Gönderen Konu: #39 Dwight Howard  (Okunma sayısı 30461 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: #39 Dwight Howard
« Yanıtla #90 : 17 Şubat 2023, 18:21 »
Nash çok yaşlıydı ve sezonun başında sakatlandı. Howard da sakat sakat oynadı ve karakter olarak Lakers'ın atmosferine, hele bir de işler ters giderken, hiç hazır değildi. The end:/

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #91 : 17 Şubat 2023, 21:41 »
Ben o sene Dwight'ın kötü performansına Kobe'nin de negatif katkı yaptığını düşünüyorum. Herkese Shaq gibi davranarak verim alamazsın. O sene çok büyük gerginlikler döndüğüne eminim ben perde arkasında.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #92 : 17 Şubat 2023, 21:46 »
yazılanlar üzerine ufak araştırmalar yaptım da,takımdan neden ayrıldığına dair teorileri sıralamış yabancı bir sayfa.

hücumda topa çok dokunmadığı,D'Antoni'nin sistemine uyamadığı ve Kobe ile olan ilişkisinin kötülüğü gibi etkenler...

yani ilk başta düşününce Nash-Howard odaklı pick n roll mantıksız gelmiyor ama,bunun nesi uymamıştı acaba O'na?

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #93 : 17 Şubat 2023, 22:31 »
yazılanlar üzerine ufak araştırmalar yaptım da,takımdan neden ayrıldığına dair teorileri sıralamış yabancı bir sayfa.

hücumda topa çok dokunmadığı,D'Antoni'nin sistemine uyamadığı ve Kobe ile olan ilişkisinin kötülüğü gibi etkenler...

yani ilk başta düşününce Nash-Howard odaklı pick n roll mantıksız gelmiyor ama,bunun nesi uymamıştı acaba O'na?

Shaq onunla post hücumu yok diye dalga geçtiği için sırtı dönük top almaya çalışıyordu. Oysa ki ligin en iyi P&R bitiricisiydi ve yanında gelmiş geçmiş en iyi P&R playmaker'larından biri ve bu konuda baya underrated olan Kobe vardı.