Gönderen Konu: NBA'den Haberler  (Okunma sayısı 357102 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
Ynt: NBA'den Haberler
« Yanıtla #590 : 19 Eylül 2020, 03:10 »
Bence onun asıl sebebi Thunder'ın hücuma Westbrook üzerinden hızlı çıkmak istemesiydi. Ama tabii bu tip şeylerden dolayı ribaund ve asist gibi şeylere sadece ortalama üzerinden bakmak yanlış oluyor.

Triple ortalama ile ilk bitirdiği sezon. Pozisyonları ve maçtaki dakikalarını hatırlıyorum, sağlam şerbetlediler adamı. O yıl çok da konuşuluyordu bu meseleler zaten.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #591 : 19 Eylül 2020, 07:37 »
Dirk veya LeBron olabilirdi. Dirk 60 galibiyetli takımda 27-9-3 yapmıştı. LeBron da Kobe'yle hemen hemen benzer ortalamalar yapmıştı ama o da takım sıralaması olarak Kobe'nin 4 sıra önündeydi. O sezon Lakers ligi 10. sırada bitirdi. Westbrook dışında (o da almamalıydı) ligi 10. sırada bitirip de MVP ödülünü alan başka oyuncu hatırlamıyorum.

10. sıra nereden çıktı? Lakers o sezon 7. sıradan play-off yaptı, hatta Suns'a 3-1'den seri verdik. Kobe resmen tek başına takımı oraya kadar getirmişti.

2005 ile karıştırdıysan eğer -ki o sezon 10 değil 11. olduk- zaten 2005 hariç diye belirtmiştim o postta.

İstatistikleri zaten saçma sapan iyiydi o dönemin şartlarında. Ama ben istatistiki konuşmuyorum. Takıma verdiği etkiye göre konuşuyorum. Yoksa önüne birilerini koymak istediğinde her zaman koyabilirsin. Bu sezon Harden'a, Doncic'e, hatta Kawhi'a MVP olmalı diyen de vardır eminim.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #592 : 19 Eylül 2020, 14:52 »
10. sıra nereden çıktı? Lakers o sezon 7. sıradan play-off yaptı, hatta Suns'a 3-1'den seri verdik. Kobe resmen tek başına takımı oraya kadar getirmişti.

2005 ile karıştırdıysan eğer -ki o sezon 10 değil 11. olduk- zaten 2005 hariç diye belirtmiştim o postta.

İstatistikleri zaten saçma sapan iyiydi o dönemin şartlarında. Ama ben istatistiki konuşmuyorum. Takıma verdiği etkiye göre konuşuyorum. Yoksa önüne birilerini koymak istediğinde her zaman koyabilirsin. Bu sezon Harden'a, Doncic'e, hatta Kawhi'a MVP olmalı diyen de vardır eminim.

Lakers konferansı değil ligi 10. sırada bitirdi dedim. Aynı şekilde Thunder da konferansı 6. ligi ise 10. bitirmişti.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #593 : 19 Eylül 2020, 15:17 »
Lakers konferansı değil ligi 10. sırada bitirdi dedim. Aynı şekilde Thunder da konferansı 6. ligi ise 10. bitirmişti.

Özür dilerim, benim hatam. Yanlış görmüşüm.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #594 : 21 Eylül 2020, 22:47 »

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #595 : 22 Eylül 2020, 08:11 »
UNFINISHED BUSINESS

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #596 : 22 Eylül 2020, 14:53 »
Denene göre takımdakiler bu laflarına gözlerini devirip hayret etmiş.. Yani kısaca taşak geçmişler..

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #597 : 25 Eylül 2020, 06:43 »
Dedikodular doğru mu, Clippers PG'yi göndermek mi istiyor? Bu gerçekse, her türlü organım gülmeye hazır..

Çevrimdışı Giampaolo

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #598 : 25 Eylül 2020, 07:08 »
Westbrookla kafa kafaya takaslasınlar, iki taraf da bir sefer de böyle deneyerek yenilsin. Sabah 07:08 analizim..

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #599 : 25 Eylül 2020, 07:14 »
Westbrookla kafa kafaya takaslasınlar, iki taraf da bir sefer de böyle deneyerek yenilsin. Sabah 07:08 analizim..

Hajahaja guldurdu