Gönderen Konu: NBA'den Haberler  (Okunma sayısı 357463 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı grkn

• Rookie
  • *
Ynt: NBA'den Haberler
« Yanıtla #500 : 06 Şubat 2020, 23:12 »
Ivica Zubac
Marcus Morris
Kawhi Leonard
Paul George
Patrick Beverley

Montrezl Harrell
JaMychal Green
Landry Shamet
Lou Williams
Isaiah Thomas

Rodney McGruder
Patrick Patterson
Terance Mann
Mfiondu Kabengele

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #502 : 06 Şubat 2020, 23:31 »
clippers şampiyonluğu hayırlı olsun mo harkless jerome verip morris ve ıt aldılar. Tek eksikleri uzun kaldı. Bizim ise hala 2 tane net eksiğimiz var ve ikisi de clippersa karşı gerekli olan hamlelerdi. 2 maçta da pota altı olarak iyi olsakta orayı yeterince işleyemedik ve yenildik.

Bu kadar abartmayın.. Kadrolarının derinliğini de yazmışsın ama bu iş öyle olsaydı 2 senedir şampiyon açık ara Denver olurdu..

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #503 : 06 Şubat 2020, 23:34 »
Kings, Bogdanovic'i 6 aylığına kıçına mı sokmayı planlıyor bunca takas sonrası, bi onu anlayamadım.

Çevrimdışı grkn

• Rookie
  • *
« Yanıtla #504 : 06 Şubat 2020, 23:35 »
Bu kadar abartmayın.. Kadrolarının derinliğini de yazmışsın ama bu iş öyle olsaydı 2 senedir şampiyon açık ara Denver olurdu..
Denvarda ki maç kıran oyuncu eksikliği clippersta yok ve oyuncular daha tecrübeli maç saha da oynanır ama benim pek umudum kalmadı.

Çevrimdışı Kara_Mamba

• Laker
« Yanıtla #505 : 06 Şubat 2020, 23:41 »
Hücum için neyse de savunma için gerekliydi kanat adamı.Artık Lebron savunur Kawhi'yi finallerde.Green de George karşısında kalır.Ama Collison gibi bi adam eklememiz lazım takıma muhakkak.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #506 : 06 Şubat 2020, 23:42 »
Lakers ve Clşippers plaoyff'da sahaya çıktıklarında hala en iyi 2 oyuncu Lakers'da olacak ve maçlar 10'ar kişilik değil, çok daha dar rotasyonla oynananacak.

Bu Marcus Morris'i bu kadar abartmayın. Ben Clippers'ın 5 numara ve oyun kurucu takviyesi yapmamasından gayet memnunum şahsen. Clippers aldı diye kararlar bağladığınız Isaiah Thomas'ı da serbest bırakıyormuş zaten Clippers.

Şimdi Collison'ı alsın Lakers. Üstüne Jeff Green ile kanat rotasyonunu tamamlasın yeter. Bir de Tristan Thompson herhalde buy-out oluyormuş. Lebron ya oyuncusunu Lakers'a getirsin ya da Clippers'dan uzak tutsun. Bu kadarını becerebilir herhalde.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #507 : 07 Şubat 2020, 00:33 »
Devin Booker önceki hafta Kobe'den sonra 7000 sayı barajına ulaşan en genç oyuncu olmuş. İzlemekten en keyif aldığım skorer. Çok özel bir dokusu olduğunu düşünüyorum. Lige girdiğinden beri Kobe'ye benzeyen tarzı yüzünden ayrı bir sempatim oldu hep.

İlk 3 senesinde kendi skorunu bulan ergenden başka bir şey değildi ama son iki yılda ve hele ki bu yıl oyununu getirdiği evre (en azından çabası) takdire şayan. All-Star için büyük hakkının yendiğini düşünüyorum.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #508 : 07 Şubat 2020, 06:27 »
Takas tutar ya da tutmaz bilmem ama bu ne lan?

https://twitter.com/NotoriousOHM/status/1225567712761372672

Adamlar PG13 ve Morris için; 2020, 2021, 2022, 2024, 2026,Miami'den gelen 2023 ve 2025 birinci tur draftları, SGA, Gallinari karşılığında bunları aldı..

Belki 1 şampiyonluk demek olacak ama bu kadar da verip takımın geleceği satılmaz..

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #509 : 07 Şubat 2020, 12:02 »
NYK ile Wayne Ellington arasındaki bağlar kopabilirmiş...