Gönderen Konu: 2019-20 KOBE BRYANT Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 531901 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
Ynt: 2019-20 Anthony Davis Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #3560 : 26 Ocak 2020, 06:58 »
Hay sizin oynayacağınız topu.

Çevrimdışı grkn

• Rookie
  • *
« Yanıtla #3561 : 26 Ocak 2020, 07:04 »
Kcp dışında istikrarlı şut sokan kimse yok danny green büyük hayal kırıklığı olmaya devam ediyor.

Çevrimdışı grkn

• Rookie
  • *
« Yanıtla #3562 : 26 Ocak 2020, 07:16 »
Bu takım rondo ve kuzmadan kurtulmalı başka çaresi yok

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best

Çevrimdışı EdizDavis93

• Laker
« Yanıtla #3564 : 26 Ocak 2020, 07:47 »
Fazla sölicek bisey yok. Durum belli atletik kanatli takimlara karşı yenilmeye devam. Ekleme olmasa böle devam eder.
Ha şu sixers'i bida bulamayiz embidsiz richardason'suz o ayri konu.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #3565 : 26 Ocak 2020, 07:49 »
Sürekli aynı şeyi söylüyoruz ama, fizikli bir forvet savunucu olmadan belli bir seviyenin üstüne çıkamayacağız.. Rose falan deniyor ama, Rose gibi bir isimden önce asıl gereken oyuncu profili bu.. Simmons'ın istatistiklerine bakmak bile yeterli.. Keşke Caruso'nun boyu 6-7 santim, wingspan'i 8-10 santim daha fazla olsaydı..

Bu maç özelinde de, Howard'a sürekli faul yapıp, kenara aldırmalarından sonra maçın büyük bölümünde tek uzunla oynamak zorunda kalmamız muhtemelen takımın savunma anlamında bütün planlarını alt üst etti. Pota altı iyicene boşalıp, AD'nin de dışarıda kalmasıyla, başta Simmons olmak üzere hepsi oralarda cirit attı.. Bu anlamda McGee'nin eksikliğini çok fazla hissettik. Faul atabilmesiyle bugün sahada olabilseydi, fark yaratabilirdi.

21 top kaybı yaptığın, 31'de 6 üçlük attığın maçı deplasmanda zaten kazanamazsın.. Vogel neden Troy'a hiç dönmedi anlamadım. Saçma bir durumdu..

Kuzma'nın bu yapıda işi yok, artık ne olur, kim gelir bilmem ama bir önce takas yapıp göndersinler..

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #3566 : 26 Ocak 2020, 07:53 »
Fazla söyleyecek bir şey yok. Durum belli atletik kanatlı takımlara karşı yenilmeye devam. Ekleme olmasa böyle devam eder.

Ha şu sixers'i bir daha bulamayız Embiid'siz, Richardson'sız o ayrı konu.

Fark etmiyor çünkü oyunu tutamıyorsun.. Zayıf noktandan sürekli vuruyorlar..

Çevrimdışı EdizDavis93

• Laker
« Yanıtla #3567 : 26 Ocak 2020, 07:57 »
Sürekli aynı şeyi söylüyoruz ama, fizikli bir forvet savunucu olmadan belli bir seviyenin üstüne çıkamayacağız.. Rose falan deniyor ama, Rose gibi bir isimden önce asıl gereken oyuncu profili bu.. Simmons'ın istatistiklerine bakmak bile yeterli.. Keşke Caruso'nun boyu 6-7 santim, wingspan'i 8-10 santim daha fazla olsaydı..

Bu maç özelinde de, Howard'a sürekli faul yapıp, kenara aldırmalarından sonra maçın büyük bölümünde tek uzunla oynamak zorunda kalmamız muhtemelen takımın savunma anlamında bütün planlarını alt üst etti. Pota altı iyicene boşalıp, AD'nin de dışarıda kalmasıyla, başta Simmons olmak üzere hepsi oralarda cirit attı.. Bu anlamda McGee'nin eksikliğini çok fazla hissettik. Faul atabilmesiyle bugün sahada olabilseydi, fark yaratabilirdi.

21 top kaybı yaptığın, 31'de 6 üçlük attığın maçı deplasmanda zaten kazanamazsın.. Vogel neden Troy'a hiç dönmedi anlamadım. Saçma bir durumdu..

Kuzma'nın bu yapıda işi yok, artık ne olur, kim gelir bilmem ama bir önce takas yapıp göndersinler..

O kadar açik ve net ki kuzmanin uymadı artik iyi hoş ve güzelde olmuyor. Kim ne derse desin bana göre takas şart egerki hedef kupaysa.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #3568 : 26 Ocak 2020, 09:27 »
Hamle zamanı geldi de geçiyor.Kesinlikle ilk önce kanat savunmacısı takviyesi yapılmalı.Yoksa koca sezon boşuna gidecek.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #3569 : 26 Ocak 2020, 10:30 »

Acı gerçek. İhtiyaçlar bu adam feda edilmeden kapatılamaz. Oynamaya çalıştığımız oyunun içinde bi yeri gerçekten yok. Skor taşıdığı birkaç maç şaşırtmamalı.
See y'all on the dark side of the moon.