Gönderen Konu: NBA'den Haberler  (Okunma sayısı 357188 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: NBA'den Haberler
« Yanıtla #570 : 21 Ağustos 2020, 06:41 »
Hahahahahah o muhabbeti bir yerde daha gördüm. Ben Anthony Edwards seç ve önüne bak derdim ama bir Wolves'lu arkadaş Beasley+1.sıra+bir şeyler karşılığında Simmons kovalanabilir dedi. O da baya kafama yattı. Kankalar toplaşması.

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #572 : 03 Eylül 2020, 16:57 »
Çok alakasız ve beklenmedik geldi bu haber. Nash'in Durant ile biraz bağlantısı olması dışında 0 koçluk tecrübesi ve Nets organizasyonuyla da sıfıra yakın ilişkisi var. Çaylak bir koç için hiç hoş bir deneme tahtası değil Nets şu an.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #573 : 03 Eylül 2020, 16:59 »
Çok alakasız ve beklenmedik geldi bu haber. Nash'in Durant ile biraz bağlantısı olması dışında 0 koçluk tecrübesi ve Nets organizasyonuyla da sıfıra yakın ilişkisi var. Çaylak bir koç için hiç hoş bir deneme tahtası değil Nets şu an.

Özetle ham yaparlar kısa sürede. :D

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #574 : 03 Eylül 2020, 19:39 »
Gün geçmiyor ki Manhattan’da bir başka saçmalık olmasın.. Gossip Girl’e çevirdiler koca şehri.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #576 : 14 Eylül 2020, 09:28 »
Kevin Durant’in serbest kaldığı 2019 yazında New York Knicks‘e imza atacağı dedikoduları gündemi meşgul ediyordu ancak süper yıldız forvet, Knicks‘e gitmenin planları arasında hiç olmadığını dile getirdi.
“Knicks’in ya da New York’un kurtarıcısı olmak istemiyordum. New York’un kralı olmak umurumda değildi. Böyle bir motivasyonum hiç olmadı. Broadway’de olmak umurumda değildi. Ben sadece basketbol oynamak, rahat olmak istiyordum. Brooklyn de bunu sundu.
Maçlarımıza geldiğiniz zaman gösteri yok. Madison Square tapınağı gibi bir saçmalık yok. Biz sadece basketbolumuzu oynayıp Brooklyn’de yeni bir şeyler inşa ediyoruz.”

--
Olm sen kimsin ya sen nasıl bi amipsin. Tamam Knicks'in dünyanın en verimli organizasyonu olduğunu kimse söyleyemez ama herifin küçümsediği değerlere bak. Arkadaşın olsa sabaha kadar döversin. Hoş böyle bi gerizekalı kimsenin arkadaşı olamaz da. Bi bu, bi Irving. Herifleri görünce yaşam enerjim kaçıyordu, tam tencere kapak oldular.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #577 : 14 Eylül 2020, 09:50 »
kusura bakma ama adam haklı ve bu değerlerin küçümsemesi onun suçu değil. yeni jenaerasyon kimse Knicks'e saygı duymuyor. sebebi de çok basit: James Dolan. Son 15 senede takaslar, GM seçimleri, koç seçimleri draft seçimleri ve sadece MSG'ye güvenerek yıldızları çekebileceğini güvenmesi ile namusu iki paralık etti.
Finansal açıdan hala en değerli franchise olması da işin ironik kısmı.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #578 : 14 Eylül 2020, 09:59 »
Abi Knick dünya spor tarihinde tepelere oynayacak kadar kötü bir organizasyon zaten ona bir şey demiyorum. İnan bana bu herif o değerlerin hakkının verildiği, şaşaalı günlerde bile ilgi duymazdı. Sıkıntılı abi bu adamın kafası. Mutsuz, pesimist bir herif yani. Anlamaz öyle şeyleri. Şampiyon olduktan sonra da korkunç bir ego başladı.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #579 : 14 Eylül 2020, 11:34 »
Keşke kendi takımını şampiyon yapsaydı tabii..