Gönderen Konu: NBA'den Haberler  (Okunma sayısı 357219 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: NBA'den Haberler
« Yanıtla #650 : 16 Ekim 2020, 13:29 »
Şampiyonluğu olan adama karşı da karnımdan konuşmak istemem ama ben Lue'nun çok boş bir adam olduğunu düşünüyorum ya.

Çünkü 2016'daki şampiyonluktan sonra, ki o şampiyonlukta bile ne kadar katkısı vardı tartışılır, kalan 2 senede hem savunma hem de hücum anlamında Cavs'e tek bir şey katamadı. O yüzden bu düşüncede olan çok kişi var. Geçen sene Lakers ile adı geçtiğinde gelecek diye çok korkuyordum.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #651 : 16 Ekim 2020, 16:11 »
Çünkü 2016'daki şampiyonluktan sonra, ki o şampiyonlukta bile ne kadar katkısı vardı tartışılır, kalan 2 senede hem savunma hem de hücum anlamında Cavs'e tek bir şey katamadı. O yüzden bu düşüncede olan çok kişi var. Geçen sene Lakers ile adı geçtiğinde gelecek diye çok korkuyordum.
2017 cavs in nba tarihinin en iyi hücum takımlarından biri olduğunu düşünüyorum(Lue nın etkisi ne kadardır bilemem)

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #652 : 16 Ekim 2020, 16:32 »
2016-2017, 2017-2018 mi?

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #653 : 16 Ekim 2020, 16:38 »
Kötü koç kesinlikle değil ancak contender bir takımı ne kadar yönetebilir , tartışılır.
Sezon başında Lebron özellikle Lue isminde baskı yapmıştı Pelinka'ya. İyi ki Pelinka kendisini dinlemedi ve Vogel'da karar kıldı. Clippers'da başarılı olacağını düşünmüyorum Lue'nun. Mike D'Antoni bile daha iyi tercih olurdu onlar için.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #654 : 16 Ekim 2020, 16:43 »
2016-2017, 2017-2018 mi?
2016 2017 cavs

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #655 : 16 Ekim 2020, 20:07 »
Kötü koç kesinlikle değil ancak contender bir takımı ne kadar yönetebilir , tartışılır.
Sezon başında Lebron özellikle Lue isminde baskı yapmıştı Pelinka'ya. İyi ki Pelinka kendisini dinlemedi ve Vogel'da karar kıldı. Clippers'da başarılı olacağını düşünmüyorum Lue'nun. Mike D'Antoni bile daha iyi tercih olurdu onlar için.

Lue'nun asıl olayı zaten yönetmek.. Kawhi, Lou gibi isimleri kanka muhabbetiyle, arkadaşça yönetip söz geçirebilsin diye getirildi bence. Muhtemelen Lebron'un da Lakers'a isteme nedeni oydu. Her ne kadar 2016'da Lebron'a soyunma odasında "Kes sesini" diyebilse de, işleri iyi idare edebilmesiyle ünlü. Tekniği taktiğiyle değil.

2016 2017 cavs

Tabii göreceli ama, Lebron, Irving, Love üçlüsünün olduğu bir takımın kötü hücum etmesi pek mümkün değil. Asıl savunmaya bakmak gerek..   

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #657 : 20 Ekim 2020, 10:18 »
Eheh Bucks, Bledsoe'yu beklendiği gibi takaslamak istiyormuş.. Hedeflerinde de Bogdanovic olduğu söyleniyor..

Kadroda Brogdon'ı değil, Bledsoe'yu tutan, sonra tuttuğu adamı 1 sene sonra takas etmeye çalışan adam, Pelinka'nın 7. olduğu yılın yönetici oylamasında 4. oldu..

LOL..

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar