Gönderen Konu: #23 LeBron James  (Okunma sayısı 201109 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
Ynt: #23 LeBron James
« Yanıtla #270 : 21 Eylül 2020, 12:00 »
En azından dürüst.

"To be completely honest, shit, in the second half, I leaned on him. And he brought us home."

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #271 : 21 Eylül 2020, 13:20 »
En azından dürüst.

"To be completely honest, shit, in the second half, I leaned on him. And he brought us home."

Bence aslında dediğini yapsa, sırtını AD'ye maç bu kadar zora bile girmeyecekti. Üst üste kaç hücumu berbat etti saymak bile zor. 100-92'den maç verecektik neredeyse.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #272 : 21 Eylül 2020, 15:44 »
Bu sene LeBron yorulmamak için birçok maçın ilk bölümünde asiste yönelik oynadı. Takım bu anlayışla genel olarak başarılı olduğu için bazı maçların son çeyreklerinde oynamadığı için sayı istatistiğini yükseltemedi. Örneğin, Denver serisi ilk maç. İkinci maç daha oynanmadan LeBron'un bu kez sayı odaklı oynayacağını biliyordum. Çünkü fmvp olmak onun için çok önemli. Eminim bu maç kaybedilse çok üzülmezdi.

LeBron'un yaşlandığı açıkça görülüyor. İkinci yarıdaki facia oyunun başka bir açıklaması olamaz. Ancak fmvp ödülünü almak için kendini zorlayacağını tahmin ediyorum. Eğer bu nedenle bir sakatlık yaşarsa kariyeri için çok kötü olur. Bence artık Davis'i ön plana alarak oynaması gerek. İstatistikleri düşük olsa dahi ödül alma şansı az değil.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #273 : 21 Eylül 2020, 15:51 »
Bu sene LeBron yorulmamak için birçok maçın ilk bölümünde asiste yönelik oynadı. Takım bu anlayışla genel olarak başarılı olduğu için bazı maçların son çeyreklerinde oynamadığı için sayı istatistiğini yükseltemedi. Örneğin, Denver serisi ilk maç. İkinci maç daha oynanmadan LeBron'un bu kez sayı odaklı oynayacağını biliyordum. Çünkü fmvp olmak onun için çok önemli. Eminim bu maç kaybedilse çok üzülmezdi.

LeBron'un yaşlandığı açıkça görülüyor. İkinci yarıdaki facia oyunun başka bir açıklaması olamaz. Ancak fmvp ödülünü almak için kendini zorlayacağını tahmin ediyorum. Eğer bu nedenle bir sakatlık yaşarsa kariyeri için çok kötü olur. Bence artık Davis'i ön plana alarak oynaması gerek. İstatistikleri düşük olsa dahi ödül alma şansı az değil.

FMVP konusunda bu serinin etkisi sıfır bu arada. İsterse 5-5-5 geçirsin hiçbir etkisi olmayacak finaldeki oylamaya.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #274 : 21 Eylül 2020, 17:17 »
FMVP konusunda bu serinin etkisi sıfır bu arada. İsterse 5-5-5 geçirsin hiçbir etkisi olmayacak finaldeki oylamaya.

Bunu bilmiyordum, teşekkürler. Ancak benzer bir durum finallerde yaşanacaktır.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #275 : 27 Eylül 2020, 06:36 »
38-15-10, ilk yarı potaya saldırarak ikinci yarıda şut performansıyla total dominasyon. Eline sağlık LeBron James.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #276 : 27 Eylül 2020, 06:37 »
Baba saygılar.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..