Gönderen Konu: NBA'den Haberler  (Okunma sayısı 357026 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bombaleya

• Rookie
  • *

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
Ynt: NBA'den Haberler
« Yanıtla #871 : 18 Aralık 2020, 13:10 »
Abi John Wall ve Ben Simmons'ın aynı anda oynadığı takımın ortası olamaz. Ya yerle yeksan olur ya da ciddi sıçrar. İkinci ihtimal epey düşük tabi. Yan yana hiç konduramadım.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #872 : 18 Aralık 2020, 13:12 »
O haberden kısa süre sonra 76ers Harden takası için Simmons'ı kullanmayacağını açıkladı.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #873 : 19 Aralık 2020, 10:53 »
O haberden kısa süre sonra 76ers Harden takası için Simmons'ı kullanmayacağını açıkladı.

Ben 76ers'ın yerinde olsam bir dakika bile düşünmezdim. Hatta bu takas olacak gibime geliyor bir şekilde.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #874 : 19 Aralık 2020, 11:50 »
Ben 76ers'ın yerinde olsam bir dakika bile düşünmezdim. Hatta bu takas olacak gibime geliyor bir şekilde.

3. bir takım dahil olacakmış..

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #876 : 20 Aralık 2020, 18:06 »
https://twitter.com/espn_macmahon/status/1340673313992044546?

PG'den sonra Gobert de feci overpay edilmiş. AD arıza çıkarıp el altından para isteyebilir. Ki hakkıdır.

Çevrimdışı badmfker

• Rookie
  • *
« Yanıtla #877 : 20 Aralık 2020, 18:12 »
PG'den sonra Gobert de feci overpay edilmiş. AD arıza çıkarıp el altından para isteyebilir. Ki hakkıdır.
aynısını düşündüm görür görmez. playofflarda kaybolan paul george 226, tek işi savunma yapmak olan gobert 205 miilyon. ligin en iyi uzunu şampiyon anthony davis 190 milyon. inanılmaz bir anlaşma.

:cheers2:

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #878 : 20 Aralık 2020, 18:19 »
Ben Davis in kontratını anlamadım yavv. Davis alabileceği max kontratı almadı mı? Aldıysa Gobert, Davis'den nasıl daha yüksek kontrat alabiliyor ki Davis ligte daha uzun süredir oynuyor nasıl oluyor bu iş?

Utah açısından bakarsak takımın tavanını sınırlayan bir adama bu kontratı vermek feci bir iş olmuş ki Mitchell ile de arasının pek iyi olmadığı aşikar. Ağır saçmalamışlar

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #879 : 20 Aralık 2020, 18:23 »
Ben Davis in kontratını anlamadım yavv. Davis alabileceği max kontratı almadı mı? Aldıysa Gobert, Davis'den nasıl daha yüksek kontrat alabiliyor ki Davis ligte daha uzun süredir oynuyor nasıl oluyor bu iş?

Cap işlerinin çok detayı var ama muhtemelen Gobert'in Utah Jazz'da geçirdiği süre ile ilgili. Davis Lakers'ta sadece 1 sezon geçirdiği için max kontratı daha düşük olmuştur.