Gönderen Konu: NBA'den Haberler  (Okunma sayısı 357374 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
Ynt: NBA'den Haberler
« Yanıtla #1370 : 21 Nisan 2023, 18:50 »
Bu sene şampiyon olsak bile Ham gitmeli.

Nurse mükemmel olur.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1372 : 21 Nisan 2023, 19:50 »
Nurse'ü geçen sene kovacaklardı.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #1373 : 22 Nisan 2023, 00:18 »
Bu sene şampiyon olsak bile Ham gitmeli.

Nurse mükemmel olur.
Şampiyon olup göndermek fazla aziz yıldırım hareketi olmaz mi :)

Çevrimdışı EdizDavis93

• Laker
« Yanıtla #1374 : 22 Nisan 2023, 09:49 »
Laker camiyası çaylak koçlarin deneme yeri değil bence.

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #1375 : 22 Nisan 2023, 12:52 »
LeBron olduğu sürece tabir i caizse taşşaklı bir koç beklemek bana pek olası gelmiyor. Adam tüm kariyeri boyunca Ham tarzı kendi yönetebileceği koçlarla çalıştı ki buna denk geldi gözüyle bakmak  pek gerçekçi değil sanki
  Tek istisna o da çaylak olmasına rağmen spolstra diyebiliriz ki onu da yemek istemesine rağmen Pat Riley izin vermemişti ki bence bu dönem kendi oyunu açısından en doğru dört yıldı diyebiliriz.

Bu tutum bence LeBron un kariyerinde yaptığı en büyük hatalarından biriydi. Büyük koçlarla çalışsa görkemli kariyeri çok daha görkemli olabilirdi hele ki kariyerinin şu bölümünde bu tarz koçlarla çalışmasını beklemek pek olası gelmiyor bana

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #1376 : 22 Nisan 2023, 12:59 »
LeBron olduğu sürece tabir i caizse taşşaklı bir koç beklemek bana pek olası gelmiyor. Adam tüm kariyeri boyunca Ham tarzı kendi yönetebileceği koçlarla çalıştı ki buna denk geldi gözüyle bakmak  pek gerçekçi değil sanki
  Tek istisna o da çaylak olmasına rağmen spolstra diyebiliriz ki onu da yemek istemesine rağmen Pat Riley izin vermemişti ki bence bu dönem kendi oyunu açısından en doğru dört yıldı diyebiliriz.

Bu tutum bence LeBron un kariyerinde yaptığı en büyük hatalarından biriydi. Büyük koçlarla çalışsa görkemli kariyeri çok daha görkemli olabilirdi hele ki kariyerinin şu bölümünde bu tarz koçlarla çalışmasını beklemek pek olası gelmiyor bana
=

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #1377 : 22 Nisan 2023, 14:53 »
Laker camiyası çaylak koçlarin deneme yeri değil bence.
Pat riley der susarım bu arada koc farkına çok inanan biri değilim şampiyon kadroyu kurduğunda darwin ham bile seni şampiyon yapar

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #1378 : 22 Nisan 2023, 15:02 »
Bu arada lakersin koç seçiminde lebronun en etkin kişi olmasından daha doğal bir şey yok

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #1379 : 22 Nisan 2023, 15:35 »
LeBron  bu kararda neden etkin diyen olmadı ki zaten LeBron olduğu sürece nurse yada onun türevi kariyerli bir coach gelmeyecek söylediğimiz o

Heee dediğim gibi bu kararı LeBron a sadece bir adam bırakmadı o sayede de LeBron en görkemli 4 yılını geçirdi. Bu olayda en çok kendisine zarar verdi zaten  Kobe gibi Jordan gibi büyük bir coach la uzun yıllar çalışsa sözde değil özde Goat olabilirdi