Gönderen Konu: NBA'den Haberler  (Okunma sayısı 357349 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: NBA'den Haberler
« Yanıtla #720 : 18 Kasım 2020, 10:25 »
Abi biraz Türk işi bi yorum olacak ama Harden ve Kyrie gibi iki gamsız adamın contender olma ihtimali bana çok zayıf geliyor. Keza Durant'in aşil yırtığından sonra eski halinde dönebileceğine hiç ihtimal vermiyorum.

Tarihte bi tane sporcu yok ki aşil yırtığından dönüp eskisinden iyi olsun.

Aslında var, Dominique Wilkins aşil sakatlığından sonra 29.9 sayı ortalama ile oynadığı sezonu var. Şu ana kadar pek çok oyuncu da eski seviyesinde Durant şöyle inanılmaz böyle inanılmaz diyor. Tabi normal sezon temposunda ne yapacağını görmek lazım ama en kötü en iyi 10 oyuncudan biri şeklinde dönmesini bekliyorum ben artık.

Düzeltme: Can da bahsetmiş zaten ama görmeden yazmıştım :D

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #721 : 18 Kasım 2020, 14:45 »
Nets'in Irving'i vermeden Harden'ı almasına ihtimal bile vermiyorum. Koca NBA'de 27 yaşındaki Levert ve 28 yaşındaki Dinwiddie'den daha iyi teklif verecek bir tane takım çıkmıyorsa kapatalım ligi zaten. Nets'te hazırda Irving ve Durant'in de olduğunu düşünürsek, o 2 basketbolcunun yanında verecekleri draft hakları da 20-30 arası olacağı için değersiz olacak.

Herhangi bir yıldızdan da bahsetmiyoruz. 2 sezondur yüksek yüzdeyle 35-6-7 ortalamasıyla sezonu bitiren bir yıldızdan bahsediyoruz.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #722 : 18 Kasım 2020, 16:41 »
The Warriors and Bulls have discussed a deal that would send #2 to Chicago for #4 and Wendell Carter Jr.
(via @KevinOConnorNBA)
Warriors da yetersiz olduğu 5 numara pozisyonunu bu şekilde kapatmış olur.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #723 : 18 Kasım 2020, 16:47 »
The Warriors and Bulls have discussed a deal that would send #2 to Chicago for #4 and Wendell Carter Jr.
(via @KevinOConnorNBA)

O değil de, GSW 2. sırayı Beal için gönderirse şenliğe gelin asıl..

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #724 : 18 Kasım 2020, 17:20 »
(via @KevinOConnorNBA)

Bu takas warriors için bulunmaz nimet olur. Son haberlere göre zaten Avdija yı  seçmeyi düşünüyorlarmış 4. pick le bu amaçlarına ulaşabilecekken üstüne bir de wendell carter jr eklemesi geliyor güzel iş. Bucks nets clippers dan ziyade beni endişelendiren takım warriors bir iki hamleyle yine küllerinden doğabilirler

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #725 : 18 Kasım 2020, 18:44 »
Bana Bulls'un böyle bir teklif yapabileceği hiç gerçekçi gelmedi ama bakalım KOC de boşa atan tayfadan değildir. İlginç.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #726 : 18 Kasım 2020, 19:39 »
Ya Rondo'nun Clippers'a gitmesinden çekinenler var mı, ciddi olarak fikirlerinizi merak ediyorum.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #727 : 18 Kasım 2020, 19:45 »
Ya Rondo'nun Clippers'a gitmesinden çekinenler var mı, ciddi olarak fikirlerinizi merak ediyorum.

Mümkünse almasınlar. Takas yapmadan alabilecekleri oyun kurucu sayısı çok çok sınırlı zaten.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #728 : 18 Kasım 2020, 19:46 »
Bu takas warriors için bulunmaz nimet olur. Son haberlere göre zaten Avdija yı  seçmeyi düşünüyorlarmış 4. pick le bu amaçlarına ulaşabilecekken üstüne bir de wendell carter jr eklemesi geliyor güzel iş. Bucks nets clippers dan ziyade beni endişelendiren takım warriors bir iki hamleyle yine küllerinden doğabilirler

O sıradan seçerlerse yazık olur bence..

Knicks'e Kuzma'yı ve birşeyler daha göndersek, 8. sıralarını alsak oradan da iyi savunmacı olduğu söylenen Okoro'yu seçsek? Knicks sever böyle hareketleri..

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #729 : 18 Kasım 2020, 19:59 »

Ben Rondo ile ilgili sadece bizden ayrılıp ayrılmaması üzerinden düşünüyordum. Bence kendisi uyumsuz bir karakter ve bu yaştan sonra biz hariç her organizasyonda sorun yaşayacağını düşünüyorum ki biz bile bu playoff dönemi kadarını beklemiyorduk. Bu seneki ekip çok ılımlı bir tayfaydı ve birçok isim için rehabilitasyon niteliğindeydi. Eminim Beasley falan bile ayak uydururdu bir şekilde.

Rondo'nun azıtıp azıtmamasından ziyade bizdeki playoff performansını başka takımda göstermemesi dahi yeterli. Ki bunu hiçbir takımda yapabileceğini sanmam. LAC ise ateşe körükle gitmeye müsait bir yer. Bence orada Rondo değil birçok isim kendini iyi hissedemez.

Yani kısaca biz pek bir şey kaybetmeyiz ama diğer takımlarda bir şey kazanamaz bence. Rondo piyango senesini geçirdi. Oldu bitti.
See y'all on the dark side of the moon.