Gönderen Konu: 2019-20 KOBE BRYANT Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 531752 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
Ynt: 2019-20 Anthony Davis Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #1340 : 26 Kasım 2019, 23:32 »
açıkçası hiç önemli değil bence, çünkü o atmasa Avery Bradley, KCP, Caruso, Cook en olmadı Rondo'nun o akşam eli tutuyor. frontcourt'taki kalabalık rotasyon sayesinde istikrarsızlık sorun değil bizim için.

Şimdi o saydığınız adamların biri olmasa öbürünün belli bi katkı veriyor olması lazım zaten. O isimlerden ikisinin her maç 8-12 arası, ikisinin de 6 sayı falan atması lazım. Büyük başlar hariç bu ortalamalarda skor katkısı gelmezse zaten maç kazanamayız.

Green ne olursa olsun hücumun en güvenilir 3. eli. Play Offlarda geçiş hücumları azaldığında onun nokta şutörlüğüne daha çok ihtiyacımız olacak. Davis ve Lebron ile beraber bu üçünün ortalama 75-80 sayı yaratabilmeleri gerekir en basit denklemde. Burada da Green'den düzenli 14-18 sayı aralığında bi katkı demek. Clippers'ta gününde olduğunda 30+ görebilecek 4 adam var. Bizde 2 tane 30+, 2 tane 20+ yapabilecek adam var. Bu 20 lik Green ve Kuzma. Son maçlarda dış atışlarda iyi isabet yüzdesi tuttursak da sezon başı sondan üçüncü falandık. Ayrıca tüm rakamları bir kenara bırakırsak, bi ilk 5 oyuncusu olarak Green'in bu ağırlıkla skor bulabilecek kalitede bi hücumcu olduğunu düşünüyorum.

Edit: Ben 15 ortalamayı yakıştırdım kendisine ama şimdi statlarını kontrol edince kariyerinde öyle bi sezonu olmadığını gördüm :D Hatta geçen sezon playoff ortalaması 6,9 sayıymış. Şaşırdım baya. Mandela etkisi yaratıyor demek ki.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar

Çevrimdışı EdizDavis93

• Laker
« Yanıtla #1344 : 27 Kasım 2019, 02:13 »

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar

Çevrimdışı badmfker

• Rookie
  • *
« Yanıtla #1346 : 27 Kasım 2019, 09:47 »
bu durumdan ben de endişeleniyorum. umarım ad'yi kötü etkileyecek saçma sapan bir tepki olmaz. takıma katkı verdi ve güzel bir takasla başka takıma gitti. tüm dünyada bunu aşmalı artık herkes.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar

Çevrimdışı kobeorkun

• Rookie
  • *
« Yanıtla #1348 : 27 Kasım 2019, 12:11 »
Olaya AD acısından bakmak bi yana. Bu işin Ingram tarafı var ki, bu sene gerçekten iyi oynuyor. Özellikle ritim buldukları zaman yüksek sayı yapıyolar. JJ Reddick onlardan biri. Dis savunma bu acıdan elzem. AD atmosfere takılmadan oynaması lazım. lebron yine kaptan köşkünde. köşe sutorler lütfen yüzdeli yavrucum.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #1349 : 27 Kasım 2019, 14:02 »
takımımızın "yanıt veremeyeceği" isimler var mı aklınızda?

hani klişedir ya

"X takımın Kobe'ye cevabı yok,Jordan'a cevabı yok"