Gönderen Konu: NBA'den Haberler  (Okunma sayısı 357429 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: NBA'den Haberler
« Yanıtla #710 : 17 Kasım 2020, 22:58 »
Tamam kadro iyiydi ama baba çok büyük oynamıştı o play off u be :) izlediğim dönemde benim için en unutulmaz bireysel play off performanslarından biridir 2011 Nowitzki

Evet haklısın, acayip oynamıştı ama daha büyük bir pencereden bakasım geldi..

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #712 : 17 Kasım 2020, 23:40 »
Hem de Kyrie ve Durant yanına şeklinde yazmış. Netsdaily reporter'ı falan sanırım, Netsli bir arkadaşın güvendiği birisiymiş çünkü. Bakalım ne çıkacak.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #713 : 17 Kasım 2020, 23:49 »
Harden dışında herkes için berbat bir takas.. Harden parasına bakacaktır zaten.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #714 : 17 Kasım 2020, 23:55 »
Ibaka falan da konusuluyor. Irving'le Westbrook belli açılardan benzediğini düşünürsek, OKC o takımı hiç dağıtmasa nasıl olurlardı diye konuşuyordu herkes yıllardır, şimdi görebilicez :D

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #715 : 18 Kasım 2020, 00:13 »
Diğer yandan Ben Simmons ın da takasını istediği söyleniyor. Houston açısından philly takası daha mantıklı geliyor bana. Hızlı tempoda etrafında şutörlerle simmons şu an olduğundan çok daha iyi bir oyuncuya dönüşecektir
 Brooklyn in oradan buradan değerli draft pickleri yoksa bu takasın pek bir anlamı yok gibi sanki
  Nets açısından bakarsak şu üçlünün nasıl oynayacağını hayal edemiyorum ben ya hele harden ı Durant ın istediği fakat kyrie nin istemediği söylentileri varken büyük bombalar çıkacaktır sezon içinde nets den
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2020, 00:18 Gönderen: PrinceHektor »

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #716 : 18 Kasım 2020, 09:34 »
kyrie-harden-durant-ibaka-d.jordan beşini görebiliriz. Kağıt üzerinde korkutucu gözüküyor. Bench nasıl olur bilemiyorum.

Houston da nets'in çekirdek kadrosunu alsın. Açıkçası nets'in genç kadrosunu tercih ederim. Çünkü yeni bir new jersey nets vakası yaşanabilir.  :D

2011 Dallas çok iyi bir takımdı. Jason Terry, Shawn Marion, Tyson Chandler vs görev adamları ile doluydu. Peja da varmış, oynadı mı hatırlamıyorum.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #717 : 18 Kasım 2020, 09:36 »
kyrie-harden-durant-ibaka-d.jordan beşini görebiliriz. Kağıt üzerinde korkutucu gözüküyor. Bench nasıl olur bilemiyorum.

Houston da nets'in çekirdek kadrosunu alsın. Açıkçası nets'in genç kadrosunu tercih ederim. Çünkü yeni bir new jersey nets vakası yaşanabilir.  :D

2011 Dallas çok iyi bir takımdı. Jason Terry, Shawn Marion, Tyson Chandler vs görev adamları ile doluydu. Peja da varmış, oynadı mı hatırlamıyorum.

Ağzımıza ağzımıza soktu üçlükleri...

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #718 : 18 Kasım 2020, 09:52 »

Abi biraz Türk işi bi yorum olacak ama Harden ve Kyrie gibi iki gamsız adamın contender olma ihtimali bana çok zayıf geliyor. Keza Durant'in aşil yırtığından sonra eski halinde dönebileceğine hiç ihtimal vermiyorum.

Tarihte bi tane sporcu yok ki aşil yırtığından dönüp eskisinden iyi olsun.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #719 : 18 Kasım 2020, 10:10 »
Abi biraz Türk işi bi yorum olacak ama Harden ve Kyrie gibi iki gamsız adamın contender olma ihtimali bana çok zayıf geliyor. Keza Durant'in aşil yırtığından sonra eski halinde dönebileceğine hiç ihtimal vermiyorum.

Tarihte bi tane sporcu yok ki aşil yırtığından dönüp eskisinden iyi olsun.

Dominique Wilkins.. Ama o kadar sporcu içinde tek olduğu için istisna olarak bile sayılmaz bence..