Gönderen Konu: NBA'den Haberler  (Okunma sayısı 357477 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
Ynt: NBA'den Haberler
« Yanıtla #1431 : 08 Haziran 2023, 12:47 »
Suns ile son döneminde isteksizliği dışında pek kötü yanını görmemiştim. Şutu falan aynı. Oyun içinde kayboluyordu motivasyonsuzluktan. Bence direk çıkar 30 dakika civarı sakatlanmadığı sürece üst düzey katkı verir. En bitik haliyle D.Lo'dan falan iyi savunmacı zaten.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #1432 : 08 Haziran 2023, 16:46 »
Arttıran yoksa ben noktayı koyayım. İlk playoff maçında hiç çıkmadan oynar.

Mimimuma gelsin gelecekse.

Forumun ağır topları "38 yaşında moruğa heyecan yapmayın amk" mesajı verdi adeta.

Çevrimdışı EdizDavis93

• Laker
« Yanıtla #1433 : 08 Haziran 2023, 18:04 »
Nash'e dönmese iyi bağri...

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #1434 : 08 Haziran 2023, 20:24 »
gelenler de "ölü" geldi... Payton ve Nash :/

Paul'ün bu ikiliye eklenmemesidir temennim,yani gelsin tabii ama bu ikili gibi "yıkmasın" :/

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #1435 : 13 Haziran 2023, 07:12 »
Vay be bir gün Denver şampiyon olacak deseler inanmazdım. Gerçi Toronto olmuşken diğerlerine şaşırmamak gerek. Neyse oldum olası Colorado'yu severim zaten, keyfini sürsünler sağlam bir ekip.

Bu arada şu aşağıdaki de boru değil yani:

https://twitter.com/NBA/status/1668465759423713281
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #1436 : 13 Haziran 2023, 08:48 »
Toronto ve Milwaukee ile beraber "sevimsiz şampiyonluklar" listeme eklenen takım oldu Denver.

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #1437 : 13 Haziran 2023, 11:53 »
Valla adamlar vura vura hak ederek şampiyon oldu yavv. Öyle çirkin bir basketbol oynadıklarını da düşünmüyorum o yüzden bucks yada raptors la aynı kefeye koymak baya baya haksızlık bence. Ben 30 takım içinde 7 maçlık seride Nuggets ı yenebilecek takım olduğunu düşünmüyorum. Süpürülmemize rağmen buna en yakın takımlardan biri bizdik belki  ama bize de bazı arkadaşların seride sinmesi engel oldu

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #1438 : 13 Haziran 2023, 13:32 »
Yok canım kesinlikle hak ederek şampiyon oldular. Taktiksel avantajlarını çok iyi kullandılar. Aslında son yıllarda reçete belli ama takımlar hala yeterince ayılmadı mı yoksa NBA genelinde personel mi yetersiz bilmiyorum. Takımın hem fizikli hem yetenekli olacak. Kısa beş oynayabileceksin ama tek silahın olmayacak. 2020'de Howard-Davis-LeBron-Kuzma-Morris ile oynayabiliyorduk bu esnek oyunu, bu sene Hachimura sayesinde üçlümüz vardı ama yedekleri yoktu. Olana da Ham güvenmedi. 2020'de biz 2021'de Bucks 2023'te Nuggets hepsi fizikli 3-4-5 ile aldı bu şampiyonlukları. Tek istisne GSW, onlar da tarihin en absürd şutörüne sahipler zaten.

Ha biz sadece birkaç küçük ayarlamayla Nuggets ile kafa kafaya gidip alabilir miydik, alabileceğimizi düşünüyorum. Yine de son noktada küçük detaylara kalmamalı ve rakibini kadron rahatça dengeleyebilmeli. O yüzden bir Steven Adams, Brook Lopez, Myles Turner tipi "7 footer"ın şart oğlu şart olduğunu gösteren bir playoff oldu.

Denver Batı Konferans'ının tepe takımı olarak kalabilecek bir çekirdeğe sahip ve Jokic şu an Shaq-LeBron-Curry tarzı NBA'in kadro yapılanmasını şekillendirecek dominasyona sahip bir oyuncu konumuna geldi. O yüzden her takım buna göre hazırlanacaktır bu yaz.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best