Gönderen Konu: NBA'den Haberler  (Okunma sayısı 357305 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
Ynt: NBA'den Haberler
« Yanıtla #930 : 11 Şubat 2021, 12:42 »
All-Star'ın gelirini bilen var mı? Gerçekten bu pandemi döneminde yapılmasını gerektirecek kadar katma değer üretiyor mu? Aksi türlü baya saçmalık da çünkü.

9 yıl 24 milyar dolarlık yayın anlaşması varmış.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #931 : 11 Şubat 2021, 14:55 »
9 yıl 24 milyar dolarlık yayın anlaşması varmış.

Huh, tamam o zaman  ;D
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #932 : 11 Şubat 2021, 14:59 »
Kaan Kural geçen gün bir videoda All Star maçının oynanması teklifinin Nba yönetiminden değil sağlık çalışanlarına yardım amacıyla Oyuncular birliğinden geldiğini söylemişti. Oyuncular birliğinin baba oyunculara sormadan böyle bir teklif yapması saçma geliyor ama durum böyle sanırım

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #933 : 11 Şubat 2021, 15:01 »
Şimdi o ortamda bir oyuncu, çalışan , antrenör ekibinden birisi covid olsa ne olur diye düşünüyorum , bütün oyuncular 2 hafta karantinaya mı girecek, takımlar ne yapacak, lig durdurulup sezonun kalanı bubble’da mı bitecek ? Çok ilginç şeyler olabilir.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #934 : 11 Şubat 2021, 17:41 »
Kaan Kural geçen gün bir videoda All Star maçının oynanması teklifinin Nba yönetiminden değil sağlık çalışanlarına yardım amacıyla Oyuncular birliğinden geldiğini söylemişti. Oyuncular birliğinin baba oyunculara sormadan böyle bir teklif yapması saçma geliyor ama durum böyle sanırım

bu işin kılıfıdır bence.
1- TNT çok istiyor oynanmasını çünkü çok para kaybettiler.
2- özellikle genç ve ilk defa all-star olma potansiyali olacak oyuncular da ister çünkü all-star apoleti kontratlarda prim olarak geri dönüyor.
şu ortamda konuşuluyor bile olması saçma gelse bile bu yukarıdaki iki sebep azımsanmayacak gibi değil.
şöyle düşününce daha da mantıklı geliyor: çark dönsün diye, pandeminin başından beri özellikle sanayi ve lojistikte kapanmayan fabrikalar, işyerleri vs var. o yerlere ciddi risk alarak her gün toplu taşıma ile giden çalışanlar var.
NBA'in çarkı da maçlar. Noel, All-Star, MLK'de normal sezonun en önemli ve en çok para yapan ürünleri. Ki zaten tüm maçlar devam ederken buna 1 maç daha eklemek çok da abartılmamalı.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #935 : 11 Şubat 2021, 18:19 »
bu işin kılıfıdır bence.
1- TNT çok istiyor oynanmasını çünkü çok para kaybettiler.
2- özellikle genç ve ilk defa all-star olma potansiyali olacak oyuncular da ister çünkü all-star apoleti kontratlarda prim olarak geri dönüyor.
şu ortamda konuşuluyor bile olması saçma gelse bile bu yukarıdaki iki sebep azımsanmayacak gibi değil.
şöyle düşününce daha da mantıklı geliyor: çark dönsün diye, pandeminin başından beri özellikle sanayi ve lojistikte kapanmayan fabrikalar, işyerleri vs var. o yerlere ciddi risk alarak her gün toplu taşıma ile giden çalışanlar var.
NBA'in çarkı da maçlar. Noel, All-Star, MLK'de normal sezonun en önemli ve en çok para yapan ürünleri. Ki zaten tüm maçlar devam ederken buna 1 maç daha eklemek çok da abartılmamalı.

Benim bildiğim kadarıyla maç oynanmasa bile All star kadroları kurulacak ve oyunculara o apolet verilecekti sadece genç oyuncular değil bu apolet Lebron-Giannis-Lillard bütün oyuncular için önemli zaten

Söylediğin gibi hayatımı idame ettirebilmek adına her gün o riski alanlardan biri de benim o yüzden oyuncuların covid olmaları çok da umrumda değil covid olsalar bile  en iyi şekilde tedavi olup kolayca atlatacaklardır bu durumu fakat;

Orada oluşacak bir vaka tüm yıldızların iç içe olduğu ortamda Nba i daha derin etkileyecektir 10 gün baba oyuncuların olmadığı nba ciddi kan kaybeder. Bir de All star keyif işi zaten son yıllarda ciddi kan kaybeden bir organizasyonun bir de şu gönülsüzlükle iyi iş çıkaracağını hiç düşünmüyorum bence bu seneyi pas geçip oyunculara 1 hafta izin verilmeliydi ama dediğin gibi önemli olan para ve söz konusu para olunca diğer her şey anlamını yitiriyor.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #936 : 12 Şubat 2021, 17:58 »
Bu oyunculari anlamiyorum ya. Aga neden Pistonsla imzaladin o zaman 2 ay once

https://twitter.com/legionhoops/status/1360012691369193474

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #938 : 15 Şubat 2021, 19:08 »
Nets’in çok ihtiyacı var ama verebilecekleri bir adam yok . Raptors’ın da o bölgede eksikliği çok , Raptors’a gidebilir. Bence adam istatistiklerinin oyuncusu değil tabi o ayrı bir konu.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #939 : 15 Şubat 2021, 20:00 »
Raptors yapar gibi görünüyor.