Gönderen Konu: NBA'den Haberler  (Okunma sayısı 357102 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: NBA'den Haberler
« Yanıtla #900 : 14 Ocak 2021, 09:48 »
Söylediklerin belki kağıt üstüne mantıklı ama, bu saatten sonra Kyrie hangi takım yatırım yapar bilemiyorum. Kyrie'nin son 3 senede herhangi bir değeri gerçekten kaldı mı acaba?

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #901 : 14 Ocak 2021, 10:06 »
Bu saatten sonra Kyrie'e tekme gelirse güzel gülerim ya. O gerizekalı ruh hastası garip depresyonlara girebilir gerçi.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #902 : 14 Ocak 2021, 10:16 »
Söylediklerin belki kağıt üstüne mantıklı ama, bu saatten sonra Kyrie hangi takım yatırım yapar bilemiyorum. Kyrie'nin son 3 senede herhangi bir değeri gerçekten kaldı mı acaba?

Söylediklerine katılıyorum Kyrie için öyle süper bir paket alabileceklerini ben de düşünmüyorum ama Sacramento falan kaybedeceği bir şey olmayan takımlar Kyrie kumarı oynayıp Nets e ihtiyacı olan yan parçaları verebilir Söz ettiğimiz isim Kyrie tabi yarın çıkıp ben basketbolu bıraktım dese de hiç şaşırmam sanırım

Çevrimdışı badmfker

• Rookie
  • *
« Yanıtla #903 : 14 Ocak 2021, 10:27 »
Çılgın mı adamlar, neden böyle bir şey yapsınlar?
ben bu soruya evet cevabını vermek istiyorum izniniz olursa :D

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #904 : 14 Ocak 2021, 10:29 »
Uyum sağlanır-sağlanmaz, takım kimyası oluşur-oluşmaz bunları zaman gösterecek ama 3 yıldız her şekilde çok ciddi şampiyonluk adayı yapıyor Nets'i. Hele ki Durant ve Harden tek başlarına bile takımı sürükleyebilecek çapta oyuncular. Kaldı ki Harris iyi bir yan parça, seneye Dinwiddie de kalabilir takımda. Maç boyunca sahada en az 2 yıldızını tutabileceksen benchin önemi minimuma inebiliyor. Üstelik işler istedikleri gibi gitmezse Kyrie'yi iyi yan parçalarla falan takas etmeleri de başka bir opsiyon. Vasat üstü savunmacı oyuncular almaya çalışacaklardır şimdi.

Rockets cephesine gelecek olursak, bol draft hakkı iyi hoş tabii. Ama Harden'ın değeri bu olmamalıydı. Evet Harden ellerini kollarını bağladı maalesef. Ama ellerine ne bir yıldız geçti, ne bir yıldız adayı.

Cavs çok karlı iş çıkardı elbette.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #905 : 14 Ocak 2021, 10:43 »
4 takım için de bir şekilde kabul edilebilir bir mega takas olmuş.

Ancak hiç şüphesiz, takastan tek 'net' karlı çıkan Cavs oldu.

Ütte de belirtilmiş ki Nets'in elinde halen Kyrie gibi bir asset var. Acaba bir enayi bulabilir miyiz diye şimdiden kıçlarını kaşıyorlardır.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #906 : 14 Ocak 2021, 11:46 »
Şuraya şu öngörümü de bırakayım; Nets'i elerse 76ers eler, finalde yenerse Lakers yener. Her şeye rağmen diğer takımları patatese dönüştürürler.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #907 : 14 Ocak 2021, 12:17 »
Aklıma 2006 nets'i getirmiş takım. J. Kidd, V. Carter, R. Jefferson en azından pozisyon olarak şu anki durumlarına benziyor. Acilen Irving'i yollayıp 4 numara almaları gerek.

Irving'i kim ister diye şöyle bir düşününce aklıma direkt Knicks geldi. Randle+birkaç parçaya biter bu iş.  :D

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #908 : 14 Ocak 2021, 12:24 »
Asıl Kyrie takası yapmazlarsa çılgınlardır demektir. Big Three lerin bir şablona oturabilmesi için üçüncü ismin kendinden baya ödün verip saha içinde fedakarlık yapması gerekiyor.

Doğru, bu bir "sorun". Ama bu ligdeki 30 takımın sahip olmak için birbirini ezeceği bir sorun. Her basketbol takımının keşke böyle sorunları olsa.

Adamlar şu anda kağıt üzerinde bile olsa belki tarihin en büyük üçlüsünü kurdular. Ve bu üçlünün birlikte işlemeyeceğine kesinlikle ikna olmadan, Irving'den (eğer oyunculardan biri takasını talep etmezse) çok zor vazgeçerler.

Zaten NBA böyle yönetilen bir organizasyon. Bu üçlünün bozulabilmesi kolay değil. Çünkü önce bu seneye bakacaktır takım. Başarısız olurlarsa, sorunun bench derinliğinin olmamasında olduğunu düşünüp, gelecek sezon için kenara ekleme yapacaklar.

Seneye de başarısız olurlarsa ihale Nash'e kalacak ve koçu değiştirecekler.

Yine başarısız olurlarsa ancak konu üç oyuncunun değiştirilmesine varır.

Ha bir seçenek daha var elbette, o da Durant'in Irving'in taksalanmasını istemesi. Durant'in de böyle bir şey isteyeceğini sanmıyorum. Çok yakın arkadaşlar bir kere. Şu son İrving'in yokluğunda ona kurulmadıysa, gm'e gidip böyle bir talepte bulunmaz kesinlikle. Adamın Nets'e geliş sebebi Irving'in onunla hareket edişiydi zaten.

Ben Nets'in bu sene finale çıkabileceğini ama Lakers'ı geçemeyeceğini düşünüyorum. Çünkü gün itibariyle Lakers onlarla çok iyi eşleşebilirken, Nets için aynı şeyi söyleyemem.

Fakat en kötü finale çıkacak bir takımın çıtasını düşürmek ve her sezon playoff'da sinen harden üzerinden ilerlemek çılgınlıktan öte, delilik olur.

Çevrimdışı juvares

• Rookie
  • *
« Yanıtla #909 : 14 Ocak 2021, 14:44 »
Ben Nets'in bu sene finale çıkabileceğini ama Lakers'ı geçemeyeceğini düşünüyorum. Çünkü gün itibariyle Lakers onlarla çok iyi eşleşebilirken, Nets için aynı şeyi söyleyemem.

Elbette bunları konuşmak için çok erken, bizim finale çıkmamız da kolay olmayacaktır, Ancak varsayımsal olarak ben de benzer şekilde düşünüyorum. Hatta Harden'ın Sixers'a gitmemiş olmasından memnunum. Harden - Embiid temelli bir takım (Yan parçalara da bağlı olarak) gözümü daha çok korkuturdu.