Kazanmamız gereken maçlardan bir tanesini daha oynuyoruz bu akşam. Kemba Walker'la Jaylen Brown da oynayacakmış. Zor maç olacak.
Kemba gibi bir guardı savunmak için McGee ve Howard'ın tepeye çıkması gerekecek, aynı zamanda Brown ve Tatum da bu sezon ikincil yaratıcı rolünde gayet iyi oynuyorlar. Brown - Tatum - Hayward gibi üç fizikli kanat oyuncusuna karşı olabildiğince sık şekilde Green/LeBron/Kuzma/Davis dörtlüsünü birlikte parkede görebiliriz diye tahmin ediyorum. Bu aynı zamanda Kemba'ya karşı perdelerde tepeye çıkmamızı da kolaylaştıracaktır.
Bradley, Kemba'yı sert bir baskıyla tam sahada savunmak isteyecektir ancak onun agresifliğinin böyle yıldız guardlara karşı pek de iyi sonuç vermediğini söylemek gerek.
Theis ve Enes dışında pota altında dakika alacak oyuncuları yok, olabildiğince sık şekilde pota altını denemeliyiz. Tempoyu yavaşlatıp sete oturduğumuzda avantajlı olduğumuzu düşünüyorum ben.
Bir yerden de sonra olay teknik taktikten çok yüreğe kalacak. Geçen seneki takım Pacers'tan 40 küsür sayı fark yedikten sonra ilk yarıda 20 sayıyla geri düşmüş ancak geri dönüp son saniyede Rondo'yla kazanmıştı. Yine öyle bir maç izlemeye kalbim dayanmayabilir ama sene boyunca en çok istediğim 2-3 galibiyetten biri bu maç.
Yürek gösterip kazanırız umarım.