Gönderen Konu: #23 LeBron James  (Okunma sayısı 201133 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
Ynt: #23 LeBron James
« Yanıtla #381 : 21 Mart 2021, 13:33 »
Sırf 10 sayı rekoru gitmesin diye o ayakla geri döndü. Kıçını yırtar çok beklemeden yine döner MVP olabilmek için.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #382 : 22 Mart 2021, 01:23 »
Kadro yapılanmasında ve kingimin şehvetinin, bireyselden kollektif, takımsal yöne evrilmesi gibi konularda hayırlı bi durum olarak gördüm. Umarım Mayıs'a mental açıdan bu halinden daha fit, daha odaklı gelecek. Şaka maka geçen seneye göre çok çok daha zor bir playoff oynanacak bu sene. Zihinsel olarak uzak kalıp, bu özlemi hırsla bütünleştirecek bi karakter. Yaşı ile böyle molalara da ihtiyacı da var.

Bir ay oynamayan adama MVP vermezler bu arada. Hazır olmadan da sahaya çıkmayı bırak, halter kaldırmayacak kadar gerçekçi bi insan kendisi. O konu bence kapandı.
« Son Düzenleme: 22 Mart 2021, 01:32 Gönderen: Damar »

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #383 : 22 Mart 2021, 06:30 »
Bireyselden kolektife, takımsal yöne evrilmesi kısmına ben de katılıyorum ama takımdaki personel eksiklikleri giderilirse..

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #384 : 22 Mart 2021, 12:57 »
Bireyselden kolektife, takımsal yöne evrilmesi kısmına ben de katılıyorum ama takımdaki personel eksiklikleri giderilirse..

o açıdan da iyi olmadı mı abi? Sonuçta topu yönlendirecek adam da kalmadı. Şu buyoutlar bi otursa. Pusuda bekliyorlardır.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #385 : 22 Mart 2021, 15:45 »
o açıdan da iyi olmadı mı abi? Sonuçta topu yönlendirecek adam da kalmadı. Şu buyoutlar bi otursa. Pusuda bekliyorlardır.

Anlamadım, Schröder dışında, ki onun da bunu ne kadar yapabildiği tartışılır, top yönlendirici kalmaması ne açıdan iyi?

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #386 : 22 Mart 2021, 19:34 »
Anlamadım, Schröder dışında, ki onun da bunu ne kadar yapabildiği tartışılır, top yönlendirici kalmaması ne açıdan iyi?

Top yönlendirici bi adam yönünde hamle yaparız anlamında diyor sanırım.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #387 : 22 Mart 2021, 20:20 »
Top yönlendirici bi adam yönünde hamle yaparız anlamında diyor sanırım.

Benim de aklıma ilk o geldi ama bu sefer tüm takım sağlıklı şekilde geri döndüğünde; o yapılmış hamle elimizde fazlalık olmayacak mı?
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #388 : 22 Mart 2021, 23:30 »
Benim de aklıma ilk o geldi ama bu sefer tüm takım sağlıklı şekilde geri döndüğünde; o yapılmış hamle elimizde fazlalık olmayacak mı?

O muhtemel hamleleri yapmak için takımdan birileri gideceği için sıkıntı olmaz.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #389 : 23 Mart 2021, 13:20 »
Biraz acele hücumları azaltabilecek, azcık akıl katabilecek. Sonrasında Rondo gibi denk getirilir belki bir yerlerde.