Gönderen Konu: #23 LeBron James  (Okunma sayısı 200968 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
Ynt: #23 LeBron James
« Yanıtla #580 : 19 Şubat 2023, 14:02 »
2 tane şişman efes 1 tane büyük boy cipse takaslanir

Salary Cap'i aşarsın Türkiye'de olsan.

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #581 : 20 Şubat 2023, 09:32 »
2007 yilinda balon deniliyordu bu sitede(ben de diyordum) 2023 yılındayız hala balon deniliyor bazı şeyler hiç değişmiyor

O zaman ligin en iyisi diyenler olduğu için balon deniliyordu şu anda da tarihin en iyisi diyenler olduğu için balon deniliyor.

Adamın iyi olduğu hatta tarihin en iyi 10 oyuncusundan biri olduğu  ortada ama tarihin en iyisi yada ikinci  oyuncusu da değil objektif olarak sıralama budur;

10) shaq
   9) lebron
   8 ) duncan
   7) Bird
   6) magic
   5) Russel
   4) wilt
   3) kareem
   2) kobe
   1) jordan

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #582 : 20 Şubat 2023, 10:27 »
Himm objektif olarak??

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #583 : 20 Şubat 2023, 11:04 »
bunu Lakers tarihine koyanlar bile var ya :D hem de Kobe'nin üstünde. höeh höh! bbrst yani.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #584 : 20 Şubat 2023, 11:09 »
2007 yilinda balon deniliyordu bu sitede(ben de diyordum) 2023 yılındayız hala balon deniliyor bazı şeyler hiç değişmiyor

Balon tabii ki şaşkınlık olur ama bir adamın 20 yıldır hak ettiği saygıyı tereddütsüz görememesi de biraz kendisiyle ilgilidir artık.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #585 : 20 Şubat 2023, 11:57 »
Himm objektif olarak??

Evet objektif olarak. Objektif olmasaydı Kobe yi 2 değil 1 olarak görürdün ama bence Jordan tarihin en iyi oyuncusu ve bu tartışmaya kapalı bir konu

Lebron un kariyeri boyunca sergilediği istikrara ve bunun sonucunda kırdığı birçok istatistiki rekora saygı duyuyorum fakat rekabetçilik açısından çok zayıf olduğunu düşünüyorum

Lebron sonuca ulaşmak için hep en kolay yolu seçti hep etrafında yıldızlar big three olsun istedi  tabi ki tek başına şampiyon olan biri yok herkesin yardıma ihtiyacı var ama lebron o yardımın hep en üst düzey olması için diretti ve bıraktığı her takımı bir enkaza çevirdi

Şu anki Lakers takımı mevcut konjonktürde gayet iyi bir takım şampiyon olur olmaz  ama o hedefi sonuna kadar kovalayacak bir takım. Kyrie alınmadı diye trip atarak maçlara çıkmadı belki de o tribin bedeli play off dışı kalmak olacak. Bu rekabetçilik değil. Önüne koyduğum adamların hepsi ben bu takımla yürürüm diye avuçlarını kaşırdı şu anda emin ol. Kobe bundan çok daha umutsuz bir takımı olay off a sokacak diye sahada aşilini bıraktı

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #586 : 20 Şubat 2023, 12:41 »
  Şu anki Lakers takımı mevcut konjonktürde gayet iyi bir takım şampiyon olur olmaz  ama o hedefi sonuna kadar kovalayacak bir takım. Kyrie alınmadı diye trip atarak maçlara çıkmadı belki de o tribin bedeli play off dışı kalmak olacak. Bu rekabetçilik değil. Önüne koyduğum adamların hepsi ben bu takımla yürürüm diye avuçlarını kaşırdı şu anda emin ol. Kobe bundan çok daha umutsuz bir takımı olay off a sokacak diye sahada aşilini bıraktı

Hiç sıralama tartışmalarına girmeyeceğim de, LeBron'un aslında sakatlığı olmadığı, Kyrie alınmadı diye maça çıkmadığıyla ilgili herhangi bir veri var mı elimizde? Kobe'nin 12-13 sezonundaki çabası çok özeldi ama Cavs yönetimi Kyrie Irving'i hiçbir şey karşılığında yolladıktan sonra 82 maçın tamamına çıkıp o kadroyla finale çıkan adam da bu adamdı sonuçta.

LeBron'un pasif agresif bir karakter olduğu doğru ama rekabetçiliği 3 kişinin üstünden fadeaway sallamaktan ibaret görmek de yanlış. Rekabetçi olmayan birisi ligdeki 20. sezonunda 38 yaşında 30 sayı ortalamayla oynayamaz.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #587 : 20 Şubat 2023, 12:42 »
  O zaman ligin en iyisi diyenler olduğu için balon deniliyordu şu anda da tarihin en iyisi diyenler olduğu için balon deniliyor.

Adamın iyi olduğu hatta tarihin en iyi 10 oyuncusundan biri olduğu  ortada ama tarihin en iyisi yada ikinci  oyuncusu da değil objektif olarak sıralama budur;

10) shaq
   9) lebron
   8 ) duncan
   7) Bird
   6) magic
   5) Russel
   4) wilt
   3) kareem
   2) kobe
   1) jordan

Doktor bu ne

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #588 : 20 Şubat 2023, 14:31 »

10) shaq
   9) lebron
   8 ) duncan
   7) Bird
   6) magic
   5) Russel
   4) wilt
   3) kareem
   2) kobe
   1) jordan

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #589 : 20 Şubat 2023, 15:29 »
Bu tartışmaları hep gereksiz bulmuşumdur. Objektif olarak bir yorum yapmak imkansız.

Adı geçen insanların basketbola, kültüre neler kattığını daha rasyonel şekilde anlamlandırabiliriz.

Jordan bu konuda peygamber gibi bir şey. Adam sporun oynanma şeklini ve evrimini inanılmaz etkilemiş biz bebekken.

Kobe kariyerinin ikinci yarısıyla beraber kendini ve ahlakını herkese kanıtlamış, örnek olmuş bir kişilik. Eylemleri ile bir çok insana basketbol ve spor dışında çok şey kattığına eminim.

Lebron, kültürün ve spor ahlakının celladı. Siyasi otoritelerin en sevdiği rol model tipi. Karakteri gelişmemiş, cahil, lüks düşkünü, çocuksu, bencil, vs...

Karşılaştırmak çok zor değil. Keşke amerikan futbolu oynasaydın.