Gönderen Konu: #23 LeBron James  (Okunma sayısı 200851 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Damar

• Yönetici
  • Superstar
Ynt: #23 LeBron James
« Yanıtla #540 : 31 Aralık 2022, 08:55 »
Soruya soruyla cevap vereyim mi sikikçe

Sence Beverley masada konuşulurken kingim takasa onay vermemiş midir?

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #541 : 31 Aralık 2022, 09:17 »
Soruya soruyla cevap vereyim mi sikikçe

Sence Beverley masada konuşulurken kingim takasa onay vermemiş midir?

İmkanı yok vermemiştir abi. Eğer verdiyse bile, Russ'ın takas olacağının garantisi de verilmiştir. Gerçi o zaman yine başa dönüyoruz; Beverley hıyarının masada olması, düşünülmesi bile basketbol adına cinayettir ve bunun sorumlusu yine sik kafalı Pelinka.

Ben de soruna tekrar soruyla cevap vereyim sikikçe; Lebron gidince her şey düzeleceğine, mantıklı, güzel hamleler yapacağımıza inanıyor musun?

Çevrimiçi Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #542 : 31 Aralık 2022, 09:19 »
Hayır tabi ki. Bence de Pelinka zerre bu iş tanımı ve pozisyon için yerinde bir tercih değil.

Takımı yöneten ya da şu içinde bulunduğumuz dönemdeki gibi yönettiğini sanan insanlar da basketbolun yapılanma, mühendislik gibi kısımlarında aynı kalifiyesizlikte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #543 : 31 Aralık 2022, 09:59 »
Hayır tabi ki. Bence de Pelinka zerre bu iş tanımı ve pozisyon için yerinde bir tercih değil.

Takımı yöneten ya da şu içinde bulunduğumuz dönemdeki gibi yönettiğini sanan insanlar da basketbolun yapılanma, mühendislik gibi kısımlarında aynı kalifiyesizlikte.

O yüzden abi Lebron'u bir kenara bırakıp, asıl sorunun kaynağı olan El Segundo'ya, kulüp binasını basmaya gitmeliyiz.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #544 : 31 Aralık 2022, 10:03 »
aslında kameraları başka yöne çevirmek daha doğru gibi (her ne kadar Klutch zıkkımı kulübü esir alsa da) Buss familyasının şu manzarada payı daha büyük herhalde. Oğul Buss'lardan biri için "kendini kanıtlamak istiyor" şeklinde manşetler yapılmış zamanında. Aynı Buss'lardan biri,Phil Jackson haber beklerken gidip "Showtime Lakers geri dönecek" diye D'Antoni ile anlaşmış.

sonra Jeanie bu bağları koparmış ama belli ki "içerisi" halen karışık. ondan bu noktadayız...

Çevrimiçi Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #545 : 31 Aralık 2022, 13:57 »
O yüzden abi Lebron'u bir kenara bırakıp, asıl sorunun kaynağı olan El Segundo'ya, kulüp binasını basmaya gitmeliyiz.

Malum kişiye benim gibi bir çok kişinin antipatisi mevcut, ondan da söylemler o tarafa yönleniyor. Önyargılardan, günah keçisi arayışından vs. tabi haklısın. GMlerin, FOların çıkıp hatalarını kabul ettiğini çok az hatırlıyorum tarihte. Fakat bir çok bayrak adamının, bu konuda tam sorumluluk bana aittir, lider benim ve sorumluluk bana ait, daha iyi olmak için elimizden geleni yapacağız gibi söylemler ile durumu kabullendiğini ve başarısızlığı üstlendiğini hatırlıyorum.

Kingim son röportajında 'batan gemiyi ilk fareler terk eder' gibi bir görüntü sergiledi gözümde. Ki ben bile beklemiyordum bu kadar antipatiye rağmen.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #546 : 31 Aralık 2022, 14:09 »
Ben o açıklamayı Kobe'nin "Ya takımı güçlendirin ya da beni takas edin" demesine benzetiyorum. Hatta bana kalırsa bu çok geç kalınmış bir açıklama. Draft hakkımızın olmadığı bir sezonu ve değerli parçalara dönüştürülebilecek parçaları resmen çöpe atıyoruz şu anda.

Çevrimiçi Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #547 : 31 Aralık 2022, 17:00 »
Bence bir de çok güncel akılda önem verilmese de koç olayı bir hayli önemli.

Çevrimiçi Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #548 : 31 Aralık 2022, 17:01 »

Nereden baksan şu konunun tutulacak tarafı yok. Dediğin gibi çare sokakta...

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #549 : 31 Aralık 2022, 18:39 »

5 gard oynattığı gün benim için bitti. Lakers'ın başında an itibariyle bir koç yok.