Gönderen Konu: NBA'den Haberler  (Okunma sayısı 357145 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
Ynt: NBA'den Haberler
« Yanıtla #1380 : 22 Nisan 2023, 17:26 »
son manşetler ;

Kawhi Leonard Out For Game 4 With Right Knee Sprain
Joel Embiid Out For Game 4 With Knee Sprain
Ja Morant Completes Full Practice,Questionable For Game 3

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #1381 : 22 Nisan 2023, 23:48 »
LeBron Spoelstra ve Blatt'i yemeye çalıştı da (ikincisi başarılı oldu ama o sezon şampiyon oldu Cavs), adama tutup A Class bir koç getirseniz hayır ben Darvin Ham ile çalışmak istiyorum diyeceğini sanmıyorum. Spoelstra zaten o dönemde çaylak bir koç sayılırdı.

Ki elinde LeBron, Paul tarzı süperstar'lar varsa koçun etkisi hücumdan çok savunma için önemli oluyor.

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #1382 : 23 Nisan 2023, 00:33 »
Takaslardan sonra hepimiz suns dan çekindik ama durumları hiç iyi gözükmüyor şu halleriyle Nuggets ı elemeleri zor hatta George u geçtim Kawhi şu maçları kaçırmasa clippers suns ı eleyebilirmiş.

Hadi biz şu döneme bir şampiyonluk sıkıştırdık bu sene belki ikinciyi de ekleyebiliriz ama clippers için şu dönem kocaman bir ya sağlıklı kalsaydık sorusu üzerine sorgulanacak

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #1383 : 24 Nisan 2023, 14:41 »
Takaslardan sonra hepimiz suns dan çekindik ama durumları hiç iyi gözükmüyor şu halleriyle Nuggets ı elemeleri zor hatta George u geçtim Kawhi şu maçları kaçırmasa clippers suns ı eleyebilirmiş.

Hadi biz şu döneme bir şampiyonluk sıkıştırdık bu sene belki ikinciyi de ekleyebiliriz ama clippers için şu dönem kocaman bir ya sağlıklı kalsaydık sorusu üzerine sorgulanacak
Peki biz sağlıklı kalsaydık? Şampiyon olduğumuz sene hariç her sezon sakatlikla gecti

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #1384 : 24 Nisan 2023, 17:16 »
Peki biz sağlıklı kalsaydık? Şampiyon olduğumuz sene hariç her sezon sakatlikla gecti

Nba de şampiyon olmak çok zor ve çok değerli bir şey biz olduk belki bu sene ikinciyi de olacağız. Yıllar sonra dağıttığımız takımı düşününce dağıttık ama siktir et şampiyon olduk diyebiliriz adamların öyle bir tesellisi de olmayacak ki bizim vazgeçtiğimiz oyuncuların hiçbirisinin Shai den iyi olduğunu düşünmüyorum

yani her haliyle clippers ın what if senaryosunun daha büyük ve daha acı verici olduğunu düşünüyorum

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #1386 : 24 Nisan 2023, 22:49 »
Heralde 5 oyuncuyu çıkarabilen şampiyon olacak bu gidişle.

Normal sezon süresinin kısaltılması artık şart oğlu şart.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1387 : 24 Nisan 2023, 23:34 »
Sezonun kısaltılması demek, ki tamamen karşıyım, oyuncuların maaşlarının da o oranda azaltılması demek. Buyursunlar yapsınlar.

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #1388 : 24 Nisan 2023, 23:53 »
İki tane yeni takım ekle hepsi birbiriyle 2 şer maç yapsın 62 maça bağla normal sezonu bana kalsa 62 maç bile çok ama hiç değilse bunu yapsınlar

İstatiksel tarih karışacak diye kaç sezondur sonunda  sağlıklı kalanın şampiyon olduğu saçma sapan play off lar izliyoruz. 82 maç hiçbir anlamı olmayan ve artık sezonun en güzel heyecanlı kaliteli kısmına zarar veren bir angarya sadece

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1389 : 26 Nisan 2023, 23:44 »
Atlanmasın, Houston Udoka ile anlaştı. Ligin en siktiri boktan camialarından bir tanesinin koçu bizimkini suya götürüp susuz getirir.