Gönderen Konu: NBA'den Haberler  (Okunma sayısı 357379 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
Ynt: NBA'den Haberler
« Yanıtla #740 : 19 Kasım 2020, 10:15 »
Her Sporcunun sakatlığı üzücü ki böyle uzun zaman sonra dönüş yapılmaya çalışılırken yeniden sakatlanılması daha da üzücü ama bunlar sporun içinde var maalesef

Öte yandan Bogdanoviç in milwaukee takasını reddedip Atlanta ya gideceği söyleniyor. Lakers hamle yapmasa da kendisi açısından olumlu bir gece olmuş. Benim şu anda en çekindiğim iki rakip Golden State ve Milawaukee denklemden çıkmış oldu öte yandan

Atlanta bogdanoviç in yanında Rondo Gallinari yi de alıyormuş izlemesi baya keyifli takım olacaklar belli. Trae,bogdanoviç gallinari collins capela rondo iyi parçalar +  ciddi sayıda gençleri var farklı bir takasa da girebilirler bu sene Doğuda önemli bir aktör olacakları kesin

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #741 : 19 Kasım 2020, 10:33 »
Gallinari'yi görmemiştim, nerede çıktı haberi?

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #742 : 19 Kasım 2020, 10:36 »

Atlanta bogdanoviç in yanında Rondo Gallinari yi de alıyormuş izlemesi baya keyifli takım olacaklar belli. Trae,bogdanoviç gallinari collins capela rondo iyi parçalar +  ciddi sayıda gençleri var farklı bir takasa da girebilirler bu sene Doğuda önemli bir aktör olacakları kesin

Boston'ın Hayward verip Capela almak istediği gibi bir şeyler gördüm. Bence iki taraf için de faydalı bir takas olur, win-win durumu.

Bu arada Hawks'ın Rondo'ya verdiği 2 yıl 15 milyon kemiksiz, vergisiz hali.. Ne yapar bilmiyorum ama 35 yaşına gelmiş bir oyuncu için muazzam bir fırsat bana kalırsa. Anlaşılan güzel de bir kadro kuruyorlar, Atlanta da güzel şehir.. Mnksym Rondo'nun yerinde olmak istedim bir an..

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #744 : 19 Kasım 2020, 21:18 »
Knicks'in son yıllarda yaptığı en mantıklı hareket..

https://twitter.com/ShamsCharania/status/1329487469553840134

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #745 : 19 Kasım 2020, 21:32 »
Klay'im aşili gitmiş.. Çok yazık..

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #746 : 19 Kasım 2020, 21:41 »
Bu aşil laneti NBA'de ne zaman bitecek acaba?

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #747 : 19 Kasım 2020, 21:42 »
Çok yazık oldu. Bu sezon da gitti Warriors için. Adamlar tüm şansını şampiyonluk senelerinde kullanmış resmen.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #748 : 19 Kasım 2020, 21:50 »
Uzun sakatlıklardan  döndükten sonra tekrarlanan sakatlığı kurban gitti klay de
Sporcular sakatlanan ayağı güçlendirmek için çok çabalasa da işin psikolojik tarafını  pek dikkate almıyorlar ve bu konuda bir destek almıyorlar gibime geliyor. Aşili kopan ayak geçen sene sakatlanan ayağı değil diğer ayağı bu tür sakatlıklarda da bu çok kez tekrarlanıyor. Beyin sakat ayağı korumaya yönelik komut verdikçe yük diğer tarafa kayıyor ve bu kez diğer ayak bir yerden patlıyor

Bu arada Aaron Baynes ismine nasıl bakıyorsunuz?  Gelmesini ister misiniz?

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #749 : 19 Kasım 2020, 21:56 »
Çok kötü oldu ya yazık oldu Klay'e. Umarım seneye iyileşir diyeceğim ama adam da psikoloji diye bir şey kalmamıştır şu an. Hayal bile edemiyorum ne durumda olduğunu.