Gönderen Konu: Off-Season, Summer League, Pre-Season 2017  (Okunma sayısı 47514 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
Ynt: Off-Season, Summer League 2017
« Yanıtla #30 : 17 Temmuz 2017, 23:04 »
Final maçımız bu gece 05:00'da Portland ile. Üst üste 3 gün maç mı olur insafsızlar.

Çevrimdışı Zulada

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #31 : 17 Temmuz 2017, 23:30 »
Final maçımız bu gece 05:00'da Portland ile. Üst üste 3 gün maç mı olur insafsızlar.
,
back-to-back-to-back? vay anasını summer lig'e de hiç alışık olmadığımız için ilk kez böyle bir şey görüyoruz :D

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #32 : 17 Temmuz 2017, 23:49 »
Lonzo sakatlığı sebebiyle oynamıyor bu akşam malesef.

Çevrimdışı Pardus

• Sophomore
  • **
  • MAMBA 4 LIFE
« Yanıtla #33 : 18 Temmuz 2017, 05:14 »
Lonzo summer league'in MVP'si seçildi. Kariyeri için iyi bir başlangıç oldu bu. Keşke final maçında da oynasaydı ...

Çevrimdışı Pardus

• Sophomore
  • **
  • MAMBA 4 LIFE
« Yanıtla #34 : 18 Temmuz 2017, 06:51 »
Evet finalde Portland'ı 110-98 yenerek, Summer League Şampiyonu olduk ve sezona kupayla başlamış bulunuyoruz.  ;D :tey: Kuzma 30 sayı 10 ribaund'la oynadı ve finalin MVP'si oldu :sappi: . Caruso 15 sayı 7 rebo 9 asist, Zuzu 12 sayı 9 rebo yaptı. Yönetim mutlu, camia umutlu. Darısı normal sezona diyelim  :sappi:

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #35 : 18 Temmuz 2017, 11:16 »
MVP niye Kuzma seçilmedi şaşırdım. Sırf popüleriteyi tatmin etmek için.

Çevrimdışı MambaVino

• Rookie
  • *
« Yanıtla #36 : 18 Temmuz 2017, 11:35 »
NBA Yaz Ligi Şampiyonu olduk !

Sakatlıkları sebebiyle önemli oyuncularımız Brandon İngram ve Lonzo Ball maçta mücadele etmedi . Maçın yıldızı ve finalin en değerli oyuncusu 30 sayı , 10 ribaund'lık performansıyla Kyle Kuzma seçildi . Alex Caruso 15 sayı 9 asist ve 7 ribaundla önemli katkı verdi . İvica Zubac'ta 12 sayı 9 ribaund ile mücadeleyi tamamladı .

NBA Yaz Ligi sezonu en değerli oyuncusuda oyuncumuz Lonzo Ball seçildi .

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #37 : 18 Temmuz 2017, 12:29 »
Laylaylaylaylaylaylaylaylaaay eeeleyyy leykııırs   :tey: :tey:

MVP niye Kuzma seçilmedi şaşırdım. Sırf popüleriteyi tatmin etmek için.

Abi o kadar da değil bence ama en iyi ilk beşe seçilmesini beklerdim. Birçok çaylak göz doldurdu yaz liginde fakat turnuvanın en iyi oyuncusu Ball oldu kesinlikle oynadığı müthiş oyun,triple double'lar,yaz ligi rekorları falan. İki oyuncumuzun turnuva istatisliklerini de vereyim;

Lonzo Ball ; 16.3 sayı,7.7 ribaund,9.3 asist,2.5 top çalma,1 blok.
Kyle Kuzma ; 21.9 sayı, 6.4 ribaund,2.7 asist,1.1 top çalma,1.4 blok.

Turnuvanın en iyi ilk beşi ; Lonzo Ball (Lakers),John Collins (Atlanta Hawks), Josh Jackson (Phoenix Suns), Dennis Smith Jr. (Dallas Mavericks),Caleb Swanigan (Portland).

En iyi ikinci beş; Cheick Diallo (New Orleans Pelicans), Bryn Forbes (San Antonio Spurs), Kyle Kuzma (L.A. Lakers), Wayne Selden Jr. (Memphis Grizzlies),Jayson Tatum (Boston).

Çevrimdışı koobee24

• Rookie
  • *
« Yanıtla #38 : 18 Temmuz 2017, 17:40 »
O degil de ozlemisiz  iddialı olmayi. Facebook gruplarinda falan herkes mac ne zaman diye soruyorlardi. Zaten maclarin hepsi dolu salona oynandi. Normal sezona da bu iştah devam eder de eski günlere hep beraber doneriz umarım. 

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #39 : 20 Temmuz 2017, 19:35 »
Laylaylaylaylaylaylaylaylaaay eeeleyyy leykııırs   :tey: :tey:

Abi o kadar da değil bence ama en iyi ilk beşe seçilmesini beklerdim. Birçok çaylak göz doldurdu yaz liginde fakat turnuvanın en iyi oyuncusu Ball oldu kesinlikle oynadığı müthiş oyun,triple double'lar,yaz ligi rekorları falan. İki oyuncumuzun turnuva istatisliklerini de vereyim;

Lonzo Ball ; 16.3 sayı,7.7 ribaund,9.3 asist,2.5 top çalma,1 blok.
Kyle Kuzma ; 21.9 sayı, 6.4 ribaund,2.7 asist,1.1 top çalma,1.4 blok.

Turnuvanın en iyi ilk beşi ; Lonzo Ball (Lakers),John Collins (Atlanta Hawks), Josh Jackson (Phoenix Suns), Dennis Smith Jr. (Dallas Mavericks),Caleb Swanigan (Portland).

En iyi ikinci beş; Cheick Diallo (New Orleans Pelicans), Bryn Forbes (San Antonio Spurs), Kyle Kuzma (L.A. Lakers), Wayne Selden Jr. (Memphis Grizzlies),Jayson Tatum (Boston).

Kuzma cidden beklentileri çok aşan bir performans gösterdi. Yüzde 48 üçlük isabeti dışında çoğu özelliği de NBA'de de sergileyebileceği şeyler, spacing'e katkı, savunma, ribaund, hızlı hücum da kanatları doldurma. Asıl taraftarın sevgilisinin Josh Hart olmasını bekliyordum ama erken bir sakatlıkla Ingram gibi onun da oynamasına izin vermediler kalan maçlarda. Umut verici bir yaz ligiydi ve geçen senenin aksine kaybettiğimiz maçlarda bile güzel şeyler görerek maçları izlediğime bir gram bile pişman olmadım.