Gönderen Konu: 2019-20 KOBE BRYANT Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 531954 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
Ynt: 2019-20 KOBE BRYANT Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #4430 : 09 Mayıs 2020, 16:58 »
t-shirt'ün duruyor mu? sandıktan çıkar...

Şampiyon olalım, yenisini yaptırırız. :)

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #4431 : 09 Mayıs 2020, 18:25 »
Abi ligi koca senenin herhangi bir yerinde durdurabilirdiniz ama yapmamanız gereken tek zaman bizim o seriyi çıkarıp gaza geldiğimiz andı. Son 7-8 senenin en hype hafta sonuydu. Bir şeylerin olmayacağı varsa bile o sinerji sayesinde olduracaktık.

Benim hevesim tam kaçmadı da biraz kursağımda kaldı. O tılsımın kaybolup boşa gitmesine çok yandım. Dünyada tüm bu virüs sürecinde beni en üzen şey Lakers oldu abi ya.

Ben ağır koptum ya, bakalım başlayınca nasıl adapte olacağız. Başladığında tek tük pozitif vakalar çıkınca nasıl tepki verecekler. Saçma sapan bir sezon sonu olacak. Şampiyon olsa da Lakers olmasa da tarihin en büyük asteriskli şampiyonu çıkacak ortaya.
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2020, 13:13 Gönderen: yituruz »

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #4432 : 09 Mayıs 2020, 19:35 »
Hala anlamis degilim bu sezonun nasi oynanabilecegini. Sezon baslayinca Lebron, Kawhi, Giannis virusu kapti mesela, oynamicak mi bu oyuncular? Maclar bu oyuncular olmadan mi devam edicek mi ?

En mantikli senaryo bu sezon ve gelecek sezonu birlestirip tek 1 sezon seklinde oynamak gibi geliyor bana. Seneye asi bulunursa playofflar bu zamanlarda baslar. Tabi NBA endustrisi o zamana kadar dayanabilir mi ondan emin degilim. Suan takimlarin hic bir gelirleri yokken oyuncularin hayvani kontratlarini odemeye devam ediyorlar. Yakinda takimlar da odeyemeceklerini aciklayinca oyuncular bile isteyebilir oynamayi. Lakers'in bile devletten 4 milyon dolar yardim aldigi ortaya cikti. Cok sikintili bi surec gercekten.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #4433 : 09 Mayıs 2020, 23:26 »
Başta Lebron'un yaşlanma konusundan dolayı endişelenir gibi olmuştum ama yok abi yaşlanmayacak bu herif belli. Hani öyle olup bir tık vites düşürse bile, AD vitesi bir tık yukarı atar dengeleriz. Benim endişem bu kadroya 2 yıl ömür biçmiştim, tekinin boşa gitmesini istemem. Başarısız olacak idi isek bile görerek olsaydık. Çünkü 2008 finalleri hesabı mağlubiyet bile çok büyük dersler çıkarttırırdı.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #4434 : 11 Mayıs 2020, 11:05 »
Bu arada bende de zerre kadar heyecan yok, bir şeyler yapıp çarkları döndürmek istiyorlar ekonomik açıdan haklılar da ama değer mi bilemedim. Bana kalırsa bu sezon böyle askıda kalmalı ama tabi bekara karı boşamak kolay.
Uzmanlar 18-24 aydan evvel aşı bulunmayacağını söylüyor, belki de hiç bulunamayacak normal bir gribe dönüşecek iş, belki bir ilacı çıkacak hayatımıza devam edeceğiz.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #4436 : 13 Mayıs 2020, 22:56 »
NBA ve Lakers'a dair en mutlu olduğum anlardan biriydi. İnanılmaz bi maçtı. Bugün 16 yıl olmuş.

https://twitter.com/Lakers/status/1260645992669409280

Şu sekansa bakın.

https://twitter.com/timelesssports_/status/1260600466305662976

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #4437 : 13 Mayıs 2020, 23:03 »
Akla ilk gelen performans olması normal ve inanılmaz da bir an gerçekten ama D-Fish'in benim için en anlamlı anı TD Garden'da 4 kişinin altından ölüm yürüyüşüne girip bıraktığı turnikeydi. Aynı maçta mıydı hatırlamıyorum yine bir final serisinde KG'den jumpball almıştı. Kobe'nin soyunma odasında konuşmasına izin verdiği tek adam. Büyük Laker.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar