Gönderen Konu: NBA'den Haberler  (Okunma sayısı 357144 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
Ynt: NBA'den Haberler
« Yanıtla #700 : 17 Kasım 2020, 16:27 »
Abi alt tarafi Holiday ve Bogdanovic aldilar. Iyi oyuncular da hic biri bi superyildiz falan degil yani. Yine 2.turda falan elenip biterse sezonlari, Giannis’in takimda kalma ihtimali yok bence.

Bence bu oyunda başarıyı getiren en önemli özellik takıma liderlik edip sürükleyici olabilmek. Takımda bir sürü yıldız olmasına gerek yok. 2011 Dallas kadrosu örneğin, Nowitzki'nin katkısı inanılmazdı. Kawhi de Toronto'da benzer bir etki gösterdi. LeBron'u zaten anlatmaya gerek yok.

Bucks bence oldukça dengeli bir kadro oluşturdu ancak Giannis'in takımı ne kadar sürükleyeceği muamma. Eğer finale çıkamazsa kendini suçlasın.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #701 : 17 Kasım 2020, 16:32 »
Abi alt tarafi Holiday ve Bogdanovic aldilar. Iyi oyuncular da hic biri bi superyildiz falan degil yani. Yine 2.turda falan elenip biterse sezonlari, Giannis’in takimda kalma ihtimali yok bence.
Jrue için 3 tane 1.tur verdiler salak değillerse giannisten söz almışlardır

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #702 : 17 Kasım 2020, 17:36 »
Topunuz gelin
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #703 : 17 Kasım 2020, 19:10 »
Önce biz bir kadromuzu görelim de sonra toplu gelsinler :D

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #704 : 17 Kasım 2020, 20:11 »
Önce biz bir kadromuzu görelim de sonra toplu gelsinler :D

Abi şaka bir yana ben bu sene sonunda takımla ilgili tüm şüphelerimi yok ettim. Gereğinden az güveniyoruz bence. Birçok takım hypelanır, playofflarda götü başı dağıtırlar. Bizde Lebron gibi bir mentor varken, kazanmayı öğrenmiş AD ve Vogel gibi adamlar varken; günü geldiğinde o koyulması gereken iradeyi bizden daha iyi koyabilecek takım göremiyorum.

GSW yine akıl dışı bir yükseliş yaşamazsa, çekindiğim kimse yok.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #705 : 17 Kasım 2020, 20:56 »
Rodney Hood 6 milyon dolarlık oyuncu opsiyonunu reddetmiş.. Ya bu adamlar, Bradley, Hood falan, neyin kafasını yaşıyor allahaşkına? Adam aşilini koparttığı sezonu geride bırakmışken kim neden daha yüksek ve daha uzun kontrat versin ki?

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #706 : 17 Kasım 2020, 21:07 »
Abi şaka bir yana ben bu sene sonunda takımla ilgili tüm şüphelerimi yok ettim. Gereğinden az güveniyoruz bence. Birçok takım hypelanır, playofflarda götü başı dağıtırlar. Bizde Lebron gibi bir mentor varken, kazanmayı öğrenmiş AD ve Vogel gibi adamlar varken; günü geldiğinde o koyulması gereken iradeyi bizden daha iyi koyabilecek takım göremiyorum.

GSW yine akıl dışı bir yükseliş yaşamazsa, çekindiğim kimse yok.

Yok haklısın, benim de kafam rahat zaten. Herhangi bir seride en iyi iki oyuncu bizde olacak ve onlara bağlı performansımız diyorduk, ikisi de GOAT gibi oynadı ve şampiyon olduk. Geçen sene bu zamanlar kimler Lakers'ta oynamak ister diye şüphelerimiz vardı, artık son şampiyon Lakers'ta rol oyuncularının bir şekilde geleceğinden de eminiz. Kafalar rahat zaten ama yine de en iyisi olsun gazı var sadece :D

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #707 : 17 Kasım 2020, 21:32 »
Bence bu oyunda başarıyı getiren en önemli özellik takıma liderlik edip sürükleyici olabilmek. Takımda bir sürü yıldız olmasına gerek yok. 2011 Dallas kadrosu örneğin, Nowitzki'nin katkısı inanılmazdı. Kawhi de Toronto'da benzer bir etki gösterdi. LeBron'u zaten anlatmaya gerek yok.

Bucks bence oldukça dengeli bir kadro oluşturdu ancak Giannis'in takımı ne kadar sürükleyeceği muamma. Eğer finale çıkamazsa kendini suçlasın.

10 yılda 1 oluyor işte o. Geri kalan 9 yılda ligin en iyi oyuncularına sahip superteamler şampiyon oluyor.

Çok kaliteli değil bence Millwaukee'nin kadrosu. Yine doğudaki takımlardan biri playoffta harcar bunları gibime geliyor.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #708 : 17 Kasım 2020, 22:18 »
Rica edeceğim 2011 Dallas kadrosunu Nowitzki'ye indirgemeyelim.. Kidd'inden Marion'ına taş gibi kadroları vardı. Butler'ı da ne zaman görsem böyle büyük bir Laker yüzük kazanamadı diye hep üzülürdüm, adamın o kadroda olduğunu bile unutmuşum, rezalet.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #709 : 17 Kasım 2020, 22:53 »
Rica edeceğim 2011 Dallas kadrosunu Nowitzki'ye indirgemeyelim.. Kidd'inden Marion'ına taş gibi kadroları vardı. Butler'ı da ne zaman görsem böyle büyük bir Laker yüzük kazanamadı diye hep üzülürdüm, adamın o kadroda olduğunu bile unutmuşum, rezalet.
Tamam kadro iyiydi ama baba çok büyük oynamıştı o play off u be :) izlediğim dönemde benim için en unutulmaz bireysel play off performanslarından biridir 2011 Nowitzki
  Bu arada Rondo hawks dan 2 yıl 15 milyon teklif almasına rağmen ısrarla clippers ın teklifini bekşiyormuş
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2020, 22:57 Gönderen: PrinceHektor »