Gönderen Konu: NBA'den Haberler  (Okunma sayısı 356983 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
Ynt: NBA'den Haberler
« Yanıtla #1000 : 05 Haziran 2021, 18:47 »
Takımlar Lillard'ın durumunu araştırmaya başlamış.. Lebron-AD-THT-Caruso'yu tut, gerisini ver gitsin..

Aga gerisi dediğimiz kim ki zaten? Marc Gasol+Kuzma'yla mı alıcaz Lillard'ı :D Lebron ve AD hariç herkes verilir ama yine de yetmez muhtemelen. Portland bizimkinden çok daha iyi bir teklif bulabilir maalesef.

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #1001 : 05 Haziran 2021, 19:03 »
Lillard gelecekse Lebron dahil gözden çıkarılır  :D şaka maka gene Schröder’e kalırız bence , haydi olsa olsa maksimum Lowry .

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #1002 : 05 Haziran 2021, 19:05 »
Dame için ben de Lebron'u veririm valla :D
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1003 : 05 Haziran 2021, 19:07 »
Aga gerisi dediğimiz kim ki zaten? Marc Gasol+Kuzma'yla mı alıcaz Lillard'ı :D Lebron ve AD hariç herkes verilir ama yine de yetmez muhtemelen. Portland bizimkinden çok daha iyi bir teklif bulabilir maalesef.

S&T Harrell ve Schröder.. 

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #1004 : 05 Haziran 2021, 19:44 »
Lebron ile kafa kafaya verelim bu iş huzur içinde çözülsün.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #1005 : 05 Haziran 2021, 23:19 »
S&T Harrell ve Schröder.. 

Schroeder’in sayi atamadigi aksam Lillard Denver deplasmaninda 55 sayi 10 asist yapti. Harrell’in degerini de Vogel cok dusurdu. Ben pek ihtimal vermiyorum o yuzden. O 2’sinin yanina 4-5 tane 1.tur draft hakki ve THT+ Caruso+Kuzma+KCP ne varsa gondermemiz lazim ki bi sansimiz olsun.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #1006 : 06 Haziran 2021, 00:28 »
Lillard'ı alma şansımız varsa LeBron ve Davis hariç tüm oyuncuları ve draft haklarını veririm hiç çekinmeden. 1 süperstar > 5 tane rol oyuncusu. Hele de o süperstar diğer 2 süperstar'ı bozmadan tamamlıyorsa.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #1007 : 06 Haziran 2021, 00:49 »
Gene Kawhi olayi gibi boşa duşmeyelim aman😁 Lillardın gelmesi cok gercekci degil gibi ama takimin seneye de 3. Yildizi kadroya katmasi lazim bakalim Pelinka bunu halledebilecek mi yoksa daha iyi yan parcalarla mi yine kadroyu yapilandiracak.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #1008 : 06 Haziran 2021, 00:56 »
Olması çok zor zaten. Hatta bence normalde imkansız ama imkansız olmamasının tek yolu Lillard'ın yönetime tercihinin Lakers olduğunu söylemesi Portland yönetiminin de Lillard'ın emeklerine saygı duyup o yönde bir tercihte bulunması. Bu ihtimalde bile çok zor.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #1009 : 06 Haziran 2021, 16:21 »
Lillard icin en uygun takim Lakers. Ama yan parca konusunda bizim verdiklerimizi kabul ederler mi? Ben zannetmiyorum .Bence Lillard takiminda kalir biz de onu alacagimizi sanip bekleyip dururken iyi yan parcalarıda alamayıp yine ortada kaliriz. Her sene lig daha da kızışip gucleniyor Lebron seneye 37 yasinda olacak. Bir yildiz alamazsak durum bizler icin pek parlak gorunmuyor