Gönderen Konu: NBA'den Haberler  (Okunma sayısı 357236 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: NBA'den Haberler
« Yanıtla #1400 : 11 Mayıs 2023, 23:48 »
Denver'ın balını sikeyim.

Çevrimdışı EdizDavis93

• Laker
« Yanıtla #1401 : 12 Mayıs 2023, 06:48 »
Suns yine hüsran...

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1402 : 12 Mayıs 2023, 07:18 »
Batı finalinde Suns ile oynamanın sadece bir hayal olduğu play off'ların başından beri çok belliydi. Yazın Ayton'ı iyi bir pakete takaslayamazlarsa seneye de bir cacık olmaz bunlardan.

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #1403 : 12 Mayıs 2023, 09:41 »
Durant in hep ne kadar muhteşem bir oyuncu olduğundan  ve girdiği her yapıya uyum sağlamasından bahsediyoruz. Her şey kağıt üstünde muhteşem ama  3 yıllık warriors dönemini bir kenara bırakırsak elde sadece kaybedilmiş bir tane final var ki Durant ın birkaç istisna sezon dışında  hep yanında iyi oyuncularla oynadığını düşünüyorum. Bunun yanında bu sezonda dahil olmak üzere play off dönemi ciddi şanssızlıklar yaşadığını da söylemem gerekiyor.

Sizin Durant ile ilgili düşünceniz nedir overrated mı ? yoksa şanssız bir kariyer mi ?

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1404 : 12 Mayıs 2023, 13:35 »
Durant in hep ne kadar muhteşem bir oyuncu olduğundan  ve girdiği her yapıya uyum sağlamasından bahsediyoruz. Her şey kağıt üstünde muhteşem ama  3 yıllık warriors dönemini bir kenara bırakırsak elde sadece kaybedilmiş bir tane final var ki Durant ın birkaç istisna sezon dışında  hep yanında iyi oyuncularla oynadığını düşünüyorum. Bunun yanında bu sezonda dahil olmak üzere play off dönemi ciddi şanssızlıklar yaşadığını da söylemem gerekiyor.

Sizin Durant ile ilgili düşünceniz nedir overrated mı ? yoksa şanssız bir kariyer mi ?

Durant, karakterini ve kişiliğini geliştirememesinin noksanlığını yaşıyor 30 yaşından beri. Tanrı vergisi yetenek ve fiziksel konularda tarihteki en şanslı sporculardan biri. Fakat bu niggalar asla entelektüel birikim ile olgunlaşamıyor biliyorsun. Hatta bir çoğunun erken yaşta çocuk sahibi olması karakterlerindeki en büyük olgunlaşma basamağı (D. Fox en iyi örnektir). Durant hem aile kurmadı, hem de açıp bi kitap okumadı ya da hiç bir dünyevi, uhrevi, bilimsel, tarihsel konuyu merak etmedi. Bu gelişimle de hiç bir takımın liderliğe bürünemedi. Kendisine baktığımda koca bir çocuk görüyorum. Üzücü tabi.
« Son Düzenleme: 12 Mayıs 2023, 17:35 Gönderen: Damar »

Çevrimdışı EdizDavis93

• Laker
« Yanıtla #1405 : 12 Mayıs 2023, 15:18 »
Durant, karakterini ve kişiliğini geliştirememesinin noksanlığını yaşıyor 30 yaşından beri. Tanrı vergisi yetenek ve fiziksel konularda tarihteki en şanslı sporculardan biri. Fakat bu niggalar asla entelektüel birikim ile olgunlaşamıyor biliyorsun. Hatta bir çoğunun erken yaşta çocuk sahibi olması karakterlerindeki en büyük olgunlaşma basamağı (D. Fox en iyi örnektir). Durant hem aile kurmadı, hem de açık bi kitap okumadı ya da hiç bir dünyevi, uhrevi, bilimsel, tarihsel konuyu merak etmedi. Bu gelişimle de hiç bir takımın liderliğe bürünemedi. Kendisine baktığımda koca bir çocuk görüyorum. Üzücü tabi.

Sonuna kadar katıliyorum daha iyi olabilirdi bu saatden sonra da bisey değismicekdir. Yaşıda geldi.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1406 : 12 Mayıs 2023, 17:37 »

Bu geceki maçı pek merak ediyorum. Vaftiz edebilir. Bu tip eski usül, footwork ve fundemantal temelli bir yıldızın çıkışı çok iyi oldu. Bana aşırı estetik geliyor açıkçası.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #1407 : 13 Mayıs 2023, 01:37 »
Draymond'dan ayar yemiş bir adam. Saf skorerlik olarak belki de tarihin en iyisidir ama bu öldürücü yetenekleriyle bile gereken saygıyı hiç görmedi.

Çünkü aşırı negatif bir herif. Özel hayatındaki karakteri de epey toksiktir muhtemelen. Aslında o OKC tayfa komple çürük çıktı. Harden da, Westbrook da sevimsiz tipler. Bu gibi adamların yanına sayılabilecek Paul George, Kawhi, Kyrie, Ben Simmons gibi isimler de var. Bu adamları ne zaman görsen enerjini düşürüyorlar. Zorlasam Karl Towns, Gobert ve hatta Embiid gibi adamları da sayabilirim.

Başarıya ulaşmak için illa sevilen bir tip mi olmak gerekli? Elbette hayır. Lakin tüm takımdan daha elit bir oyuncuysan, üstüne de sevimsiz bir tipsen; buyurgan olman lazım. İşler sana rağmen değil, senin sayende dönmeli. Jordan ya da Kobe (ilk yıllarındaki) çok mu sevecen tiplerdi? Değil tabi. Bu herifler yönetirlerdi bulundukları yeri. Götün yiyorsa da dediklerinin dışına çık. Olmaz yani. Yukarıda saydığım tipler bir şeylere öncülük etmektense, kalitelerinin takdir edilmelerini istiyorlar. Başkalarının da, içinde bulundukları organizasyonların da kendi etraflarında şekillenmelerini istiyorlar ama bunun için yaptıkları şey sıfır. Böyle bir seviyede "edilgen" bir tipleme olamazsın. İş nedir, nasıl yapılır gibi konseptleri bilmiyor bu adamlar. Succession dizisinde sürekli vurgulanan bir katil içgüdüsü meselesi var, bunlarda o yok. Tuttuğunu koparacaksın, kimse kimseye bir şey vermez. Biz işimizi yaptığımız sürece yetmeli, gereken saygıyı da görmeliyiz diye düşünüyorlar ama işte hayat öyle bir şey değil.

İşte toksikler kısaca. Yeni jenerasyonun alık tipleri. Hayatın hiçbir alanında ortalama zekaya sahip olduklarını sanmıyorum.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #1408 : 13 Mayıs 2023, 01:54 »
Neden yıldız oyunculardan takımın lideri olmalarını beklerler onu yıllardır anlamam mesela bizim takımın en iyi oyuncusu açık ara kobeydi her şey sahada onun etrafında dönüyordu ama takımın lideri derek fisher gibi hissederdim her izledigimde

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #1409 : 14 Mayıs 2023, 15:39 »
bir türlü son adımı atamamanın faturası kesilmiş....

https://basketball.realgm.com/wiretap/271550/Monty-Williams-Fired-By-Suns