Gönderen Konu: #23 LeBron James  (Okunma sayısı 200983 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
Ynt: #23 LeBron James
« Yanıtla #570 : 11 Ocak 2023, 23:40 »
O kararın bir yerlerinden Bronny'i alacağımızın garantisi çıkmaz umarım.

Öyle bir şey olursa koskoca Dr. Buss mirası, iyice 30 yıllık Lebronspora döner ki yüreğim kaldırmaz o kadarını.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #571 : 13 Ocak 2023, 01:23 »
Bronny'den pek bir yol olacağı yok ya... Gelsin iki maç atsınlar.

Lebron şu seviyenin yarısını bile oynayacaksa ben kariyerini bizde tamamlamasından çok mutlu olurum.

Hatta seviyesi de önemli değil. NBA tarihinin en iyi 3 oyuncusundan biri bu adam. Bizle bitirsin işte.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #572 : 13 Ocak 2023, 23:05 »
Ya benim girip kazandığım bir savaş olmayacak mı amk? Kimi övsem iki gün yaşamıyor. Kime iyi desem bizi mahvediyor.

Dün nasıl son dakikalar oynadın be adam ya... Allah peygamber aşkına böyle loser son dakikalar nasıl oynarsın istesen bile yapamazsın ya. Şu herif takribi 5. senesinde bizde...  Bir tane game winner'ı gelmiyor aklıma. Sıçtı batırdı dün.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #573 : 25 Ocak 2023, 19:37 »
Rekor Pelicans deplasmanına geliyor büyük ihtimalle. Pelinka takas yapmayacaksa bunu LeBron'a bildirsin de, 1 maç dinlensin, rekor Staples Center'da kırılsın en azından...

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #574 : 12 Şubat 2023, 14:34 »
Rekoru kırdı, çoğu mihenk taşında olduğu gibi yine yenildik ve ayak ağrıları nedeniyle iki maçtır da oynamıyor. Şu son maçtan sonra gazı almıştır diye umuyorum. Davis ile sezon içinde ulaştıkları tepe noktalara birlikte ulaşırlarsa cidden ortalığı karıştırabiliriz.

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #575 : 14 Şubat 2023, 12:05 »
Muhtemelen adres olarak Heat i gösterecektir kulübünde buna karşı çıkıp başka bir kulübe yollayacağını pek sanmıyorum. LeBaloon için nasıl bir paket gelir sizce ?

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #576 : 14 Şubat 2023, 12:09 »
Ne Lebron'un bir yere gideceği var ne de adam balon. Şu adama bir sürü yakıştırma yapın ama balon denince komik oluyor ve ciddiyetiniz kalmıyor.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #577 : 17 Şubat 2023, 18:24 »
Ne Lebron'un bir yere gideceği var ne de adam balon. Şu adama bir sürü yakıştırma yapın ama balon denince komik oluyor ve ciddiyetiniz kalmıyor.

LeBronsporlu adam.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #578 : 19 Şubat 2023, 01:42 »
Muhtemelen adres olarak Heat i gösterecektir kulübünde buna karşı çıkıp başka bir kulübe yollayacağını pek sanmıyorum. LeBaloon için nasıl bir paket gelir sizce ?
2 tane şişman efes 1 tane büyük boy cipse takaslanir

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #579 : 19 Şubat 2023, 01:53 »
2007 yilinda balon deniliyordu bu sitede(ben de diyordum) 2023 yılındayız hala balon deniliyor bazı şeyler hiç değişmiyor