Gönderen Konu: #23 LeBron James  (Okunma sayısı 201293 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
Ynt: #23 LeBron James
« Yanıtla #170 : 20 Kasım 2019, 09:14 »
Bireysel olarak iyi top oynuyor ama hücum verimliliğimizi düşürüyor bence. Oyunu çok yavaşlatıyor. Boşta adam bulursa pas atıyor, o kadar.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #171 : 20 Kasım 2019, 09:27 »
Doğru ama onun asıl nedeni son 2 maçtır AD'yi oyuna sokmaya çalışmaktan ve hücumdaki genel hareketsizlikten..

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #172 : 20 Kasım 2019, 09:40 »

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #173 : 20 Kasım 2019, 10:03 »
3 top kaybı daha yapsa quadruple double yazılır mıydı? :D

Çevrimdışı Zulada

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #174 : 20 Kasım 2019, 10:40 »
bazen pick istiyor, canı sıkılıyor vazgeçiyor falan. sonra topu 15 saniye elinde tutup şut atıyor. şutlar bir çoğu giriyor ama Çağlar'ın dediği gibi hücum verimliliğine ve oyun akışına büyük zarar veriyor. lebronball oynuyoruz bildiğin :D

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #175 : 20 Kasım 2019, 17:21 »
Adam takımdayken pek bi alternatif kalmıyor. Takım savunmasında üstüne düşeni yapsın yeterli. Playoffta ister istemez heroball oynamak zorunda kalacak takım, AD ve Lebron sağlıklı oldukça. Kazanmak için basit bi tarifi var bu takımın. Vogel de basit düşünerek macera aramıyor. Walton'un halini görüyorsunuz, bir sürü sakat olsa da kendi oyuncularını hala tanıyamamış, oyuncuların doğru direktiflerle onlardan max verimi nasıl alacağından haberdar. Sezon içinde, koçların bu tip rotasyon hakimiyeti en kritik nokta. Vogel'den, tepkilerinden, temel şeyler üzerine kurulu sisteminden, güler yüzünden baya memnunum.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #176 : 20 Kasım 2019, 17:58 »
Walton'a beş maç üzerinden reaksiyon verip takımın Bagley'siz ve hatta Fox'suz toparlanmasına değinilmemesi şaşırtıyor beni. Şu an Kings 0-5 başladıktan sonra 6-2 gidiyorlar ve iki yenilgileri de Raptors deplasmanında 4 sayıyla, Lakers deplasmanında 2 sayıyla. Mesela bugün Vogel yan yana Rondo-Cook-Caruso oynattı. O üçlünün yanında geçen sezonun yorgun ve tembel LeBron'u olsa biz bugün OKC yenilgisi almış ve farklı şeyler konuşuyor olurduk. Walton rezaletti gitti Vogel geldi mükemmel kısmına katılmıyorum çok.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #177 : 20 Kasım 2019, 18:15 »
Walton'a beş maç üzerinden reaksiyon verip takımın Bagley'siz ve hatta Fox'suz toparlanmasına değinilmemesi şaşırtıyor beni. Şu an Kings 0-5 başladıktan sonra 6-2 gidiyorlar ve iki yenilgileri de Raptors deplasmanında 4 sayıyla, Lakers deplasmanında 2 sayıyla. Mesela bugün Vogel yan yana Rondo-Cook-Caruso oynattı. O üçlünün yanında geçen sezonun yorgun ve tembel LeBron'u olsa biz bugün OKC yenilgisi almış ve farklı şeyler konuşuyor olurduk. Walton rezaletti gitti Vogel geldi mükemmel kısmına katılmıyorum çok.

Abi yapma gozunu seveyim. Milletin aylarca bas bas bagirdigi seyleri 3-4 ay sonra anca kavrayip cozum bulabiliyordu. Tabi is isten gecmis oluyordu, playoff yarisindan kopuyorduk. Hayatimda gordugum en kotu rotasyonlari uyguluyordu. 2 yil GSW'de calismasina ragmen spacing'in ne oldugundan bi haberdi. Rondo-KCP-Ingram-LeBron-Mcgee besiyle basliyodu maclara. Savunma yaptiramiyordu. Kuzma'yi pivot oynatiyordu, pota alti yol gecen hanina donuyordu.

NBA'deki en kotu koclar listesi yapacak olsam ilk 5'e yazarim. Sacramento'nun da Joerger'i bunun icin kovma kararindan da cok pisman olacagini dusunuyorum.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #178 : 20 Kasım 2019, 18:36 »
Playoff yarışında olup koptuğumuz tek bir sezon var, o da geçen sezon. Walton'ın hataları olmadı demiyorum ama onun yüzünden koptuğumuzu düşünüyorsan ben hiç ama hiç katılmıyorum. Keza Kuzma'yı beş oynatmadaki hatasına katılmakla birlikte oradaki en büyük sıkıntı da yönetimseldi, Mcgee-Zubac-Wagner uzunlarıyla sezona girdik. Zubac rezalet başladı. Thomas Bryant'ı saldılar anlamsız bir şekilde vs vs. Geçen sezonu tekrar yaşamaya gerek yok da, Kings'in 0-5 başladığı için Walton rezalet bir koç diyorsak en önemli 3 oyuncusundan ikisinin sakat olduğu bir dönemde 6-2 gitmesini de tebrik etmek lazım gibi.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar