Gönderen Konu: #39 Dwight Howard  (Okunma sayısı 30469 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: #39 Dwight Howard
« Yanıtla #30 : 03 Kasım 2019, 09:13 »
Howard'ın oyun tarzını Ben Wallace'a benzettiğim için merak edip benzer istatistik sezonlarını kimler geçirmiş diye baktım. Skor katkısı düşük olan ama ribaunt, top çalma ve blok katkısı veren oyuncular listesi hazırlamak için kullandığım kategoriler <10 sayı, >7 ribaunt, >1 top çalma, >2 blok oldu. Liste şöyle:
Ben Wallace (7 kere)
Marcus Camby (2 kere)
Bo Outlaw (1 kere)

Cidden şu ana kadar Dwight Howard aldık ama Ben Wallace çıktı.

Çevrimdışı vence

• Administrator
  • Rookie
  • Bombardier
« Yanıtla #31 : 03 Kasım 2019, 09:29 »
Cidden şu ana kadar Dwight Howard aldık ama Ben Wallace çıktı.

Wallace'ı ya da Howard'ı izlememiş olsam bu karşılaştırmadan büyük heyecan duyabilirdim fakat ikisini de izledim ve Howard ancak McGee'ye benziyor diyebilirim. Ben Wallace'ın prime Shaq öldürmüşlüğü var. Allah çarpar..

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #32 : 03 Kasım 2019, 09:36 »
Wallace'ı ya da Howard'ı izlememiş olsam bu karşılaştırmadan büyük heyecan duyabilirdim fakat ikisini de izledim ve Howard ancak McGee'ye benziyor diyebilirim. Ben Wallace'ın prime Shaq öldürmüşlüğü var. Allah çarpar..

Çaktırmaaa...

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #33 : 03 Kasım 2019, 10:20 »
üzücü değil mi ya?

Howard'ı konuşuyoruz...

ama "nereden nereye"

bizden ayrıldıktan sonra battı tam olarak değil mi?

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #34 : 04 Kasım 2019, 13:30 »
Bu açıklamaların bu adama ait olduğuna inanamıyorum.

Alıntı
"I don't see it as a role, I see it as my purpose," Howard said. "I think it's my purpose to go out every single night and play hard defense, trying to block every shot, trying to be in the paint, get a lot of steals, go for loose balls. Whatever I can do for this team, be of service, that's my mission. I don't see it as my role, I see it as a purpose."

"All of us, all of us, with LeBron and AD being the leaders of the team it starts with them," Howard said. "The first guys on the court it starts with them. The second unit, the Bad News Bears -- not the Bad News Bears in a bad way, but they're going to bring bad news to the other team. That type of bad news. But we come out and you play that hard, tough-nosed defense, it makes it tough for teams to score, then they've got to deal with our first unit again."

Çevrimdışı badass

• Sophomore
  • **
  • deadeye
« Yanıtla #35 : 04 Kasım 2019, 19:49 »
Alıntı
Dwight only missed 1 shot in his last 4 games.

ney?

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #36 : 04 Kasım 2019, 20:19 »
Şut atmıyor ki..

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #37 : 04 Kasım 2019, 21:52 »
Bugün Yiğit’e takılacaktım senin Noah ne alemde gözükmüyor ortalıkta diye akşamına kariyeri bitmek üzere haberi geldi. Hadi yine iyiyiz.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #38 : 04 Kasım 2019, 21:57 »
Bugün Yiğit’e takılacaktım senin Noah ne alemde gözükmüyor ortalıkta diye akşamına kariyeri bitmek üzere haberi geldi. Hadi yine iyiyiz.

Sorma. Sakatlığı açıklamamışlar galiba ama, detaylı araştırmadım sadece başlığı görmüştüm. Ben Clippers workout'a çağırıp sonra workout'tan vazgeçtiklerinde bir sıkıntı var diye düşünmeye başlamıştım ama sakatlık bundan tamamen bağımsız bir şey de olabilir.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar