Gönderen Konu: #23 LeBron James  (Okunma sayısı 201029 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: #23 LeBron James
« Yanıtla #230 : 11 Şubat 2020, 14:03 »
Acaba Caruso takımın 38M'luk oyuncusu olmadığı için olabilir mi? Belki bir ihtimal oyunculardan beklenti standardımız farklıdır seviyelerine göre.

Çevrimdışı badass

• Sophomore
  • **
  • deadeye
« Yanıtla #231 : 11 Şubat 2020, 14:08 »
Acaba Caruso takımın 38M'luk oyuncusu olmadığı için olabilir mi? Belki bir ihtimal oyunculardan beklenti standardımız farklıdır seviyelerine göre.

:D :D

Çevrimdışı grkn

• Rookie
  • *
« Yanıtla #232 : 11 Şubat 2020, 14:16 »
Belli ki lebron 50 maçtır iyi performans sergilememiş. Hakkında bir şey yazılmadığına göre beklentiyle pek alakası yok gibi forumun genelinde gördüğüm şeyi söyledim tersini düşünüyorsan saygı duyarım.

Çevrimdışı badass

• Sophomore
  • **
  • deadeye
« Yanıtla #233 : 11 Şubat 2020, 14:32 »
Belli ki lebron 50 maçtır iyi performans sergilememiş. Hakkında bir şey yazılmadığına göre beklentiyle pek alakası yok gibi forumun genelinde gördüğüm şeyi söyledim tersini düşünüyorsan saygı duyarım.
ben de tersini düşünene saygı duyuyorum ama olay şu. 38 milyon alan ve ligin en iyi birkaç oyuncusu konumunda olan adamın bu oyunu özel bir takdire ihtiyaç duymamalı. ki şimdiye kadar çok çok iyi oynayıp masaya yumruk vurarak aldığı maç sayısı 10 ya vardır ya yoktur. ama 1 milyonluk muhasebeci caruso'nun yaptığı ekstra şeylere fazladan sevinilmesi çok normal. kobe 30-35 sayı attığında takdir edilmiyordu millet meehh diyordu. aynı durum lebron için de geçerli.

Çevrimdışı grkn

• Rookie
  • *
« Yanıtla #234 : 11 Şubat 2020, 14:35 »
Kobe zamanında forumda yoktum dediğin gibi ise hak veriyorum. Benim dışardan gördüğüm bu şekildeydi
ekstra övgüye ihtiyaç yok ki kendi performansının altında zaten ama hep kötü yorum okuyunca insan korumaya geçiyor şahsen ben öyleyimdir.

Çevrimdışı badass

• Sophomore
  • **
  • deadeye
« Yanıtla #235 : 11 Şubat 2020, 14:44 »
Kobe zamanında forumda yoktum dediğin gibi ise hak veriyorum. Benim dışardan gördüğüm bu şekildeydi
ekstra övgüye ihtiyaç yok ki kendi performansının altında zaten ama hep kötü yorum okuyunca insan korumaya geçiyor şahsen ben öyleyimdir.
sadece forum için dememiştim aslında genel olarak öyleydi.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #236 : 11 Şubat 2020, 15:15 »
Sezon başı lbj den beklentimiz bizi ilk 2 den playofflara sokması ve kendini po ya saklaması değil miydi? Suns gsw macında yaptığı top kayıplarının cok umrunda olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #237 : 11 Şubat 2020, 15:45 »
Yep, aktif load management moduna girdi gibi bir aydır. Ama keşke bir iki hedef maçta oynasaydı da ezilip büzülmeseydik diğer takım taraftarlarına karşı...

Çevrimdışı grkn

• Rookie
  • *
« Yanıtla #238 : 11 Şubat 2020, 16:11 »
po da oynayıp şampiyonluğu getirsin de normal sezonda hedef maç oynamasın

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #239 : 11 Şubat 2020, 16:21 »
Çünkü son 3 maçta yaptığı basit top kayıpları çok göze batıyor ve takımın her anlamda içine ediyor..

Diğer şeylere zaten cevap verilmiş.. Kimse Lebron'u attığı 3 üçlük, yaptığı 10+ asist için falan övmemi beklemesin. Zaten işi bu..