge ve o kadar parça ve draft haklarından sonra takımın son hali Irving,Smart,Hayward,Morris,Horford (Jaylen,Tatum) oldu. Iyi takım ama ben eldeki o kadar kozdan daha korkutucu bir kadro çıkar diye düşünüyordum. Gsw'ı geçtim doğunun favorisi bile denemez şu anda hala.

Çevrimdışı Pardus

• Sophomore
  • **
  • MAMBA 4 LIFE
« Yanıtla #76 : 24 Ağustos 2017, 18:28 »
Bilmeyenler için takas şu şekilde;
Boston--> Irving
Cavs---->  Isaiah Thomas,Crowder,Zizic,Nets 2018 1. tur draft hakkı.

Takımdan ayrılmak isteyen bir oyuncu için fazla cömert davranmış bence Boston.

Ya da Crowder'ı vermeselermiş de olurmuş. cavs gelene gidene çakıyor valla helal olsun

Çevrimdışı Ko8e_Bryant

• Rookie
  • *
« Yanıtla #77 : 25 Ağustos 2017, 22:47 »
Kyrie Boston'ı Doğu şampiyonu yapacak. Buraya yazıyorum.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #78 : 23 Eylül 2017, 20:48 »
Carmelo OKC'e takas olmuş. Biraz gereksiz bir heyecan olur. Rockets'da çok iyi iş yapar diye düşünüyordum.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #79 : 27 Eylül 2017, 03:20 »
Wade'in Cavs'e gidişi eksik olan parça olabilir. Jr. Smith ve Iman geçen sene finalde acayip siliklerdi. Başarısız olan bir Golden State nasıl dağılır hepimiz görmekten çok keyif alırız sanıyorum. 2017 playoffları şahit olduğum en zevksiz yıldı.